Avoinna tänään 10–18

Kissojen Yö


 

Kissojen Yö

Korkeasaaren syyskuun illat ovat kissojen aikaa. Tänä vuonna Kissojen Yö järjestetään syyskuun kahtena ensimmäisenä perjantaina ja lauantaina eli 2. ja 9.9.2023.

Amurin kissat tarvitsevat apuasi

Kissojen Yössä keräämme varoja uhanalaisten amurinleopardien ja amurintiikereiden suojeluun niiden elinalueilla. Korkeasaari on Amurin kissapetojen suojelua koordinoivan WildCats Conservation Alliancen tärkein tukija.

Amurinleopardeja elää luonnossa vain noin 100 yksilöä. Viime vuosina kanta on kuitenkin alkanut vahvistua, mikä antaa uutta toivoa tämän pohjoisen leopardin säilymisestä. Amurintiikereiden luonnonkanta on saatu sinnikkään suojelutyön avulla vahvistumaan, mutta salametsästys uhkaa nykyisiä noin 500 tiikeriä. Lue lisää lajien suojelusta, lahjoita suojeluun tai perusta oma suojelukeräys!

Liput

Tapahtuman pääsyliput tulevat myyntiin syksyn aikana.

Ohjelma

Kissojen Yön ohjelma julkaistaan syksyn aikana.

Ohjeita Kissojen Yöhön

Saapuminen
Pääsylipun voit ostaa ennakkoon verkkokaupasta tai tapahtumapäivänä lipunmyynnistämme Mustikkamaan portilla. Tulosta ennakkolippu mukaasi tai avaa pdf-lippu kännykkääsi ajoissa, sillä nettiyhteys voi katkeilla, jos moni käyttää sitä yhtä aikaa. Screenshot ei toimi lippuna. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin ennen illan hämärtymistä-

Yksisuuntainen Kissalaakso
Kissalaakso on yksisuuntainen. Aloita Kissalaakson kierros leijonatarhan päästä. Rajoitamme tarvittaessa alueelle pääsyä, jotta Kissalaaksossa liikkuminen on sujuvaa.

Ilta-aika
Illan hämärryttyä käytössä on vain tunnelmallinen valaistu reitti. Osa lajeista vetäytyy levolle jo aikaisin, eivätkä ne siksi ole nähtävillä. Muistathan, että hämäräeläimillä on hyvä näkö myös pimeässä, joten ethän kiusaa niiden silmiä salamavaloilla! Lemmikkieläinten tuominen, eläinten ruokinta ja muu häiritseminen ei ole sallittua, kuten ei Korkeasaaressa muulloinkaan.

Omat eväät
Korkeasaaren grillit ovat lämmitettävissä omien eväiden grillausta varten ja ulkopiknikpaikat ovat käytettävissä. Lajittelethan jätteesi kierrätyspisteissä, pidetään saari siistinä! Omat virvoitusjuomat on tuotava muovipulloissa. Saaren ravintoloilla on anniskelualueet, eikä omia alkoholijuomia saa tuoda. Ethän ota reppua isompia laukkuja mukaasi, sillä niiden tarkistaminen vie paljon aikaa, eikä saaressa ole säilytyslokeroita.

Ongelmatilanteet
Ensiapupisteen löydät lipunmyynnistä. Mustikkamaan lipunmyynnin puhelinnumero 050 352 5989 toimii Korkeasaaren omana hätänumerona.
Löytötavarat listataan eOmistaja Löytö -palveluun, josta voit suoraan tarkistaa onko hukkaamasi tavara jo löytynyt.

Pidätämme oikeuden aikataulu-, hinta- ja ohjelmamuutoksiin.

Uusia kuvia

Uusia videoita