Hinnat Copy

verkkokauppa

Pääsyliput

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Jos haluat vältellä myyntitiskin jonoja tai ilahduttaa ystävääsi, on ennakkolippu verkkokaupasta oikea valinta! Maksutapana lipunmyynnissä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Pääsylippuja ei voi maksaa kulttuuri- tai Smartum-seteleillä. Pääsylipun hintaan ei sisälly vesibussimatkoja. Huomioithan, että lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tuntia ennen eläintarhan sulkemista.

Hinnat ovat voimassa 31.5.2019 saakka

Lipputyyppi Hinta
Aikuinen Maitse 12 €
Lapsi alle 4 v. Maitse 0 €
Lapsi 4-17 v. Maitse 6 €
Opiskelija, eläkeläinen* Maitse 8 €
Kimppalippu* Maitse 36 €
Koululaisryhmät Maitse 0-5 €

Osta lippu

Lisätietoa lippuhinnoista
Kimppalippu sisältää kaksi aikuista ja kolme 4-17 -vuotiasta lasta. Huom! kimppalippua ei sovelleta isoille ryhmille.

Opiskelijalippu myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan.

Eläkeläislippu myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Muut alennukset:
Helsinki Cardilla saa 2 euron alennuksen aikuisen ja 1 euron alennuksen lapsen pääsylipun hinnasta.

Lisätietoa ennakkolippujen ostosta
Lippujen osto verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta ja ostetut tuotteet. Lippu on sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta, jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi tai näytä lippu porttilukijalle suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.
Kouluryhmät
Peruskoulujen ja lukioiden oppilaat pääsevät kouluvierailuillaan eläintarhaan ilmaiseksi lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa kouluryhminä saapuvien pääsymaksu on 5€/oppilas. Ryhmähinta pätee myös täysi-ikäisiin lukion opiskelijoihin. Opettajat ja muut valvovat aikuiset pääsevät kouluryhmänsä kanssa maksutta eläintarhaan.
Ryhmien pääsyliput
Ryhmähinnoittelua sovelletaan ennakkoon sovittujen ryhmien kanssa, maksu hoidetaan kertamaksuna esim. laskulla tai korttimaksuna. Laskutus tapahtuu toteutuneen henkilömäärän ja määräalennuksen mukaisesti. Tutustu ryhmäpalveluihin navigaatiosta löytyvästä “Ryhmäpalvelut” -osiosta.

  • 10-29 pääsylippua, 12€/kpl
  • 30-99 pääsylippua, 11€/kpl
  • 100-499 pääsylippua, 10€/kpl
  • 500-999 pääsylippua, 9€/kpl
  • +1000 pääsylippua, 8€/kpl€

vuosikortti

Vuosikortit

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa ja kaikki tapahtumat kevään Pääsiäissaaresta aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön. Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan. Korkeasaaren eläintarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Vuosikortit ovat voimassa vuoden lipun aktivointipäivästä. Vuosikorttia varten tarvitaan haltijan yhteystiedot, syntymäaika ja valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä. Vuosikortti ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja.

Lipputyyppi Hinta
Aikuinen Vuosikortti 50 €
Lapsi 4-17 v. Vuosikortti 20 €
Opiskelija, eläkeläinen Vuosikortti 30 €

Osta vuosikortti

Uusi vuosikorttisi, hyvitämme pääsylipun hinnan

Hyvitämme vuosikortin hinnasta pääsylipun hinnan, kun uusit vanhenevan vuosikorttisi viimeistään 30 vrk kuluttua voimassaolon päättymisestä. Etu on käytettävissä vain lipunmyynnissä asioidessa (ei verkkokaupassa). Korkeasaaren vuosikortilla saat myös 15 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloista (pl. alkoholi) ja 10 % alennuksen Korkeasaaren kaupasta (pl. postimerkit ja pääsylipputuotteet).

Tarkennukset erikoisryhmien lippuihin
Kaikkien erityisryhmiin kuuluvien on esitettävä asianmukainen todistus lipuntarkistuksen yhteydessä:

Opiskelijakortti myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläiskortti myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Lipunmyynnissä laskutuksista peritään 10 euron laskutuslisä. Yksityishenkilö ei voi ostaa laskulla.

Tarkennukset verkkokauppalippuihin
Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF- tiedostona. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin. Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostoksen yhteydessä joko luottokorttimaksuna tai verkkomaksuna Paytrailin kautta jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken sekä Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi, porttilukijat lukevat lipun myös suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin