Hinnat

Pääsylippu Korkeasaareen

Hinnat

Pääsylippuja ja vuosikortteja myydään ympäri vuoden Korkeasaaren lipunmyynnissä ja verkkokaupassa. Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Mustikkamaan lipunmyynnistä voit ostaa myös lahjaksi lippuja, jotka ovat voimassa vuoden loppuun saakka. Voit ostaa myös vuosikortin lahjaksi!

Lipunmyynnissä käyvät käteisen lisäksi yleisimmät pankki- ja luottokortit sekä Google Pay ja Apple Pay. Oman pääsylipun tai vuosikortin voi maksaa lipunmyynnissä myös työnantajan tarjoamilla kulttuurieduilla: ePassi-mobiilimaksulla, Smartum-mobiilimaksulla sekä -seteleillä, ja Edenred-mobiilimaksulla. Maksu tulee suorittaa vasta lipunmyynnissä, ei ennakkoon, sillä maksu on voimassa vain 15 minuuttia vahvistuksesta. Verkkokaupassa ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Pääsyliput

Syksyn ja talvikauden hinnat ovat voimassa 1.9.2022 – 31.5.2023. Verkkokaupasta ostettu ennakkolippu on voimassa koko päivän, ja se on käytettävä 90 päivän sisällä ostamisesta. Päivälippuja on myynnissä Korkeasaaren sisäänkäynnillä Mustikkamaalla, ja voit viettää sillä vaikka koko päivän eläintarhassa. Lipunmyynti ja sisäänpääsy suljetaan tunti ennen eläintarhan sulkeutumista. HUOM – Kissojen Yöhön on erilliset pääsyliput. Muista myös Korkeasaaren vuosikortti!

Ennakkolippu Hinta lipunmyynnistä
Aikuinen Ennakkolippu: 17 €   Osta! Hinta lipunmyynnistä: 18 €
Lapsi 4-17 v. Ennakkolippu: 11 €   Osta! Hinta lipunmyynnistä: 12 €
Lapsi 0-3 v. Hinta lipunmyynnistä0 €
Opiskelija, eläkeläinen* Ennakkolippu: 13 €   Osta! Hinta lipunmyynnistä: 14 €
Kimppalippu* Ennakkolippu: 56 €   Osta! Hinta lipunmyynnistä: 60 €

* Lisätietoa lippuhinnoista ja alennuksista
Kimppalippu (eli perhelippu) sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kolmelle 4-17 -vuotiaalle lapselle. Kimppalippua ei sovelleta isoille ryhmille.

Opiskelijalippu myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläislippu myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Muut alennukset: Helsinki Cardilla saa 2 euron alennuksen aikuisen ja 1 euron alennuksen lapsen pääsylipun hinnasta.

Henkilökohtaiset avustajat pääsevät Korkeasaareen veloituksetta maksavan avustettavan seurassa.
Lue lisää Korkeasaaren esteettömyydestä.

Lisätietoa ennakkolippujen ostosta
Verkkokaupasta ostetut ennakkoliput ovat voimassa kolme kuukautta (90 vrk) ostopäivästä. Lipun voimassaoloaika lukee lipulla. Lippujen osto verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta ja ostetut tuotteet. Lippu on sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta.

Tulosta ennakkolippu mukaasi tai näytä lippu porttilukijalle suoraan älypuhelimen näytöltä. Kuvakaappaus lipusta ei aina toimi, sujuvan sisääntulon takaamiseksi suosithan alkuperäisen e-lipun esittämistä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.

Ryhmähinnoittelu (myös koulu- ja päiväkotiryhmät)
Koulut: Ennakkoon opintoretkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt peruskoulun luokat ja lukion opetusryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta lokakuusta huhtikuuhun. Touko-syyskuussa ennakkoon opintoretkeä hakeneiden ja siihen hyväksyttyjen koululuokkien ja opetusryhmien liput maksavat 5 € / oppilas tai opiskelija. Kaikkien ryhmien tulee ilmoittautua etukäteen, vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät sivulta Opintoretki.

Päiväkodit: Ennakkoon retkeä hakeneet ja siihen hyväksytyt päiväkotiryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia. Ilmoittautua tulee vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailua. Lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen löydät sivulta Päiväkotiryhmät.

Muut ryhmät: Erillistä ryhmähinnoittelua sovelletaan ennakkoon sovittujen ryhmien kanssa. Ryhmien täytyy lähettää tarjouspyyntö vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailuajankohtaa. Tutustu ryhmäpalveluihin sekä maksutapoihin ja lähetä tarjouspyyntö Ryhmä- ja kokouspalvelut -sivuilla.

Vuosikortti

Koe Korkeasaaren neljä vuodenaikaa ja kaikki tapahtumat kevään Pääsiäissaaresta syksyiseen Kissojen Yöhön ja vuoden vaihteen Lux Korkeasaareen! Voit tulla seuraamaan suosikkilajejasi niin usein kuin haluat – Korkeasaaren eläintarha on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Vuosikortit ovat voimassa vuoden kortin aktivointipäivästä. Vuosikortti ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja.

Korkeasaaren vuosikortilla saat 10 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloista (pl. alkoholi) ja 10 % alennuksen Korkeasaaren kaupasta (pl. postimerkit ja pääsylipputuotteet).

Vuosikorttityyppi Hinta
Aikuinen Vuosikortti 50 € Osta verkkokaupasta!
Lapsi 4-17 v. Vuosikortti 20 € Osta verkkokaupasta!
Opiskelija, eläkeläinen * Vuosikortti 30 € Osta verkkokaupasta!
Vuosikorttia varten vaadittavat tiedot
Vuosikorttia varten pyydetään haltijan nimi, syntymävuosi ja tunnistamista varten tarvittava valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä, sekä alaikäisiltä huoltajan kirjallinen suostumus rekisteriin liittämisestä.
* Tarkennukset opiskelijoiden ja eläkeläisten vuosikorttihintoihin
Opiskelijan vuosikortti myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläisen vuosikortti myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Lisätietoa verkkokaupasta ostettuihin vuosikortteihin
Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Korkeasaaren lipunmyynti vaihtaa verkkokauppalipun henkilökohtaiseen vuosilippukorttiin ensimmäisellä käyntikerralla.

Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Maksu suoritetaan ostotapahtuman yhteydessä verkkomaksuna Paytrailin kautta. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.

Uusi vuosikorttisi tai vaihda pääsylippu vuosikorttiin, saat alennusta!

Saat 20 % alennusta uuden vuosikortin hinnasta, kun uusit vanhenevan vuosikorttisi Korkeasaaren lipunmyynnissä viimeistään 30 päivän kuluttua voimassaolon päättymisestä. Alennuksen saa myös näyttämällä käytetyn pääsylipun, jonka ostopäivästä on kulunut enintään 30 päivää. Etu ei ole käytettävissä verkkokaupassa.

Lue lisää alennuksesta!