Ilmaispäivät

saukko

Korkeasaaren ilmaispäivät

Korkeasaaren eläintarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä, ja kesäsesongin ulkopuolella eläintarhassa on mahdollisuus vierailla myös veloituksetta erikseen ilmoitettuina ilmaispäivinä. Haluamme, että mahdollisimman moni voi vierailla Korkeasaaressa ja oppia luonnon monimuotoisuudesta sekä sen suojelusta! Ilmaispäiviä järjestetään maanantaisin kerran kuukaudessa, lokakuusta maaliskuulle.

Talvikauden 2023-2024 ilmaispäivät ovat:

  • Lokakuu: 9.10.2023
  • Marraskuu: 13.11.2023
  • Joulukuu: 11.12.2023
  • Tammikuu: 15.1.2024
  • Helmikuu: 12.2.2024
  • Maaliskuu: 18.3.2024

Eläintarha on ilmaispäivinä avoinna kello 10–16, sisäänkäynti suljetaan kello 15. Varaamme oikeuden aikataulujen muutokseen.

Katso sopivin reitti Korkeasaareen Saapuminen-sivulta. Huomioithan, että linjan 16 bussit saattavat olla etenkin aamupäivällä hyvin täysiä. Ruuhkattomin reitti on metrolla Kalasataman kautta. Kalasataman metroasemalta on noin kilometrin kävelymatka Korkeasaaren sisäänkäynnille Mustikkamaalla. Autoille pysäköintialueet löytyvät Mustikkamaalta tai Kalasatamasta kauppakeskus Redistä.

Ryhmävierailut ilmaispäivänä

Ryhmät ovat tervetulleita vierailulle myös ilmaispäivinä, mikäli päivän vierailijamäärä ei ole jo täyttynyt. Emme ota vastaan ryhmien ennakkovarauksia ilmaispäiville. Huomioithan kuitenkin, että opintoretkelle on mahdollisuus päästä veloituksetta myös muulloin kuin ilmaispäivinä! Peruskoulun ja lukion opetusryhmillä on ennakkoon ilmottautumalla mahdollisuus ilmaiseen vierailuun lokakuusta huhtikuuhun, sekä varhaiskasvatusryhmillä ympäri vuoden. Ryhmävierailua koulu- tai päiväkotiryhmälle voi hakea täyttämällä lomakkeen alla olevien linkkien kautta.
Peruskoulun ja lukion ryhmät Varhaiskasvatuksen ryhmät

Vuosikortilla eläintarhaan vaikka joka päivä

Jos Korkeasaaressa haluaa vierailla useammin, omiin aikatauluihin parhaiten sopivina päivinä, kannattaa hankkia vuosikortti! Se tulee pääsylippuja edullisemmaksi jo muutamalla vierailulla. Vuosikortti on voimassa aktivointipäivästä alkaen vuoden, myös tapahtumissa. Korkeasaaren vuosikortilla saa lisäksi alennuksia Korkeasaaren ravintoloista ja kaupasta.
Lue lisää vuosikortista Kaikki hinnat

Rajoitamme sisäänpääsyä tarvittaessa.