Kauppa

zookauppa

Suomen villein kauppa

Puh: 040 652 7121 | Sähköposti: shop@korkeasaari.fi

Laivarannan myymälä on avoinna pääsiäisestä syksyyn joka päivä eläintarhan aukioloaikojen mukaisesti. Korkeasaaren kaupasta löydät Suomen villeimmän pehmolelueläintarhan sekä laajan valikoiman eläinaiheisia matkamuistoja ja leluja niin itselle kuin lahjaksi. Myynnissä on mm. magneetteja, kyniä, avaimenperiä, paitoja ja postikortteja. Postilaatikot löydät Laivarannan kaupan edestä ja Mustikkamaan lipunmyynnistä. Meiltä saat myös postimerkit.

Tarjolla on myös monia vierailun aikana tarvittavia tuotteita kuten virvokkeita ja juomapulloja, aurinkovoidetta ja päähineitä. Sateen sattuessa voit ostaa meiltä eläinaiheisen sateenvarjon tai biohajoavan kertakäyttöisen sadeviitan. Kaupalta voit hakea myös ilmaisen Korkeasaaren kartan. Meillä on myös kahvikone!

Maksaminen myymälässä onnistuu käteisellä ja pankki- tai luottokortilla. Korkeasaaren kaupalla ei ole myyntipistettä Korkeasaaren ulkopuolella. Talvikaudella löydät pienen valikoiman kaupan tuotteita Mustikkamaan lipunmyynnin yhteydestä. Jos haluat ostaa jonkin kaupan tuotteen Laivarannan myymälän ollessa suljettuna tai ilman vierailua Korkeasaaressa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse shop@korkeasaari.fi. Mikäli haluamaasi tuotetta on vielä jäljellä, voimme toimittaa sen Mustikkamaan lipunmyyntiin, josta voit käydä lunastamassa ja noutamassa sen. Emme postita tuotteita tai tee etämyyntiä. Korkeasaaren vuosikortilla saat kaupan tuotteiden hinnasta kymmenen prosentin alennuksen (ei koske postimerkkejä ja lipputuotteita).

Ympäristö on meille tärkeä

Korkeasaaren kaupassa tekemilläsi ostoksilla tuet Korkeasaaren eläintarhan säätiön toimintaa ja siten uhanalaisten lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelua. Olemme kiinnittäneet huomiota tuotteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen tavarantoimittajia valitessamme. Kaikkien valikoimassamme olevien pehmolelujen täyte on tehty kierrätysmuovista. Myynnissä on yhä enemmän kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, kuten avainnauhoja ja kasseja. Vähennämme jätettä yhdessä toimittajiemme kanssa esimerkiksi jättämällä pakkaukset kokonaan pois käytöstä.

Lelut Korkeasaarelle toimittavat pääasiassa Wild Republic ja Nature Planet, jotka noudattavat tiukimpia lelujen turvallisuusstandardeja – niin Pohjoismaissa kuin maailmanlaajuisesti.

Myymälän aukioloajat

Laivarannan myymälä on avoinna pääsisäisestä lokakuun loppuun päivittäin eläintarhan! Katso tarkemmat aukioloajat ohjelmasivulta. Talvikaudella löydät pienen valikoiman kaupan tuotteita Mustikkamaan lipunmyynnin yhteydestä.

Kuvia kaupan tuotevalikoimasta

Lisää tuotevalikoimaa löydät myymälästä! Tuotteiden saatavuus voi vaihdella.