Kauppa

zookauppa

Kauppa

Puh: 040-6527121 | Sähköposti: shop@korkeasaari.fi

Korkeasaaren kauppa tekee jouluvierailun kauppakeskus REDIin 7.-30.12. Kauppa sijaitsee REDIn pohjakerroksessa (K1) K-Supermarketin vieressä. Pop-up kaupan valikoimasta löytyy monimuotoinen valikoima eri kokoisia pehmoeläimiä, eläinaiheisia paitoja lapsille ja aikuisille sekä muita eläin- ja Korkeasaari-tuotteita. Mukana on myös suosittuja villieläinlääkärin laukkuja.

Aineettomien lahjojen ystävät voivat tarjota jouluiloa retkellä eläintarhaan tai vuosikortilla Korkeasaareen. Vuosikortilla Korkeasaaressa voi vierailla vuoden ajan vaikka joka päivä. Lisäksi kortilla saa alennusta Korkeasaaren ravintoloista ja kaupasta. Pop-up kaupasta ostetut pääsyliput (alk. 6 €) ja vuosikortit (alk. 20 €) ovat voimassa ostopäivästä vuoden 2019 loppuun saakka.

Korkeasaaren kauppa on avoinna REDIssä seuraavasti:
Ma–pe 10–21
La 10–19
Su 12–18

Poikkeukset:
Jouluaatto 24.12. 8–12
Joulupäivä 25.12. SULJETTU
Tapaninpäivä 26.12. 12–18

Talvikautena Korkeasaaressa matkamuistoja voi ostaa Korkeasaaren lipunmyynnistä olevasta MiniShopista. Laivarannan kauppa avataan seuraavan kerran keväällä ja Infotorin Pop-up kauppa kesällä. Tarkemmat päivänmäärät ilmoitetaan kevään aikana.

Maksutavat

Maksaminen myymälässä onnistuu käteisellä tai maksukortilla. Maksukorteista käyvät pankkikortti, sekä Visa, Visa Electron ja Mastercard. Amex ja Diners eivät käy.