Medialle

Tarjoamme medialle

Valokuvien ja videoiden käyttöoikeudet

Korkeasaaren eläintarha valokuvaa sekä videoi useimmat eläintarhan uutiskynnyksen ylittävät tapahtumat, ja materiaalia saa maksutta käyttöön Korkeasaaresta ja sen eläimistä kertovien juttujen kuvitukseksi. Muusta käytöstä perimme maksun käyttötarkoituksen mukaan. Kysy aina materiaalia Korkeasaaresta mikäli toimituksenne ei ehdi paikalle!

Valokuvia ja videoita julkaistaessa on aina mainittava Korkeasaaren eläintarha ja kuvaajan nimi.

Korkeasaaren tuottamaa materiaalia ei saa käyttöönsä yksinoikeudella, sitä ei saa myydä eteenpäin eikä käyttää mainoksiin ilman lupaa. Korkeasaaren eläintarhan logoa ei saa poistaa videoista ja oman yrityksen logon käyttämistä sen päällä tulee välttää.

Vierailut ja haastattelut

Otamme mielellämme vastaan toimittajia, mutta kaikista vierailuista on sovittava etukäteen: pressikortti ei oikeuta automaattisesti sisäänpääsyyn. Mediavierailujen ja haastatteluiden järjestämisessä auttaa viestinnän asiantuntija Mari Lehmonen, yhteystiedot löydät alapuolelta. Huomioithan, että Korkeasaaren eläintenhoitajat tekevät vuorotyötä, joten limittäisten työvuorojen vuoksi eläintenhoidon haastattelujen järjestäminen saattaa kestää normaalia kauemmin.

Sosiaalisen median vaikuttajien vierailujen sopimisesta voit lukea lisää täältä.