Kauppa

zookauppa

Suomen villein kauppa

Puh: 040 652 7121 | Sähköposti: shop@korkeasaari.fi

Korkeasaaren kauppa sijaitsee Laivarannassa, lähellä partakorppikotkien tarhaa ja vesibussien lähtölaituria. Kauppa on avoinna pääsiäisestä syksyyn joka päivä: katso päiväkohtaiset aukioloajat ohjelmasivun kalenterista. Kesän ruuhkaisimpina aikoina sinua palvelee lisäksi konttikauppa Mustikkamaalle vievän sillan läheisyydessä, ja talvikaudella löydät pienen valikoiman tuotteita lipunmyynnistä.

Kaupasta löydät Suomen villeimmän pehmolelueläintarhan sekä laajan valikoiman eläinaiheisia matkamuistoja ja leluja niin itselle kuin lahjaksi. Myynnissä on mm. magneetteja, kyniä, avaimenperiä, vaatteita, niittykukkien siemeniä ja Korkeasaaren postikortteja. Meiltä saat myös postimerkit,  postilaatikon löydät Mustikkamaan lipunmyynnin vierestä.  Tarjolla on myös monia vierailun aikana tarvittavia tuotteita kuten kahvia ja virvoitusjuomia, juomapulloja, aurinkovoidetta ja päähineitä sekä tulitikkuja ja sytytyspaloja eväspaikkojen grillien sytyttämiseen (hiiliä löytyy veloituksetta grillipaikoilta). Sateen sattuessa voit ostaa meiltä eläinaiheisen sateenvarjon tai biohajoavan kertakäyttöisen sadeviitan. Kaupalta voit hakea myös ilmaisen Korkeasaaren kartan.

Mikäli sinulla on Korkeasaaren vuosikortti, muista näyttää sitä kassalla – vuosikortilla saat kaupan tuotteiden hinnasta kymmenen prosentin alennuksen! Alennus ei koske postimerkkejä ja lipputuotteita. Voit maksaa kaupassa käteisellä ja pankki- tai luottokortilla.

Ostokset talvikaudella

Talvikaudella kauppa on suljettu, mutta löydät pienen valikoiman kaupan tuotteita eläintarhan lipunmyynnin yhteydestä Mustikkamaalta. Korkeasaaren kaupalla ei ole verkkokauppaa eikä myyntipistettä eläintarhan ulkopuolella. Jos haluat ostaa jonkin kaupan tuotteen kaupan ollessa suljettuna tai ilman vierailua Korkeasaaressa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse. Mikäli haluamaasi tuotetta on vielä jäljellä, voimme toimittaa sen eläintarhan lipunmyyntiin, josta voit käydä lunastamassa ja noutamassa sen. Emme postita tuotteita tai tee etämyyntiä.

Ympäristö on meille tärkeä

Kaikilla Korkeasaaren kaupassa tekemilläsi ostoksilla tuet Korkeasaaren eläintarhan säätiön toimintaa ja siten uhanalaisten lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelua. Olemme kiinnittäneet huomiota tuotteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen tavarantoimittajia valitessamme. Kaikkien valikoimassamme olevien pehmolelujen täyte on tehty kierrätysmuovista. Myynnissä on yhä enemmän kokonaan kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, kuten avainnauhoja ja pehmoleluja.

Vähennämme jätettä yhdessä toimittajiemme kanssa esimerkiksi jättämällä tuotteiden pakkaukset kokonaan pois käytöstä. Lelut Korkeasaarelle toimittavat pääasiassa Wild Republic ja Nature Planet, jotka noudattavat tiukimpia lelujen turvallisuusstandardeja – niin Pohjoismaissa kuin maailmanlaajuisesti.

Kuvia kaupan tuotevalikoimasta

Lisää tuotevalikoimaa löydät myymälästä! Tuotteiden saatavuus voi vaihdella.