Hinnat

Pääsylippu Korkeasaareen

Hinnat

Pääsylippuja ja vuosikortteja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tunti ennen eläintarhan sulkeutumista. Voit ostaa myös vuosikortin tai pääsylipun lahjaksi!

Pääsyliput ja vuosikortit

Korkeasaaren sisäänkäynnillä Mustikkamaalla on myynnissä joka päivä kello 10 alkaen päivälippu, jolla voit viettää vaikka koko päivän eläintarhassa. Kesäkaudella lipunmyynnissä (ei verkkokaupassa) on myynnissä myös hieman halvempi iltalippu kello 16 alkaen.

Verkkokaupassa myynnissä oleva ennakkolippu on voimassa 30 päivää sen ostamisesta. Ennakkolipulla voi vierailla Korkeasaaren tapahtumissa, joissa on voimassa normaali lippuhinnasto (ei tapahtumalippu). Lahjalippu on voimassa vuoden ostohetkestä, ja se käy myös Korkeasaaren tapahtumissa.

Vuosikortilla voit vierailla eläintarhassa niin usein kuin haluat. Vuosikortti on henkilökohtainen ja se on voimassa 365 päivää sen aktivointipäivästä. Katso kaikki vuosikortin edut!

3.6.–1.9.2024 Aikuinen Lapsi
(4-17 v.)
Opiskelija, eläkeläinen Kimppalippu
(2 aikuista & 3 lasta)
Päivälippu lipunmyynnistä
Aikuinen: 27 € Lapsi 4-17 v.: 18 € Opiskelija, eläkeläinen: 20 € Kimppalippu (2 aikuista & 3 lasta): 94 €
Iltalippu lipunmyynnistä
Aikuinen: 17 € Lapsi 4-17 v.: 11 € Opiskelija, eläkeläinen: 13 € Kimppalippu (2 aikuista & 3 lasta): 60 €
Ennakkolippu Osta!
Aikuinen: 24 € Lapsi 4-17 v.: 16 € Opiskelija, eläkeläinen: 18 € Kimppalippu (2 aikuista & 3 lasta): 84 €
Lahjalippu Osta!
Aikuinen: 27 € Lapsi 4-17 v.: 18 € Opiskelija, eläkeläinen: Kimppalippu:
Vuosikortti
Osta!
Aikuinen: 65 € Lapsi 4-17 v.: 30 € Opiskelija, eläkeläinen: 40 € Kimppalippu:

Maksutavat

Lipunmyynnissä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, Google Pay ja Apple Pay.

Oman pääsylipun tai vuosikortin voi maksaa lipunmyynnissä myös työnantajan tarjoamilla kulttuurieduilla: Epassi-mobiilimaksulla, Edenred-mobiilimaksulla, Smartum-mobiilimaksulla tai Smartum-seteleillä. Mobiilimaksu tulee suorittaa vasta lipunmyynnissä (ei ennakkoon), sillä maksu on voimassa vain 15 minuuttia vahvistuksesta. Verkkokaupassa ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lisätietoa hinnoittelusta ja alennuksista

Pienet lapset (0-3 v.) vierailevat Korkeasaaressa veloituksetta.

Opiskelijalippu tai opiskelijan vuosikortti myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläislippu tai eläkeläisen vuosikortti myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Avustettavan kanssa saapuva henkilökohtainen avustaja pääsee eläintarhaan veloituksetta, kun avustettavan kortissa on A-merkintä. Avustajan pääsylipun saa lipunmyynnistä eläintarhaan saapuessa.

Helsinki Cardilla saa 2 euron alennuksen aikuisen pääsylipusta ja 1 euron alennuksen lapsen pääsylipusta.

Lisätietoa ennakko- ja lahjalippujen ostosta verkkokaupasta
Verkkokaupasta ostettu ennakkolippu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn eläintarhaan ja se on käytettävä 30 vrk kuluessa ostopäivästä viivakoodin alla olevasta päiväyksestä.

Verkkokaupasta ostettu lahjalippu oikeuttaa kertasisäänpääsyyn eläintarhaan ja se on käytettävä vuoden kuluessa viivakoodin alla olevasta päiväyksestä. Lahjalippuja ei ole erikseen myynnissä opiskelijoille tai eläkeläisille.

Lippujen osto verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta ja ostetut tuotteet. Lippu on sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta.

Tulosta ennakkolippu mukaasi tai näytä lippu porttilukijalle suoraan älypuhelimen näytöltä. Kuvakaappaus lipusta ei aina toimi, sujuvan sisääntulon takaamiseksi suosithan alkuperäisen e-lipun esittämistä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.

Ryhmähinnoittelu (myös koulu- ja päiväkotiryhmät)
Kimppalippua ei sovelleta isoille ryhmille.

Koulut: Ennakkoon opintoretkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt peruskoulun luokat ja lukion opetusryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa ennakkoon opintoretkeä hakeneiden ja siihen hyväksyttyjen koululuokkien ja opetusryhmien liput maksavat 5 € / oppilas tai opiskelija. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät sivulta Opintoretki.

Päiväkodit: Ennakkoon retkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt päiväkotiryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät sivulta Päiväkotiryhmät.

Muut ryhmät: Erillistä ryhmähinnoittelua sovelletaan ennakkoon sovittujen ryhmien kanssa. Tutustu ryhmäpalveluihin sekä maksutapoihin ja lähetä tarjouspyyntö Ryhmä- ja kokouspalvelut -sivuilla.

Vuosikorttia varten vaadittavat tiedot
Vuosikorttia varten pyydetään haltijan nimi, syntymävuosi ja tunnistamista varten tarvittava valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä, sekä alaikäisiltä huoltajan kirjallinen suostumus rekisteriin liittämisestä.
Lisätietoa verkkokaupasta ostettuihin vuosikortteihin
Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Korkeasaaren lipunmyynti vaihtaa verkkokauppalipun henkilökohtaiseen vuosikorttiin ensimmäisellä käyntikerralla.

Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.

Uusi vuosikorttisi tai vaihda pääsylippu vuosikorttiin, saat alennusta!

Saat 20 % alennusta uuden vuosikortin hinnasta, kun uusit vanhenevan vuosikorttisi Korkeasaaren lipunmyynnissä viimeistään 30 päivän kuluttua voimassaolon päättymisestä. Alennuksen saa myös näyttämällä käytetyn pääsylipun, jonka ostopäivästä on kulunut enintään 30 päivää. Etu ei ole käytettävissä verkkokaupassa.

Lue lisää alennuksesta!