Luokkaretket toukokuussa

Luokkaretkelle toukokuussa

Tervetuloa Korkeasaareen luokkaretkelle! Toukokuu on suosituin retkikuukautemme, jolloin järjestämme kouluille Tutkimusretki Korkeasaareen -ohjelmaa 8.-26.5.2017. Viimeisellä kouluviikolla 29.5-2.6.2017 ohjelmassamme on omatoiminen rastireitti. Jos kierrätte eläintarhassa omatoimisesti, ilmoitattehan meille vierailustanne 2 viikkoa etukäteen täällä, niin lähetämme teille infoa vierailuanne varten.

Tutkimusretki Korkeasaareen -ohjelma on tarjolla toukokuussa 8.-26.5.2017 arkisin klo 10-14. Tutkimusretki on opettajan johdolla kierrettävä reitti, jonka varrella on ohjattuja ja omatoimisia pisteitä. Reitti soveltuu peruskoulun 1.-9.-luokille ja kestää noin kaksi tuntia. Tutkimusretkellä tutustutaan mm. uhanalaisten kissaeläinten elämään, tutkitaan eläinten tapoja sopeutua ympäristöönsä ja päästään kyselemään eläintenhoitajalta hänen työstään. Tutkimusretken aikana emme tarjoa muita opastettuja kierroksia kouluryhmille. Tutustu tutkimusretken reittiin jo etukäteen tästä!

Viimeisellä kouluviikolla (29.5-2.6.) ohjelmassamme on omatoimisesti kierrettävä rastireitti. Reitti on maastossa vain viimeisellä kouluviikolla.

Ilmoittauduthan omatoimisille retkille tämän sivun kautta!

Ilmoittaudu Tutkimusretkelle

Ilmoittautumisaika toukokuun 2017 Tutkimusretkelle on käynnissä.

Tutkimusretkiohjelman hinta on 40 euroa / ryhmä + pääsyliput. Enimmäiskoko yhdelle tutkimusretkiryhmälle on 25 oppilasta. Suuremmille ryhmille suosittelemme ryhmän jakamista useampaan osaan. Tutkimusretken voi aloittaa klo 10.00–12.50 välisenä aikana. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse vahvistuksen sekä opettajan materiaalit. Kouluryhmien opettajat ja avustajat pääsevät eläintarhaan maksutta. Tutkimusretkelle tulevat helsinkiläiset koulut hakevat ilmaisen sisäänpääsynsä tällä samalla lomakkeella.

Korkeasaari ei vastaa HSL:n sisäisestä liikenteestä eikä vesibussikuljetuksista, joten varaattehan reilusti aikaa saapumiseen.

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

Korkeasaaren asiakaspalvelu:
(09) 310 37900
zoo.asy (at) hel.fi

Uusia kuvia

Uusia videoita