Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus

Helsinkiläiset varhaiskasvatusryhmät ja leikkipuistoryhmät pääsevät Korkeasaareen ilmaiseksi täyttämällä hakemuslomakkeen. Ilman asianmukaisesti ja ajallaan täytettyä hakemusta emme myönnä maksuttomia sisäänpääsyjä. Muut kuin helsinkiläiset varhaiskavastusryhmät maksavat normaalien sisäänpääsyhintojen mukaisesti.

Ohjeet vierailuun:

  1. Täytä alla oleva hakemus viimeistään viikko ennen vierailua.
  2. Lähetämme vahvistuslomakkeen sähköpostiisi kun hakemus on käsitelty. Käsittelemme hakemukset maanantaisin ja tiistaisin.
  3. Jos tulette bussilla ja ryhmäkoko ylittää 25 henkilöä, ole yhteydessä HSL:n (katso ohjeet). Mikäli saavut vesibussilla ja ryhmässäsi on yli 10 henkilöä, ole yhteydessä vesibussitoimittajaan info (a) suomensaaristokuljetus.fi. Vesibussiliikenne alkaa joka vuosi vappuna.

Varhaiskasvatusryhmien hakemus

Helsinkiläiset varhaiskasvatusryhmät ja leikkipuistoryhmät pääsevät Korkeasaareen ilmaiseksi täyttämällä hakemuslomakkeen. Muistathan täyttää kaikki kentät. Ilman asianmukaisesti ja ajallaan täytettyä hakemusta emme myönnä maksuttomia sisäänpääsyjä. Korkeasaaren eläintarha ei vastaa HSL:n sisäisestä liikenteestä eikä vesibussikuljetuksista. Varatkaa siis reilusti aikaa saapumiselle.

  • HUOM! Korkeasaari aukeaa klo 10.00

Vuodenaikaretket

Varhaiskasvatuksen vuodenaikaretket on tarkoitettu päiväkotiryhmien Korkeasaaren vierailujen tueksi ja virikkeeksi. Retkireitit on mitoitettu pituudeltaan sellaisiksi, että pienimmätkin jaksavat ne kulkea. Reitin varrella on mielenkiitoisia eläimiä ja tarpeellisia tauko- ja leikkipaikkioja. Reitin voi kulkea tulostettavan monisteen kanssa tai mobiilisti tabletin tai puhelimen kanssa, jolloin reitin eläimistä kertovat videot ja kuvat monipuolistavat elämystä.

Tutustu kesäreittiin Tutustu syysreittiin

Materiaaleja varhaiskasvatusryhmille

Olemme tehneet varhaiskasvatusryhmien retkien tueksi satuja ja värityskuvia. Järjestämme myös helsinkiläisille esikouluryhmille ohjelmallisia teemaviikkoja helmi-maaliskuussa. Värityskuvat ja tehtävät vaativat avautuakseen ilmaisen Adobe Acrobat -ohjelmiston.

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

Korkeasaaren asiakaspalvelu:
(09) 310 37900
zoo.asy (at) hel.fi

Uusia kuvia

Uusia videoita