Maailmanpelastajat

Maailmanpelastajat

Pelasta maailma ystäviesi kanssa! Aikamoinen tehtävä, mutta alkuun pääsette pelaamalla Korkeasaaren Maailmanpelastajat -peliä. Pakopelityyppisessä pelissä seikkaillaan Korkeasaaressa toinen toistaan visaisempien tehtävien parissa. Pelatessa kerrytätte yhdessä oppia eläinlajeista, niiden uhanalaisuudesta ja suojelusta.

Maailmanpelastajat -peli on suunniteltu aikuisille ja vähintään yläkouluikäisille nuorille. Peliin kannattaa varata noin kaksi tuntia, kokemattomien pakopelipelaajien hieman enemmänkin. Pelissä ei kilpailla aikaa vastaan, joten matkan varrella voi hyvin pysähtyä tarkkailemaan eläimiä tai pitää evästauon.

Pelin hinta on 75 € ryhmältä. Sopiva ryhmäkoko on 2-5 pelaajaa. Yksin peliä ei voi pelata ja suuremmalla joukolla se on hankalaa. Hinnasta ohjataan 10 € uhanalaisten lajien suojeluun luonnossa. Hinta ei sisällä eläintarhan sisäänpääsymaksuja, pääsyliput tai sisäänpääsyyn oikeuttavat vuosikortit tulee ostaa erikseen.

Varaa aika kalenterista ja saavu paikalle 5-10 minuuttia ennen peliaikanne alkua. Tarvitsette pelaamiseen puhelimen tai muuta mobiililaitteen, jolla voitte lukea qr-koodeja. Peli on selainpohjainen. Kaiken varalta kannattaa ottaa mukaan vara-akku tai latausjohto. Lähtöjä on tunnin välein alkaen klo 10.30 ja päättyen 3,5 tuntia ennen eläintarhan sulkemisaikaa. Maksun jälkeen saatte lipunmyynnistä repullisen pelissä tarvittavia tarvikkeita ja peliohjeet. Lukekaa ohjeet ja eläintarhan etiketti tarkasti.

Varaa aika
 

Maailmanpelastajat-peli on tehty yhteistyössä pelisuunnittelija Maaria Klemetin kanssa. Täällä voit tutustua Maarian muihin töihin.