Hae Suojelusankarit-reitin testiryhmään

Suojelusankarit -reitin piste

Korkeasaaressa valmistellaan uhanalaisista lajeista ja eläintarhojen tekemästä suojelutyöstä kertovaa Suojelusankarit-reittiä. Reitillä voi selvittää, minkälainen suojelusankari itse on, ja saa vinkkejä siihen, kuinka voi toimia luonnon hyväksi. Nyt haemme reitille testaajia kokeilemaan reittiä ja antamaan palautetta.

Hae mukaan testiryhmään täyttämällä alla oleva lomake viimeistään sunnuntaina 27.9.2020. Otamme yhteyttä valittuihin keskiviikkona 30.9.2020 ja pyydämme vahvistamaan osallistumisen. Tarjoamme valituille veloituksettoman sisäänpääsyn Korkeasaareen testipäivänä ja vuosikorttilaisille kiitokseksi kuukauden lisäaikaa vuosikorttiin. Osallistujat saavat palautteen annettuaan myös pienen herkkukiitoksen.

Tavoitteemme on saada mukaan mahdollisimman monimuotoinen joukko testaajia. Huomioithan kuitenkin, että reitti on suunniteltu aikuisille ja koululaisille. Reitti sopii liikuntarajoitteisille, aistirajoitteisille reitti sopii avustajan seurassa. Avustajat vierailevat Korkeasaaressa aina veloituksetta. Testaukseen voi osallistua yhteensä 1-4 henkilön ryhmissä, vähintään yhden osallistujan tulee olla aikuinen.