Avoinna tänään 10–20

Miten voin olla mukana?

Miten voin olla mukana?

Eläintarhassa tapahtuvan lajiensuojelutyön ja valistuksen lisäksi Korkeasaari on osallistunut ja osallistuu eri puolilla maailmaa tapahtuvaan luonnonsuojelutyöhön. Suurin osa Korkeasaaren työstä on ollut taloudellista tukemista. Korkeasaari ja Korkeasaaren ystävät ry. on lahjoittanut kymmenen viime vuoden aikana yli 320 000 euroa luonnonalueilla tapahtuvaan suojelutoimintaan. Muista, että pienilläkin teoilla voit vaikuttaa!

Korkeasaaren eläintarha on tällä hetkellä mukana useissa eri hankkeessa, joista voit valita mieleisensä ja osallistua omalla panoksellaan luonnon monimuotoisuuden suojeluun. Mistä eläinryhmästä juuri sinä olet huolissasi tai mitä lajia sinä haluat auttaa?

1. Lahjoita varoja suojelutyöhön

Helpoin tapa olla mukana suojelutyössä on lahjoittaa haluamasi rahasumma valitsemallesi suojeluhankkeelle. Onko sinulle tärkeämpää esimerkiksi amurintiikerin säilyminen Itä-Venäjällä vai pidätkö kotimaisten luonnonvaraisten eläinten kuntouttamista tärkeämpänä? Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaren ystävät ry.:n suojeluhankkeista löydät toivottavasti sydäntäsi lähellä olevan suojeluhankkeen.

Korkeasaaren ajankohtaiset suojeluhankkeet:

1. Osallistu amurintiikerien ja amurinleopardien suojeluun.
2. Osallistu pikkupandojen suojeluun.
3. Auta ehkäisemään sammakkoeläinten sukupuuttoa.
4. Osallistu uhanalaisten lumileopardin suojelu- ja tutkimustyöhön.
5. Tue Korkeasaaressa sijaitsevan Villieläinsairaalan toimintaa.
6. Osallistu manulien suojeluun.
7. Auta uhanalaisia berberiapinoita.

2. Tue lajiensuojelua kannatusjäsenyydellä!

Liity Korkeasaaren ystävät ry:n kannatusjäseneksi ja tue lajiensuojelun eteen tekemää työtämme. Kannatusjäsenenä antamasi tuki mahdollistaa olemassa olevien suojeluhankkeiden jatkuvuuden ja uusiin suojeluhankkeisiin sitoutumisen.

Korkeasaari ja Korkeasaaren ystävät ry tekevät yhteistyötä lukuisten kansainvälisten suojelutoimijoiden kanssa, jotta myös sinun olisi helppoa osallistua omalla panoksellasi suojeluohjelmien tukemiseen. Yhdessä saamme paljon aikaan!

  • Kannatusjäsenyyden hinta on 30 €/vuosi. Kannatusjäsenyys maksetaan vuodeksi kerrallaan.
  • Hintaan kuuluu yksi kutsuvierastilaisuus vuosittain sinulle ja avecillesi Korkeasaaressa. Tilaisuus pitää sisällään mm. opastetun kierroksen ja ajankohtaista tietoa eläintarhan toiminnasta ja suojeluohjelmista.
  • Kannatusjäsenenä voit halutessasi osallistua Korkeasaaren ystävät ry:n vuosikokoukseen.
  • Saat Korkeasaaren uutiskirjeen tuoreena sähköpostiisi kerran kuussa.

Lue lisää

3. Jaa tietoutta

Jaa tietoa Korkeasaaren eläintarhan suojeluhankkeista ystävillesi vaikka Facebookissa. Tilaa myös uutiskirjeemme jolloin saat pienen infopaketin kerran kuussa. Opettele myös kohtaamaan villieläimiä ja nauttimaan Suomen luonnon harvinaisuuksista.

Uusia kuvia

Uusia videoita