Kauppa

zookauppa

Kauppa

Puh: 040-6527121 | Sähköposti: shop@korkeasaari.fi

Korkeasaaren laivarannan kaupasta löydät Suomen villeimmän pehmolelueläintarhan. Tarjolla on lisäksi monia muita eläinaiheisia tuotteita, kuten vihkoja, kyniä, magneetteja, t-paitoja ja päähineitä sekä postikortteja sekä postimerkkejä. Myynnissä on myös pieni valikoima kuumia ja kylmiä juomia, sekä pikkusyötävää. Sateen sattuessa voit ostaa kaupasta suojaksi sateenvarjon tai biohajoavan kerakäyttöisen sadeviitan.

Korkeasaaren kaupassa tehdyt ostokset tukevat Korkeasaaren eläintarhan säätiön toimintaa ja siten uhanalaisten lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelua.

Maksutavat

Maksaminen myymälässä onnistuu käteisellä ja pankki- tai luottokortilla.

Vuosikorttilaisille tupla-ale 10% -> 20%!

Voimassa la 12.10.- su 3.11.2019
Korkeasaaren vuosikortilla saa 20 % alennuksen Laivarannan kaupan ja lipunmyynnin MiniShopin tuotteista Korkeasaaren vuosikortin esittämällä. Alennus ei koske postimerkkejä ja lipputuotteita.

Laivarannan myymälän aukioloajat 2019

Lokakuu
Viikonloppuisin kello 10 – 18
2.10. kello 10 – 16
Korkeasaaripäivänä 4.10. kello 10 – 18
Syyslomaviikolla 12. – 20.10. kello 10 – 18

Marraskuu
Halloween 2. – 3.11. kello 10 – 18

Halloween-tapahtumien jälkeen kauppa Laivarannassa suljetaan talven ajaksi ja avataan jälleen keväällä 2020. Pieni valikoima tuotteita on myynnissä Mustikkamaan lipunmyynnin yhteydessä olevassa MiniShopissa. Korkeasaaren kaupalla ei tänä vuonna ole joulun aikaan myyntipistettä Korkeasaaren ulkopuolella.

Jäikö haluamasi tuote kesällä ostamatta?

Jos haluat ostaa jonkin kaupan tuotteen Laivarannan myymälän ollessa suljettuna tai ilman vierailua Korkeasaaressa, ole meihin yhteydessä sähköpostitse shop@korkeasaari.fi. Mikäli haluamaasi tuotetta on vielä jäljellä, voimme toimittaa sen Mustikkamaan lipunmyyntiin, josta voit käydä lunastamassa ja noutamassa sen! Emme postita tuotteita tai tee etämyyntiä.


The requested photo source cannot be loaded at this time. Sorry, the Flickr API service is not currently available.