Hinnat

verkkokauppa

Pääsyliput

Korkeasaaren eläintarha on suljettu koronavirustilanteen varotoimena. Katso vaikutukset pääsy- ja vuosilippuihin tästä.

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Jos haluat vältellä myyntitiskin jonoja tai ilahduttaa ystävääsi, on ennakkolippu verkkokaupasta oikea valinta! Maksutapana lipunmyynnissä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.
Pääsylippuja ei voi maksaa kulttuuri- tai virikeseteleillä (Smartum, Edenred ym). Pääsylipun hintaan ei sisälly vesibussimatkoja, tarkista hinnat Suomen Saaristokuljetuksen nettisivulta.

Huomioithan, että lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tuntia ennen eläintarhan sulkemista.

Kevät 2020Kesä 2020Syksy 2020 - Kevät 2021

Hinnat 1.9.2019 – 31.5.2020

Talvikauden liput ovat saman hintaisia portilta ja verkkokaupasta ostettuna. Hinnat ovat voimassa 1.9.2019 – 31.5.2020. Muista myös Korkeasaaren vuosikortti!

Hinta
Aikuinen 14 €
Lapsi 4-17 v. 8 €
Lapsi alle 4 v. 0 €
Opiskelija, eläkeläinen* 10 €
Kimppalippu* 44 €

Osta lippu

Kesähinnat 1.6. – 31.8.2020

Päivälippu on myynnissä Korkeasaaren lipunmyynnissä klo 10-16 ja iltalippu klo 16-19. Verkkokaupasta ostettu lippu on voimassa koko päivän saapumisajasta riippumatta. Hinnat ovat voimassa 1.6. – 31.8.2020. Muista myös Korkeasaaren vuosikortti!

Lippu verkkokaupasta Päivälippu Iltalippu
Aikuinen Lippu verkkokaupasta 16 € Päivälippu 18 € Iltalippu 12 €
Lapsi 4-17 v. Lippu verkkokaupasta 10 € Päivälippu 12 € Iltalippu 6 €
Lapsi alle 4 v. Päivälippu 0 € Iltalippu 0 €
Opiskelija, eläkeläinen* Lippu verkkokaupasta 10 € Päivälippu 14 € Iltalippu 12 €
Kimppalippu* Lippu verkkokaupasta 52 € Päivälippu 60 € Iltalippu 36 €

Osta lippu

Hinnat 1.9.2020 – 31.5.2021

Talvikauden liput ovat saman hintaisia portilta ja verkkokaupasta ostettuna. Hinnat ovat voimassa 1.9.2019 – 31.5.2020. Muista myös Korkeasaaren vuosikortti!

Hinta
Aikuinen 14 €
Lapsi 4-17 v. 8 €
Lapsi alle 4 v. 0 €
Opiskelija, eläkeläinen* 10 €
Kimppalippu* 44 €

Osta lippu

Lisätietoa lippuhinnoista
Kimppalippu sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kolmelle 4-17 -vuotiaalle lapselle. Huom! kimppalippua ei sovelleta isoille ryhmille.

Opiskelijalippu myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläislippu myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Muut alennukset: Helsinki Cardilla ja Helsinki City Passilla saa 2 euron alennuksen aikuisen ja 1 euron alennuksen lapsen pääsylipun hinnasta.

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät Korkeasaareen veloituksetta maksavan avustettavan seurassa.
Lue lisää Korkeasaaren esteettömyydestä.

Lisätietoa ennakkolippujen ostosta
Lippujen osto verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta ja ostetut tuotteet. Lippu on sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta, jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi tai näytä lippu porttilukijalle suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.
Koulu- ja päiväkotiryhmät
Ennakkoon opintoretkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt peruskoulun luokat ja lukion opetusryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa ennakkoon opintoretkeä hakeneiden ja siihen hyväksyttyjen koululuokkien liput maksavat 5€/oppilas.
Ryhmähinta pätee myös täysi-ikäisiin lukion opiskelijoihin. Opettajat ja muut valvovat aikuiset pääsevät kouluryhmänsä kanssa maksutta eläintarhaan. Kaikkien ryhmien tulee ilmoittautua etukäteen, vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät sivulta Opintoretki.

Ennakkoon retkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt päiväkotiryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia. Ilmoittautua tulee vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät sivulta Päiväkotiryhmät.

Ryhmien pääsyliput
Ryhmähinnoittelua sovelletaan ennakkoon sovittujen ryhmien kanssa, maksu hoidetaan kertamaksuna esim. laskulla tai korttimaksuna. Laskutus tapahtuu toteutuneen henkilömäärän ja määräalennuksen mukaisesti. Ryhmien tulee lähettää tarjouspyyntö vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailuajankohtaa.
Tutustu ryhmäpalveluihin ja lähetä tarjouspyyntö Ryhmä- ja kokouspalvelut -sivuilla.

Ryhmähinnat 1.1.2020 alkaen

  • 10-29 pääsylippua, 14€/kpl
  • 30-99 pääsylippua, 13€/kpl
  • 100-499 pääsylippua, 12€/kpl
  • 500-999 pääsylippua, 11€/kpl
  • +1000 pääsylippua, 10€/kpl


vuosikortti

Vuosikortit

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa ja kaikki tapahtumat kevään Pääsiäissaaresta aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön! Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan – Korkeasaaren eläintarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Vuosikortit ovat voimassa vuoden lipun aktivointipäivästä.

Vuosikorttia varten tarvitaan haltijan yhteystiedot, syntymäaika ja valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä, sekä alaikäisiltä huoltajan kirjallinen suostumus rekisteriin liittämisestä. Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Korkeasaareen veloituksetta.

Korkeasaaren vuosikortilla saat 10 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloista (pl. alkoholi) ja 10 % alennuksen Korkeasaaren kaupasta (pl. postimerkit ja pääsylipputuotteet). Vuosikortti ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja.

Vuosikorttityyppi Hinta
Aikuinen Vuosikortti 50 €
Lapsi 4-17 v. Vuosikortti 20 €
Opiskelija, eläkeläinen Vuosikortti 30 €

Osta vuosikortti

Tarkennukset erikoisryhmien lippuihin
Kaikkien erityisryhmiin kuuluvien on esitettävä asianmukainen todistus lipuntarkistuksen yhteydessä:

Opiskelijakortti myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläiskortti myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Lipunmyynnissä laskutuksista peritään 10 euron laskutuslisä. Yksityishenkilö ei voi ostaa laskulla.

Tarkennukset verkkokauppalippuihin
Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF- tiedostona. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin. Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostoksen yhteydessä joko luottokorttimaksuna tai verkkomaksuna Paytrailin kautta jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken sekä Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi, porttilukijat lukevat lipun myös suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin

Uusi vuosikorttisi, saat alennusta

Saat 20 % alennusta uuden vuosikortin hinnasta, kun uusit vanhenevan vuosikorttisi viimeistään 30 vrk kuluttua voimassaolon päättymisestä. Etu on käytettävissä vain lipunmyynnissä asioidessa (ei verkkokaupassa).

Saat edun myös vaihtaessasi kertalippusi vuosikorttiin!