Hinnat

verkkokauppa

Pääsyliput

Pääsylippuja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Jos haluat vältellä myyntitiskin jonoja tai ilahduttaa ystävääsi, on ennakkolippu verkkokaupasta oikea valinta! Maksutapana lipunmyynnissä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit.
Pääsylippuja ei voi maksaa kulttuuri- tai virikeseteleillä (Smartum, Edenred ym).

Pääsylipun hintaan ei sisälly vesibussimatkoja, tarkista hinnat Suomen Saaristokuljetuksen nettisivulta.
Huomioithan, että lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tuntia ennen eläintarhan sulkemista.

Syksy 2019 – kevät 2020 hinnat

Hinnat 1.9.2019 – 31.5.2020

Talvikauden liput ovat saman hintaisia portilta ja verkkokaupasta ostettuna. Alle 4-vuotiaat lapset pääsevät Korkeasaareen veloituksetta. Hinnat ovat voimassa 1.9.2019 – 31.5.2020.

Hinta
Aikuinen 14 €
Lapsi 4-17 v. 8 €
Opiskelija, eläkeläinen* 10 €
Kimppalippu* 44 €

Osta lippu

Lisätietoa lippuhinnoista
Kimppalippu sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kolmelle 4-17 -vuotiaalle lapselle. Huom! kimppalippua ei sovelleta isoille ryhmille.

Opiskelijalippu myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläislippu myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Muut alennukset:
Helsinki Cardilla ja Helsinki City Passillasaa 2 euron alennuksen aikuisen ja 1 euron alennuksen lapsen pääsylipun hinnasta.

Lisätietoa ennakkolippujen ostosta
Lippujen osto verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta ja ostetut tuotteet. Lippu on sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta, jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken ja Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi tai näytä lippu porttilukijalle suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.
Koulu- ja päiväkotiryhmät
Peruskoulujen ja lukioiden oppilaat pääsevät kouluvierailuillaan eläintarhaan ilmaiseksi lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa kouluryhminä saapuvien pääsymaksu on 5€/oppilas. Ryhmähinta pätee myös täysi-ikäisiin lukion opiskelijoihin. Opettajat ja muut valvovat aikuiset pääsevät kouluryhmänsä kanssa maksutta eläintarhaan. Kaikkien ryhmien tulee ilmoittautua etukäteen, vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät sivulta Opintoretki

Ennakkoon ilmoittautuneet päiväkotiryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät sivulta Päiväkotiryhmät

Ryhmien pääsyliput
Ryhmähinnoittelua sovelletaan ennakkoon sovittujen ryhmien kanssa, maksu hoidetaan kertamaksuna esim. laskulla tai korttimaksuna. Laskutus tapahtuu toteutuneen henkilömäärän ja määräalennuksen mukaisesti. Ryhmien tulee lähettää tarjouspyyntö vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailuajankohtaa. Tutustu ryhmäpalveluihin Ryhmä- ja kokouspalvelut -sivuilla.

  • 10-29 pääsylippua, 12€/kpl
  • 30-99 pääsylippua, 11€/kpl
  • 100-499 pääsylippua, 10€/kpl
  • 500-999 pääsylippua, 9€/kpl
  • +1000 pääsylippua, 8€/kpl€


vuosikortti

Vuosikortit

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa ja kaikki tapahtumat kevään Pääsiäissaaresta aina jännittävään syksyiseen Kissojen Yöhön. Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi ja uusimpia eläinlapsia aina sinulle sopivaan aikaan. Korkeasaaren eläintarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Vuosikortit ovat voimassa vuoden lipun aktivointipäivästä. Vuosikorttia varten tarvitaan haltijan yhteystiedot, syntymäaika ja valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä, sekä alaikäisiltä huoltajan kirjallinen suostumus rekisteriin liittämisestä. Vuosikortti ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja.
Korkeasaaren vuosikortilla saat 15 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloista (pl. alkoholi) ja 10 % alennuksen Korkeasaaren kaupasta (pl. postimerkit ja pääsylipputuotteet).

Osta vuosikortti

Lipputyyppi Hinta
Aikuinen Vuosikortti 50 €
Lapsi 4-17 v. Vuosikortti 20 €
Opiskelija, eläkeläinen Vuosikortti 30 €
Tarkennukset erikoisryhmien lippuihin
Kaikkien erityisryhmiin kuuluvien on esitettävä asianmukainen todistus lipuntarkistuksen yhteydessä:

Opiskelijakortti myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläiskortti myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Lipunmyynnissä laskutuksista peritään 10 euron laskutuslisä. Yksityishenkilö ei voi ostaa laskulla.

Tarkennukset verkkokauppalippuihin
Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF- tiedostona. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin. Verkkokaupassa maksu suoritetaan heti ostoksen yhteydessä joko luottokorttimaksuna tai verkkomaksuna Paytrailin kautta jolloin maksu onnistuu seuraavien pankkien verkkomaksutunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Tapiola, S-Pankki, Aktia, Handelsbanken sekä Ålandsbanken. Tulosta ennakkolippu mukaasi, porttilukijat lukevat lipun myös suoraan älypuhelimen näytöltä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin

Uusi vuosikorttisi, saat alennusta

Saat 20 % alennusta uuden vuosikortin hinnasta, kun uusit vanhenevan vuosikorttisi viimeistään 30 vrk kuluttua voimassaolon päättymisestä. Etu on käytettävissä vain lipunmyynnissä asioidessa (ei verkkokaupassa).

Saat edun myös vaihtaessasi kertalippusi vuosikorttiin!