Avoinna tänään 10–16

Pääsiäissaari

Tervetuloa Pääsiäissaareen 7.-10.4.2023!

Pääsiäisenä Korkeasaaressa ulkoillaan, tarkkaillaan eläimiä, etsitään kevään merkkejä ja seikkaillaan eläintehtävien parissa. Koko perheen keväinen tapahtuma kutsuu lapset ja aikuiset viettämään pääsiäistä eläinten saarella! Korkeasaari on avoinna pääsiäisenä 7.-10.4.2023 klo 10–18, sisäänpääsy klo 17 saakka. Katso pääsylippujen hinnat ja sopivin reitti Korkeasaareen!

Paju-pupun pääsiäisseikkailu

Pääsiäisenä luonto heräilee kevääseen ja silloin Paju-pupu haluaa kiinnittää kaikkien huomion luonnon ja ympäristön vaalimiseen. Eläimet osaavat elää luontoa kunnioittaen. Paju-pupu lähtee Korkeasaareen selvittämään miten eläimet sen tekevät. Samalla Paju-pupu jakaa ympäristöystävällisiä vinkkejä Korkeasaaren kävijöille. Lähde siis pelaamaan Paju-pupun pääsiäisseikkailua, tutustu vinkkeihin ja selvitä samalla mobiilipelin kysymysten avulla mitä eläintä sinä itse muistutat tavoiltasi! Voit samalla osallistua arvontaan ja voittaa lippupaketin tai pupupehmon!

Eläinten ruokinnat

Klo 11 Pikkumangustit Africasia-talossa
Klo 12 Kissalaakson vaihtuva laji
Klo 13 Amazonian vaihtuva laji
Klo 14 Karhut
Klo 15 Suokukot Borealia-talossa

Kevään merkkejä eläintarhassa -opastukset

Miten kamelit valmistautuvat kesään? Joko riikinkukot aloittelevat soidinmenojaan? Koko perheelle sopivat, noin 30 minuuttia kestävät, maksuttomat opastukset lähtevät kamelien tarhalta klo 11:15 ja 13:15.

Värityspiste Karhulinnalla

Karhulinnalla niin lapset kuin lapsenmielisetkin pääsevät värittämään eläinaiheisia värityskuvia.

Uusia kuvia

Uusia videoita