Hinnat

verkkokauppa

Hinnat

Pääsylippuja ja vuosikortteja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä.

Lipunmyynti suljetaan tunti ennen eläintrahan sulkeutumista. Voit ostaa lipun tai vuosikortin myös lahjaksi!

Maksutavat

Lipunmyynnissä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Google Pay ja Apple Pay.
Oman pääsylipun tai vuosikortin voi maksaa lipunmyynnissä myös työnantajan tarjoamilla kulttuurieduilla: ePassi-mobiilimaksulla, Smartum-mobiilimaksulla sekä -seteleillä, ja Edenred-mobiilimaksulla. Maksu tulee suorittaa vasta lipunmyynnissä, ei ennakkoon, sillä maksu on voimassa vain 15 minuuttia vahvistuksesta. Kulttuurieduilla ei voi maksaa verkkokaupassamme.

Pääsyliput

Syksy 2021

Syksy ja talvikausi 2021-2022

Talvikauden liput ovat saman hintaisia portilta ja verkkokaupasta ostettuna. Hinnat ovat voimassa 1.9.2021 – 31.5.2022. Muista myös Korkeasaaren vuosikortti!

Hinta
Aikuinen 16 €
Lapsi 4-17 v. 10 €
Lapsi alle 4 v. 0 €
Opiskelija, eläkeläinen* 12 €
Kimppalippu* 52 €

Osta lippu verkkokaupasta

* Lisätietoa lippuhinnoista ja alennuksista
Kimppalippu (eli perhelippu) sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kolmelle 4-17 -vuotiaalle lapselle. Kimppalippua ei sovelleta isoille ryhmille.

Opiskelijalippu myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläislippu myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Muut alennukset: Helsinki Cardilla saa 2 euron alennuksen aikuisen ja 1 euron alennuksen lapsen pääsylipun hinnasta.

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät Korkeasaareen veloituksetta maksavan avustettavan seurassa.
Lue lisää Korkeasaaren esteettömyydestä.

Lisätietoa ennakkolippujen ostosta
Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä.

Lippujen osto verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta ja ostetut tuotteet. Lippu on sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta, jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken, yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla, MobilePayllä, Paypalilla tai Jousto-laskulla. Tulosta ennakkolippu mukaasi tai näytä lippu porttilukijalle suoraan älypuhelimen näytöltä. Kuvakaappaus lipusta ei aina toimi, sujuvan sisääntulon takaamiseksi suosithan alkuperäisen e-lipun esittämistä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.

Koulu- ja päiväkotiryhmät
Ennakkoon opintoretkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt peruskoulun luokat ja lukion opetusryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa ennakkoon opintoretkeä hakeneiden ja siihen hyväksyttyjen koululuokkien liput maksavat 5€/oppilas.
Ryhmähinta pätee myös täysi-ikäisiin lukion opiskelijoihin. Opettajat ja muut valvovat aikuiset pääsevät kouluryhmänsä kanssa maksutta eläintarhaan. Kaikkien ryhmien tulee ilmoittautua etukäteen, vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät sivulta Opintoretki.

Ennakkoon retkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt päiväkotiryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia. Ilmoittautua tulee vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät sivulta Päiväkotiryhmät.

Ryhmien pääsyliput
Erillistä ryhmähinnoittelua sovelletaan ennakkoon sovittujen ryhmien kanssa. Maksu hoidetaan kertamaksuna esim. laskulla tai korttimaksuna. Laskutus tapahtuu toteutuneen henkilömäärän ja määräalennuksen mukaisesti. Lipunmyynnissä laskutuksista peritään 10 euron laskutuslisä, yksityishenkilö ei voi ostaa laskulla. Ryhmien tulee lähettää tarjouspyyntö vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailuajankohtaa. Tutustu ryhmäpalveluihin ja lähetä tarjouspyyntö Ryhmä- ja kokouspalvelut -sivuilla.


Vuosikortit

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa ja kaikki tapahtumat kevään Pääsiäissaaresta syksyiseen Kissojen Yöhön ja vuoden vaihteen Lux Korkeasaareen! Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi niin usein kuin haluat – Korkeasaaren eläintarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Vuosikortit ovat voimassa vuoden kortin aktivointipäivästä.

Korkeasaaren vuosikortilla saat 10 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloista (pl. alkoholi) ja 10 % alennuksen Korkeasaaren kaupasta (pl. postimerkit ja pääsylipputuotteet). Vuosikortti ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Korkeasaareen veloituksetta.

Vuosikorttityyppi Hinta
Aikuinen Vuosikortti 50 €
Lapsi 4-17 v. Vuosikortti 20 €
Opiskelija, eläkeläinen * Vuosikortti 30 €
Vuosikorttia varten vaadittavat tiedot
Vuosikorttia varten pyydetään haltijan yhteystiedot, syntymävuosi ja tunnistamista varten tarvittava valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä, sekä alaikäisiltä huoltajan kirjallinen suostumus rekisteriin liittämisestä.
Tarkennukset erikoisryhmien vuosikorttihintoihin
Kaikkien erityisryhmiin kuuluvien on esitettävä asianmukainen todistus vuosikortin myynnin yhteydessä:

Opiskelijan vuosikortti myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläisen vuosikortti myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Lisätietoa verkkokaupasta ostettuihin vuosikortteihin
Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF- tiedostona. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin. Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä.

Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostoksen yhteydessä joko luottokorttimaksuna tai verkkomaksuna Paytrailin kautta jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken sekä Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi, porttilukijat lukevat lipun myös suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.

Uusi vuosikorttisi, saat alennusta

Saat 20 % alennusta uuden vuosikortin hinnasta, kun uusit vanhenevan vuosikorttisi viimeistään 30 vrk kuluttua voimassaolon päättymisestä. Etu on käytettävissä vain lipunmyynnissä asioidessa (ei verkkokaupassa).

Saat edun myös vaihtaessasi kertalippusi vuosikorttiin!