Avoinna tänään 10–16

Pääsiäissaari

Tavataan Pääsiäissaaressa 15.-18.4.2022!

Pääsiäisenä Korkeasaaressa ulkoillaan, tarkkaillaan eläimiä, etsitään kevään merkkejä ja seikkaillaan eläintehtävien parissa. Koko perheen keväinen tapahtuma kutsuu lapset ja aikuiset viettämään pääsiäistä eläinten saarella! Korkeasaari on avoinna pääsiäisenä 15.-18.4.2022 klo 10–18, sisäänpääsy klo 17 saakka. Katso pääsylippujen hinnat täältä.

Katso sopivin reitti Korkeasaareen täältä, suosittelemme käyttämään julkista liikennettä! Jos saavut autolla, muistathan, että kauppakeskus REDIn parkkihallissa riittää tilaa. Taskuparkki-sovelluksella pysäköit 3 tuntia veloituksetta.

 

Tapahtumapisteet

Tapahtumapisteillä pääset tutkimaan keväistä luontoa ja oppimaan uutta. Pisteet ovat avoinna jokaisena tapahtumapäivänä klo 11–15. Löydät perille Korkeasaaren kartan ja lipunmyynnissä jaettavan käsiohjelman avulla.

Seuraa kevättä!
Luonto-Liiton pisteellä kuulet, miten voit osallistua jokavuotiseen kevätseurantaan. Kevätreitillä aistitaan kevään merkkejä ja tutustu lajeihin ohjaajien kanssa. (Rantatie ahmatarhalla)

Milloin luonnoneläin tarvitsee apua?
Opi tunnistamaan milloin luonnoneläin tarvitsee apua ja kuinka toimia tilanteissa oikein. (Borealian edusta-talo)

Mitä sinä voisit luvata luonnolle?
Luonto huolehtii meistä, kun me pidämme huolta siitä. Tee lupaus luonnolle! (Karhulinna)

 

Pääsiäisseikkailu

Seikkaile eläinten saarella vinkkejä ja tehtäviä ratkoen! Tarvitset matkaan älypuhelimen, Korkeasaaren kartan, lukutaitoa ja tarkkuutta. Seikkailu on suunniteltu kouluikäisille, mutta pienemmätkin voivat seikkailla aikuisen kanssa. Jokainen seikkailija saa pienen palkinnon. Osallistu lopuksi myös arvontaan!

 

Ruokinnat

Opastetun tuokion aikana eläimet ruokitaan ja kuulet mitä Korkeasaaren eläimille ja niiden lajitovereille luonnossa kuuluu.

11:00 Pikkumangusti
12:00 Karhu
13:00 Amazonia-talo, päivän laji ilmoitetaan talon aulassa
14:00 Visentti
15:00 Kameli

Aikatauluihin voi tulla eläintilanteista johtuvia muutoksia.

Kissalaakson miniopastukset

Opastukset alkavat tiikeritarhan edustalta klo 11:30, 12:30, 13:30 ja 14:30. Maksuton opastus kestää n. 30 min.

Ravintolat ja eväspaikat

Ravintola Karhu klo 11–18, viimeiset ruokatilaukset keittiöstä klo 17.
Ravintola Pukki klo 10–16:30, buffet klo 16 saakka.
Bistro Bron (Mustikkamaalla) klo 10–18

Eväspaikat sisällä ja ulkona ovat kaikkien vierailijoiden käytössä. Korkeasaari tarjoaa grillihiilet, joten mukaan tarvitset eväiden lisäksi vain pari sytytyspalaa ja sytyttimen. Karhulinnalla ja Amazonia-talon sisäevästiloista löydät mikrot eväiden lämmittämiseen.

 

 

Kauppa

Korkeasaaren kauppa Laivarannassa avaa ovensa talven jälkeen! Löydät kaupasta Suomen villeimmän pehmolelueläintarhan sekä laajan valikoiman eläinaiheisia matkamuistoja ja leluja niin itselle kuin lahjaksi.

Olemme kiinnittäneet huomiota tuotteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen tavarantoimittajia valitessamme. Myynnissä on yhä enemmän kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita ja valikoimassamme olevien pehmolelujen täyte on tehty kierrätysmuovista.

 

Anna palautetta!

Vierailitko Pääsiäissaaressa? Kuinka vierailusi sujui? Annathan palautetta, jotta voimme kehittää Korkeasaaren palveluja ja tapahtumia. Pääset palautekyselyyn täältä.

Uusia kuvia

Uusia videoita