Avoinna tänään 10–20

Koululaistapahtumat vanha

Koululaistapahtumat

Korkeasaaren eläintarha järjestää vuosittain muutamia koululaistapahtumia. Korkeasaaren koululaiskonferenssi on yläkoulujen ja lukioiden oppilaiden oma vuosittainen tapahtuma huhtikuussa.

Lokakuun alussa kutsumme koululuokkia ohjelmalliselle syysretkelle koulujen Korkeasaaripäivään.

Korkeasaaren koululaiskonferenssi

Korkeasaaren koululaiskonferenssi on yläkoulujen ja lukioiden oppilaiden oma vuosittainen tapahtuma huhtikuussa. Asiantuntijat esittelevät mielenkiintoisin esimerkein ajankohtaisia ympäristökysymyksiä, jonka jälkeen aiheita työstetään erilaisissa työpajoissa. Tavoitteena on lisätä nuorten mielenkiintoa luonnon monimuotoisuutta kohtaan ja innostaa heitä lajien suojeluun.

Teemana on vuonna 2018 on linnut. Koululaiskonferensseja on järjestetty Korkeasaaressa jo yli kymmenenä vuonna! Tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta matkat kukin osallistuva koulu maksaa itse. Tapahtumapäiviä on kolme, omansa kullekin luokka-asteelle. Teemat sivuavat yläkoulun ja lukion biologian ja maantiedon OPS:aa. Koulu voi ilmoittaa yhteen konferenssipäivään enimmillään 5 oppilasta.

Tiistai 10.4. on 7.-luokkalaisten konferenssipäivä (aiheena laululinnut ja niiden ahdinko).
Torstain 12.4. konferenssivieraita ovat 8.-luokkalaiset (aiheena lintujen rengastus ja satelliittiseurannat) .
Perjantaina 13.4. parannetaan maailmaa 9.-luokkalaisten ja lukiolaisten voimin (aiheena linnut ja ilmastonmuutos).

Päivä sisältää asiantuntijan alustuksen, kierroksen eläintarhassa, työpajoissa työskentelyä ja loppuseminaarin. Loppuseminaarissa oppilaat esittelevät työpajoissa eri menetelmillä toteuttamiaan töitä yhteiskunnan vaikuttajille, julkkiksille ja ympäristöalan osaajille.

Ilmoittautuminen on päättynyt ja hakijoille on lähetetty vahvistukset ja tarkempaa infoa viikolla 9 sähköpostitse! Peruutuspaikkoja voit kysyä osoitteesta myynti@korkeasaari.fi.

Koululaiskonferenssi 2018

Koulujen Korkeasaaripäivä

Koulujen Korkeasaaripäivä vietetään tänä vuonna keskiviikkona 3.10.2018, jolloin järjestämme koululuokille mukavaa ja toiminnallista ohjelmaa Korkeasaaressa. Mukaan mahtuu yhteensä noin 60 luokkaa. Mukaan valitut ryhmät otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen tapahtuu elokuussa koulujen syyslukukauden alettua.

Lisätiedot:

ensisijaisesti: 040 663 6777 (arkisin klo 12-14)
muina aikoina palvelee lipunmyynnin numero: 050 352 5989
myynti (at) korkeasaari.fi

Uusia kuvia

Uusia videoita