Avoinna tänään 10–17

Pääsiäissaari

Tervetuloa Pääsiäissaareen!

Pääsiäisenä Korkeasaaressa ulkoillaan, tarkkaillaan eläimiä, etsitään kevään merkkejä ja seikkaillaan eläintehtävien parissa. Koko perheen keväinen tapahtuma kutsuu lapset ja aikuiset viettämään pääsiäistä eläinten saarella! Korkeasaari on avoinna pääsiäisenä 29.3.-1.4.2024 klo 10–18, sisäänpääsy klo 17 saakka. Korkeasaaren kauppa ja ravintolat ovat myös avoinna. Jokaisesta ostetusta pääsylipusta ja vuosikortilla tehdystä vierailusta lahjoitamme euron luonnon monimuotoisuuden suojeluun! Katso pääsylippujen hinnat ja sopivin reitti Korkeasaareen!

Paju-pupun retket lapsille

Paju-pupun erityisesti lapsille suunnatuilla kierroksilla tassutellaan kissapetojen jäljillä, ihmetellään värikkäitä sammakoita ja tarkkaillaan erilaisia hiirenkorvia. Lapset osallistuvat Paju-pupun kierroksille tietenkin aikuisten seurassa!
Kello 12:15 Kissalaaksossa, lähtö tiikeritarhalta
Kello 13:15 Tropiikissa, lähtö Africasian aulasta
Kello 14:15 Keväässä, lähtö Vanhalta Karhulinnalta Borealia-talon vierestä

Onnenpyörä

Pyöräytä Karhusalissa onnenpyörää kello 12-14 luonnon monimuotoisuuden suojelun hyväksi! Yksi pyöräytys 3 €, neljä pyöräytystä 10 €. Jokainen pyöräytys voittaa ja palkinnot tarjoaa Fazer!

Ötökkäpiste

Amazonian aulassa pääset tutustumaan hyönteisiin kello 14-15 oppaan johdolla. Uskaltaisitko jopa silittää torakkaa?

Tropiikin puuhavihko ja värityskuvat

Tutustu Trooppisten talojen asukkaisiin erilaisten tehtävien avulla! Puuhavihkon saat ilmaiseksi mukaasi Africasia-talon aulasta, värityskuvia löydät Karhulinnan evästilasta.

Eläinten ruokinnat

11:00 Pikkumangusti
12:00 Kissalaakson vaihtuva laji
13:00 Amazonia-talon vaihtuva laji
14:00 Karhu
15:00 Kameli
16:00 Vikunja

Bongaa pääsiäismunat

Löydätkö kaikki Paju-pupun tiputtamat 21 pääsiäismunaa Korkeasaaresta reitin varrelta?

Uusia kuvia

Uusia videoita