Kuukausikilpailu

kilpailu

Kuukausikilpailu

Korkeasaaren kuukausikilpailussa kysytään kolme eläimiin liittyvää kysymystä. Vastaa monivalintakysymyksiin ja osallistut arvontaan. Vastaukset kysymyksiin löydät kuukausittaisesta uutiskirjeestä tai verkkosivuiltamme. Tilaa uutiskirje.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken vuosikortin Korkeasaaren eläintarhaan (arvo 50 €). Otamme yhteyttä voittajaan sähköpostitse, joten tarkistathan, että kirjoitat sähköpostiosoitteesi oikein.

  • Tarvitsemme sähköpostiosoitteen, jotta voimme olla yhteydessä voittajiin. Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille. Huomioithan, että sinun ei tarvitse liittyä Korkeasaaren sähköpostilistalle osallistuaksesi kilpailuun.
  • Käytämme antamaasi sähköpostiosoitetta vain yhteydenottoon siinä tapauksessa, että voitat arvonnassa. Poistamme yhteystiedot arvonnan suorittamisen jälkeen. Mikäli haluat tilata Korkeasaaren uutiskirjeen, tallennamme tietosi uutiskirjejärjestelmään, josta voit poistaa ne halutessasi koska tahansa. Lisätiedot www.korkeasaari.fi/tietosuojaseloste

Yleiset kilpailusäännöt

Korkeasaaren yleiset kampanjasäännöt ovat voimassa Korkeasaaren sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla järjestetyissä arvonnoissa, ellei kampanjasivulla ole muita sääntöjä.
Kilpailusäännöt