Avoinna tänään 10–16

Luokkaretki toukokuussa

Luokkaretkelle toukokuussa

Tervetuloa Korkeasaareen luokkaretkelle! Toukokuu on perinteisin retkikuukautemme, jolloin järjestämme kouluille ohjattua Tutkimusretki Korkeasaareen -ohjelmaa 7.-25.5.2018.

Tutkimusretki Korkeasaareen järjestetään arkisin klo 10-14. Tutkimusretki on opettajan johdolla kierrettävä reitti, jonka varrella on Korkeasaaren oppaiden ohjaamia ja omatoimisia pisteitä. Reitti soveltuu peruskoulun 1.-9.-luokille ja kestää noin kaksi tuntia. Tutkimusretkellä tutustutaan mm. uhanalaisten kissaeläinten elämään, tutkitaan eläinten tapoja sopeutua ympäristöönsä ja päästään kyselemään eläintenhoitajalta hänen työstään. Tutkimusretken aikana emme tarjoa muita opastettuja kierroksia kouluryhmille.

Viimeisellä kouluviikolla 28.5.-1.6.2018 ohjelmassamme on omatoiminen rastireitti Korpiseikkailu. Lataa ja tulosta riittävä määrä rastireitin karttaa ja opettajan ohjetta tästä. Ilmoittauduthan omatoimisille retkille tämän sivun kautta!

Tutkimusretken ilmoittautuminen on päättynyt

Tutkimusretkiohjelman hinta on 62 euroa (sis alv 24%) / ryhmä + pääsyliput. Enimmäiskoko yhdelle tutkimusretkiryhmälle on 25 oppilasta. Suuremmille ryhmille suosittelemme ryhmän jakamista useampaan osaan. Tutkimusretken voi aloittaa klo 10.00–12.50 välisenä aikana. Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse vahvistuksen sekä opettajan materiaalit. Kouluryhmien opettajat ja avustajat pääsevät eläintarhaan maksutta.

Korkeasaari ei vastaa HSL:n sisäisestä liikenteestä eikä vesibussikuljetuksista, joten varaattehan reilusti aikaa saapumiseen.

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

ensijaisesti: 040 663 6777 (arkisin klo 12-14),
muina aikoina palvelee lipunmyynnin numero: 050 352 5989
myynti (at) korkeasaari.fi

Uusia kuvia

Uusia videoita