Kauppa

zookauppa

Kauppa

Puh: 040-6527121 | Sähköposti: shop@korkeasaari.fi

Korkeasaaren laivarannan kaupasta löydät Suomen villeimmän pehmolelueläintarhan. Tarjolla on lisäksi monia muita eläinaiheisia tuotteita, kuten vihkoja, kyniä, magneetteja, t-paitoja ja päähineitä sekä postikortteja sekä postimerkkejä. Myynnissä on myös pieni valikoima kuumia ja kylmiä juomia, sekä pikkusyötävää. Sateen sattuessa voit ostaa kaupasta suojaksi sateenvarjon tai biohajoavan kerakäyttöisen sadeviitan.

Korkeasaaren kaupassa tehdyt ostokset tukevat Korkeasaaren eläintarhan säätiön toimintaa ja siten uhanalaisten lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelua.

Laivarannan myymälä on suljettu talveksi, myymälä avataan jälleen keväällä 2020! Pieni valikoima tuotteita on myynnissä Mustikkamaan lipunmyynnin yhteydessä olevassa MiniShopissa. Korkeasaaren kaupalla ei tänä vuonna ole joulun aikaan myyntipistettä Korkeasaaren ulkopuolella.

Jäikö haluamasi tuote kesällä ostamatta?

Jos haluat ostaa jonkin kaupan tuotteen Laivarannan myymälän ollessa suljettuna tai ilman vierailua Korkeasaaressa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse shop@korkeasaari.fi. Mikäli haluamaasi tuotetta on vielä jäljellä, voimme toimittaa sen Mustikkamaan lipunmyyntiin, josta voit käydä lunastamassa ja noutamassa sen! Emme postita tuotteita tai tee etämyyntiä.

Maksutavat

Maksaminen myymälässä onnistuu käteisellä ja pankki- tai luottokortilla.