Korkeasaaren talvi

Ilmainen Suomen eläimet -puuhavihko

Kumpi on nopeampi, metsäpeura vai karhu? Miten eläimet sopeutuvat talveen? Entä tunnistatko kaikki kuusi Suomessa pesivää lokkilajia?

Yhteistyössä Oppi&ilon kanssa kootun Suomen eläimet -puuhavihon parissa pääset tutustumaan kotimaisiin eläinlajeihin. Korkeasaaressa voit tarkkailla tehtävissä kohtaamistasi eläimistä mm. ahmaa, karhua ja metsäpeuraa, lajeja, joita harva pääsee luonnossa näkemään. Pidä kuitenkin silmät tarkkana myös lähimetsässä: kenen jälkiä hangelta löytyykään?

Vihko on jaossa veloituksetta Korkeasaaren lipunmyynnissä. Helpoimmat tehtävät sopivat alle kouluikäisille, vaikeimmissa riittää pohdittavaa koko perheelle.

Talven keskellä tropiikkiin!

Korkeasaaresta löydät myös tropiikin keskellä pimeää ja kylmää talvea. Africasiasta ja Amazoniasta löydät kymmenet eläimet ja upean trooppisen ilmaston. Uutena kokonaisuutena Hämärätalo, josta löydän mm. aavikkoketun ja videolla esiintyvän jemeninkameleontin.

Palvelut

Ravintola Karhu
Korkeasaaren Karhulinnalla sijaitseva Ravintola Karhu avattiin täysin uusittuna á la carte -ravintolana helmikuussa 2016. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten hampurilaisia, lihapullia ja tietysti salaatteja.

Bistro Bron
Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että Kulosaaren ja lähiseudun asukkaita. Bistro Bron palvelee talvikauden kahvilana, ja tarjolla herkullisten kahvien sekä Nespresson erikoiskahvien lisäksi herkullisia makeita kakkuja ja pullaa sekä täytettyjä leipiä ja suolaisia piirakoita.