Korpiseikkailu

Korkeasaaren

Korpiseikkailu

Korpi kutsuu Korkeasaaressa! Miten hyvin tunnet kotimaiset eläinlajit? Korpiseikkailussa kohtaat kiperiä monivalintakysymyksiä, jotka löydät QR-koodin avulla eläinten lajikylteistä. Kerää oikeiden vastausvaihtoehtojen kirjaimet ja ratkaise Korven arvoitus. Lunttaa lajikyltistä tai netistä, jos selviytyminen sitä vaatii!

Korpiseikkailu sopii isollekin ryhmälle, kunhan osallistujat jaetaan pienempiin joukkueisiin tehtävää varten. Tarvitset mobiililaitteen QR-koodien lukua ja muistiinpanoja varten. Aikaa seikkailuun kannattaa varata 1,5 tuntia. Ohjelma sisältyy Korkeasaaren pääsylipun hintaan.

Miten pelata?

Etsi kartan avulla Korkeasaaresta seuraavat eläinlajit:
ahma, hirvi, tunturipöllö, ilves, varpuspöllö, metsäpeura, tuulihaukka, suokukko (Borealia), korppi, villisika, karhu, rantakäärme (Borealia)

Lue mobiililaitteella näiden eläinten lajikylteistä löytyvät Korpiseikkailun QR-koodit ja merkitse muistiin oikeiden vastausvaihtoehtojen kirjaimet. Mikä suomalaiseen luontoon liittyvä sana keräämistäsi kirjaimista muodostuu?

Oikean vastauksen voit tarkistaa seikkailun päätteeksi Korkeasaaren lipunmyynnistä tai ryhmän kanssa liikkuessa ryhmänohjaajaltasi. Onnea seikkailuun!

Tunnelmallinen eväshetki retken päätteeksi

Kota: Korkeasaaren kota sopii hyvin korpiretken tukikohdaksi! Kodassa voit grillata makkaroita, paistaa lettuja ja nauttia muitakin omia eväitä. Korkeasaari tarjoaa hiilet, joten mukaan tarvitset eväiden lisäksi sytyttimen ja sytytyspalan tai -nestettä. Kodan voi myös  varata ryhmälle yksityiskäyttöön ja  ravintoloista voit tilata tarjoiluja kotaan niin halutessasi. Kodan vuokra sisältää hiilet + sytytystarpeet.

Ravintola: Herkuttele karhujen naapurissa Ravintola Karhussa! Ruokailun voi varata ryhmälle oheisella tarjouspyyntölomakkeella.

Omat eväät ja grillipaikat: Vietä korpiretken päätteeksi eväshetki laavulla! Eväiden nauttimista varten alueella on myös lukuisia piknikpöytiä ja kauniita luonnonkallioita. Korkeasaari tarjoaa hiilet, joten mukaan tarvitset eväiden lisäksi sytyttimen ja sytytyspalan tai -nestettä.

Täytä tarjouspyyntölomake