Kissojen Yö 2018

verkkokauppa


Kun illat pimenevät, kissapedot lähtevät liikkeelle. Eläintarhan tunnelmallista yötä valaisevat elävät tulet ja kiiluvat kissansilmät. Kuule urosleijonan karjaisut ja näe leopardien loikat. Osallistu uhanalaisten Amurin kissapetojen suojeluun – me muutamme maailmaa paremmaksi paikaksi raidallisille ja täplikkäille ystävillemme! Eläintarha aukeaa tapahtumapäivinä 7.9. ja 14.9. klo 16 ja on avoinna puoleen yöhön.

LIPUT

Jokaisesta lipusta 1 € luonnonvaraisten kissapetojen suojeluun! Varmista paikkasi vuoden kissamaisimpaan tapahtumaan – lippuja myynnissä rajoitettu määrä! Ennakkomyynti on käynnissä Korkeasaaren verkkokaupassa.

Aikuinen 19 €
Lapsi (4-17v) 11 €
*Opiskelija 15 €
*Eläkeläinen 15 €

Korkeasaaren vuosikortilla pääset myös Kissojen Yöhön.

OSTA LIPPU 7.9. OSTA LIPPU 14.9.

* Lipuntarkistuksen yhteydessä esitettävä todistus. Päätoimiset opiskelijat: kuvallinen, voimassa oleva valtakunnallinen tai kansainvälinen opiskelijakortti. Eläkeläiset: KELA-kortti.

OHJELMA

KISSALAAKSO
Kissalaaksossa on vilskettä alkuillasta myöhään yöhön! Eläintenhoitajat järjestävät eläimille virikeruokayllätyksiä koko illan ajan.

17.00 Amurinleopardi
17.15 Metsäkissa
18.00 Manuli
18.15 Pikkupanda
19.00 Ilves
20.00 Amurintiikeri
20.00 Lumileopardi
21.00 Aasianleijona
22.00 Amurinleopardi
23.00 Amurintiikeri

HÄMÄRÄLAJIT
Muutkin eläintarhan iltavirkut saavat omat yllätyksensä, tule katsomaan peseekö pesukarhu tassunsa, ahmiiko ahma ateriansa ja ovatko villisiat aivan villeinä!

17.00 Karhu
18.00 Pesukarhu
19.00 Saukko ja vesikko
20.00 Hirvi
21.00 Ahma
22.00 Villisika

TAIDETTA YÖSSÄ
Kissojen Yössä eläintarha muuntautuu taianomaiseksi saareksi, jossa tunnelmallisten valojen lomassa nähdään maagisia jättisaippuakuplia, vauhdikasta valosirkusta ja säihkyviä tuliesityksiä klo 19-23!

ISOJEN KISSOJEN KEIDAS
Pukin kenttä on oiva paikka levähtää hetki hyvän ruuan, kuplivan juoman ja mukavan musiikin parissa. Kesäkauden viimeistä piknikkiä voit viettää myös omia eväitä grillaten.

PUUHAA PIKKUKISSOILLE
Karhulinnalta löytyy kaikki! Muuntaudu hurjaksi kissapedoksi kasvomaalauspisteellä, askartele itsellesi kissankorvat, kuvauta itsesi kissapetojen kanssa ja heitä salametsästäjät nurin tiikerimölkyssä. Tai käy rapsuttamassa kiliä vuohipihalla.

RUOKAA JA JUOMAA

Muista ruokkia myös itsesi! Ravintolatarjonnan lisäksi löydät eläintarhasta street food -pisteitä, joilla vatsasi kurniminen hiljenee ja mieli alkaa kehrätä. Saisiko olla burgereita, pastaa vai lettuja? Kahvia vai viiniä? Tarkempi menu selviää elokuussa!

SAAPUMINEN

Vesibussi
Korkeasaaren vesibussit aloittavat liikennöinnin Kauppatorilta ja Hakaniemestä klo 16 ja liikennöivät koko illan 00.15 saakka, jolloin ajetaan viimeiset vuorot kaupunkiin. Kauppatorin vesibussit liikennöivät 20 minuutin ja Hakaniemen vesibussit 30 minuutin vuorovälein.

Bussi
Kissojen Yönä bussi 16 ajaa Rautatientorilta Korkeasaareen lisälähdöin. 16X-bussit ajavat ilman Kulosaaren kierrosta. Bussit 50 ja 59 liikennöivät elokuusta alkaen Pasilan suunnasta Kalasataman metroaseman kautta Polariksenkadun päättärille, lyhyen kävelymatkan päähän Korkeasaaren lipunmyynnistä.

Metro
Kalasataman metroasema on Korkeasaaren lähin pysäkki. Siitä on Korkeasaaren lipunmyyntiin matkaa noin kilometri Isoisänsillan kautta. Voit hypätä elokuun alusta alkaen myös bussiin 50 tai 59 metroaseman edestä Polariksenkadun päättärille, josta on alle puoli kilometriä perille.

Polkupyörä
Oikaise Kalasatamasta tai Sörnäisistä Isoisänsiltaa pitkin Korkeasaaren lipunmyynnin viereen! Kalasataman metrolta matkaa lipunmyyntiin on noin kilometri, Sörnäisistä kaksi kilometriä. Lähimmät kaupunkipyöräasemat ovat Isoisänsilta ja Arielinkatu. Korkeasaaren lipunmyynnin vieressä on iso pyöräparkki.

Oma auto
Emme suosittele omalla autolla saapumista. Säästä hermoja ja luontoa – jätä auto kotiin tai kauemmas metroaseman liityntäparkkiin. Mustikkamaalla ja Kulosaaressa on hyvin rajallisesti tilaa omille autoille ja luvallisen parkkipaikan löytäminen iltaseitsemän jälkeen voi olla mahdotonta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.