Hinnat

verkkokauppa

Pääsyliput

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Jos haluat vältellä myyntitiskin jonoja tai ilahduttaa ystävääsi, on ennakkolippu verkkokaupasta oikea valinta! Maksutapana lipunmyynnissä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.

Pääsylippuja ei voi maksaa kulttuuri- tai Smartum-seteleillä. Pääsylipun hintaan ei sisälly vesibussimatkoja. Huomioithan, että lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tuntia ennen eläintarhan sulkemista.

Hinnat 1.1.-31.5.2018Hinnat 1.6.-31.8.2018

Kevät/syksyhinnat 2018

  • Kevät- ja syyskauden hinnat voimassa 1.1.-31.5. & 1.9.-31.12.2018
Lipputyyppi Hinta
Aikuinen Maitse 12 €
Lapsi alle 4 v. Maitse 0 €
Lapsi 4-17 v. Maitse 6 €
Opiskelija, eläkeläinen* Maitse 8 €
Kimppalippu* Maitse 36 €
Koululaisryhmät Maitse 0-5 €

Osta lippu

Kesähinnat 2018

Verkkokaupan ennakkolipulla aina edullisesti! Päivälippua myydään eläintarhan portilla klo 10-16 ja iltalippua 16-19. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät aina veloituksetta eläintarhaan. Alle 18-vuotiaat matkustavat veloituksetta vesibussilla. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Ennakkolippu Päivälippu Iltalippu
Aikuinen Ennakkolippu 14 € Päivälippu 16 € Iltalippu 14 €
Lapsi 4-17 v. Ennakkolippu 6 € Päivälippu 8 € Iltalippu 6 €
Opiskelija, eläkeläinen* Ennakkolippu 10 € Päivälippu 12 € Iltalippu 10 €
Kimppalippu* Ennakkolippu 40 € Päivälippu 48 € Iltalippu 40 €

Osta lippu

Lisätietoa lippuhinnoista
Lisätietoa ennakkolippujen ostosta
Kouluryhmät
Ryhmien pääsyliput

vuosikortti

Vuosikortit verkkokaupasta

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa ja kaikki tapahtumat kevään Pääsiäissaaresta aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön. Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan. Korkeasaaren eläintarha on kiinni vain yhden päivän vuodessa, jouluaattona. vuosikortti ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja. Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Vuosikortit ovat voimassa vuoden lipun aktivointipäivästä. Vuosikorttia varten tarvitaan haltijan yhteystiedot, syntymäaika ja valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä.

Lipputyyppi Hinta
Aikuinen Vuosikortti 50 €
Lapsi 4-17 v. Vuosikortti 20 €
Opiskelija, eläkeläinen Vuosikortti 30 €

Osta vuosikortti

Uusi vuosikorttisi, hyvitämme pääsylipun hinnan

Hyvitämme vuosikortin hinnasta pääsylipun hinnan, kun uusit vanhenevan vuosikorttisi viimeistään 30 vrk kuluttua voimassaolon päättymisestä. Etu on käytettävissä vain lipunmyynnissä asioidessa (ei verkkokaupassa). Korkeasaaren vuosikortilla saat myös 15 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloista (pl. alkoholi) ja 10 % alennuksen Korkeasaaren kaupasta (pl. postimerkit ja pääsylipputuotteet).

Tarkennukset erikoisryhmien lippuihin
Tarkennukset verkkokauppalippuihin