Kauppa

Kauppa

Puh: 040-6527121 | zoo.kauppa@hel.fi

Laivarannan kauppa on suljettu talven ajaksi, mutta matkamuistoja voi ostaa lipunmyynnin yhteydessä olevasta Mini Shopista. Korkeasaaren eläintarha on mukana Tuomaan markkinoilla 2.-22.12., Korkeasaaren Zoo Shopista löytää silloin valikoiman Korkeasaaren kaupasta tuttuja tuotteita.

Korkeasaaren keväästä syksyyn avoinna oleva kauppa sijaitsee Laivarannassa. Kaupassa on tarjolla erilaisia eläintuotteita, mm. Korkeasaaresta tuttuja lajeja laadukkaina pehmoeläiminä. Pehmoeläinvalikoimasta löytyy myös lajeja joita ei useimmista kaupoista löydy, kuten ahma, riikinkukko ja ilves. Pienempien eläintarhamuistojen ystäville on tarjolla esimerkiksi käsinmaalattuja Schleichin eläinfiguureja. Valikoimassa on myös ekologisia, kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, kuten kyniä, vihkoja ja avainnauhoja.

Valikoimaan on tullut paljon uusia tuotteita ja meiltä löydät nyt myös virvoitusjuomia. Vuosikortilla kaikista tuotteista -10% (pl. postimerkit).

Maksaminen

Maksaminen myymälässä onnistuu käteisellä tai maksukortilla. Maksukorteista käyvät pankkikortti, sekä Visa, Visa Electron ja Mastercard. Amex ja Diners eivät käy. Lauttarannassa sijaitseva kauppa on kesällä saaren ainoa paikka, jossa myydään matkamuistoja.