Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Ympäristökasvatus on yksi Korkeasaaren tärkeimmistä tehtävistä. Järjestämme ajoittain kursseja myös kasvatuksen ammattilaisille, jotta eläinmaailmaan tutustumisesta voisi ryhmien kanssa saada mahdollisimman paljon irti.

Mobiilisti Korkeasaaressa 30.8.2018

Kurssilla tutustutaan eläinten elämään ja käyttäytymiseen elävien esimerkkien ja oppilaita innostavan mobiilipelin sekä muiden mobiilisovellusten avulla. Tutustumme esimerkkien kautta myös siihen, miten mobiililaitteita voi hyödyntää opetuksessa niin, että niistä on hyötyä ja tukea opittavalle asialle. Näitä vinkkejä ja materiaalejamme voi hyödyntää myös omatoimisesti eläintarhakäyntien yhteydessä. Koulutus sopii luokanopettajille, aineenopettajille (bi-ge) sekä muille kiinnostuneille. Kurssiaika on klo 16-19.

Etologian ihmeitä 16.5.2019

Kurssilla luodaan katsaus eläinten käyttäytymiseen elävien esimerkkien kautta. Suokukkojen soidin, leijonien laumaelämä ja apinoiden sosiaalinen käyttäytyminen tulevat tutuksi. Kurssilla suoritetaan pienimuotoinen etologinen tutkimus ja esitellään Korkeasaaren laatimaa etologian opetusmateriaalia. Myös hyviä esimerkkilajeja, joiden käyttäytymistä voi tutkia omatoimisten eläintarhakäyntien aikana, käydään kurssilla läpi. Kurssiaika on klo 16-19.

HUOM. merkitsethän lomakkeeseen, kumpaan kurssiin olet osallistumassa!

  • Ilmoittauduttuasi saat muutaman päivän sisällä vahvistuksen sähköpostiin ja viimeistään pari viikkoa ennen kurssipäivää tarkemman ohjelman ja saapumisohjeet.