Helsingin kaupungin virastot

Helsingin kaupungin virastot

Järjestä työporukallesi tai asiakkaillesi päivä eläimellisessä saariympäristössä Helsingin keskustan läheisyydessä. Korkeasaaresta saat omaleimaiset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin ja asiakastilaisuuksiin. Kokoustilana toimii Karhusali – siinä karhujen naapurissa. Karhusaliin mahtuu enimmiltään 70 henkilöä.

Kokoustarjoilut alkaen 34,50 €/hlö (sis alv) sisältäen aamu- tai iltapäiväkahvit ja buffet-lounaan. Nyt Korkeasaari-paketit Helsingin kaupungin virastoille erikoishintaan – jopa -50% pääsylipuista.

  • yli 30 henkeä 7,27 €/hlö (alv 0%) – etusi 33%
  • yli 50 henkeä 5,45 €/hlö (alv 0%) – etusi 50%

Tarjoamamme opastukset!

Tarjoamme Helsingin kaupungin virastoille kolmea eri opastuskokonaisuutta. Yhden oppaan kierrokselle mahtuu enintään 30 henkeä. Lopullinen hinta määräytyy oppaiden määrän mukaan.

Eläinten yhteisöllisyys

Suositulla eläinten yhteisöllisyys -opastuksella tarkkaillaan eläimiä ja peilataan eri lajien käyttäytymistä oman työyhteisön sosiaaliseen kanssakäymiseen – pilke silmäkulmassa, tietenkin! Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 100 € (alv 0%)

Trooppinen Korkeasaari

Opastus keskittyy sademetsien ja aavikon lajeihin. Amazonia-talon kosteassa lämmössä esitellään pikkuapinoita, eksoottisia lintuja ja nuolimyrkkysammakoita. Africasia-talossa kuullaan tropiikin käärmeistä ja sammakoista sekä aavikon liskoista ja mangusteista.
Kesto: 1 h
Hinta: 100 € (alv 0%)

Vuodenajan Korkeasaari

Kierroksella opas esittelee ajankohtaisimpia, valovoimaisimpia ja kiinnostavimpia eläinlajeja sekä kertoo eläintarhojen tärkeästä tehtävästä lajien suojelussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 100 € (alv 0%)

Jätä tarjouspyyntö