Avoinna tänään 10-20

Kissojen Yö


Kissojen Yö järjestetään jälleen syyskuussa 2022!

Amurin kissat tarvitsevat apuasi

Kissojen Yössä keräämme varoja uhanalaisten amurinleopardien ja amurintiikereiden suojeluun niiden elinalueilla. Korkeasaari on Amurin kissapetojen suojelua koordinoivan WildCats Conservation Alliancen tärkein tukija.

Amurinleopardeja elää luonnossa vain noin 100 yksilöä. Viime vuosina kanta on kuitenkin alkanut vahvistua, mikä antaa uutta toivoa tämän pohjoisen leopardin säilymisestä. Amurintiikereiden luonnonkanta on saatu sinnikkään suojelutyön avulla vahvistumaan, mutta salametsästys uhkaa nykyisiä noin 540 tiikeriä. Lue lisää lajien suojelusta.

Ohjeita Kissojen Yöhön

Vieraile turvallisesti
Huolehdimme vierailun turvallisuudesta ja hygieniasta monin tavoin, mutta tarvitsemme siihen myös sinun apuasi:
1. Ethän tule Korkeasaareen sairaana – varauksen voi perua ja ennakkolippu on voimassa 90 päivää ostopäivästä.
2. Pidä turpaväli – jätä toisen lauman jäseniin aina reilu turpaväli, josta hevonenkin mahtuisi kulkemaan.
3. Älä pärski – vain kameli pärskii muita päin, sinun tulee käyttää nenäliinaa. Sisätiloissa tulee käyttää maskia.
3. Pese käpäliäsi huolella – saippuoi ja hankaa käpäliä vedessä kuin pesukarhu. Käsittele käsidesiä tarpeen mukaan.
Lue kuinka edistämme vierailusi turvallisuutta.

Saapuminen
Varmistathan paikkavarauksesi ennakkoon! Pääsylipun voit ostaa ennakkoon verkkokaupasta tai lipunmyynnistämme Mustikkamaan portilla. Tulosta ennakkolippu mukaasi tai avaa pdf-lippu kännykkääsi ajoissa, sillä nettiyhteys voi katkeilla, jos moni käyttää sitä yhtä aikaa. Screenshot ei toimi lippuna. Samalla varauksella olevien tulee saapua samaan aikaan. Muistathan säilyttää turvavälin myös jonottaessasi. Turvaväleistä johtuen jono voi näyttää pitkältä, mutta etenee hyvää vauhtia. Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin ennen illan hämärtymistä, vaikka heti klo 16 jos mahdollista!

Yksisuuntainen Kissalaakso
Kissalaakso on yksisuuntainen. Aloita Kissalaakson kierros leijonatarhan päästä. Rajoitamme tarvittaessa alueelle pääsyä, jotta Kissalaaksossa on mahdollisuus olla väljästi.

Ilta-aika
Illan hämärryttyä klo 20-22 käytössä on vain tunnelmallinen valaistu reitti. Eläintalot eivät ole avoinna ilta-aikaan ruuhkautumisen välttämiseksi. Osa lajeista vetäytyy levolle jo aikaisin, eivätkä ne siksi ole nähtävillä. Muistathan, että hämäräeläimillä on hyvä näkö myös pimeässä, joten ethän kiusaa niiden silmiä salamavaloilla! Lemmikkieläinten tuominen, eläinten ruokinta ja muu häiritseminen ei ole sallittua, kuten ei Korkeasaaressa muulloinkaan.

Omat eväät
Korkeasaaren grillit ovat lämmitettävissä omien eväiden grillausta varten ja ulkopiknikpaikat ovat käytettävissä. Lajittelethan jätteesi kierrätyspisteissä, pidetään saari siistinä! Omat virvoitusjuomat on tuotava muovipulloissa. Saaren ravintoloilla on anniskelualueet, eikä omia alkoholijuomia saa tuoda. Ethän ota reppua isompia laukkuja mukaasi, sillä niiden tarkistaminen vie paljon aikaa, eikä saaressa ole säilytyslokeroita.

Ongelmatilanteet
Löytötavaroita voi tiedustella Mustikkamaan lipunmyynnistä 050 3525989. Sama numero toimii myös Korkeasaaren omana hätänumerona. Ensiapupisteet löytyvät Ravintola Pukista ja Mustikkamaan lipunmyynnistä.

Pidätämme oikeuden aikataulu-, hinta- ja ohjelmamuutoksiin.

Uusia kuvia

Uusia videoita