Avoinna tänään 10-20

Syysloma Korkeasaaressa

Syyslomalla 15.-23.10.2022 Korkeasaari on avoinna joka päivä klo 10-18. Sisäänpääsy suljetaan klo 17. Korkeasaaressa voi tutustua eläimiin ja niiden elämään eläintarhassa, sekä luonnon ja uhanalaisten lajien suojeluun.

Retkeen kannattaa valmistautua ulkoiluun sopivilla, lämpimillä vaatteilla. Jos sää yllättää, käy lämmittelemässä trooppisissa Amazonia- ja Africasia-taloissa. Lipunmyynnissä on jaossa kartta suunnistusta helpottamaan. Etsi oma, juuri sinulle sopiva reittisi ja nauti päivästä eläimiä tarkkaillen ja vaikkapa ääniopastuksia kuunnellen! Ravintola Karhu Karhulinnalla ja Bistro Bron Mustikkamaan lipunmyynnin vieressä palvelevat eläintarhan aukioloaikojen mukaan. Omia eväitä voi nauttia evästiloissa ja grillipaikoilla.

Osta liput ennakkoon tai saapuessa lipunmyynnistä. Vierailemalla Korkeasaaressa suojelet luonnon monimuotoisuutta!

Ahma

Syysseikkailu

Syysseikkailussa selviää, kuinka eläimet valmistautuvat talveen! Tarvitset seikkailuissa lipunmyynnissä jaettavaa karttaa, puhelinta, lukutaitoa ja hyviä hoksottimia. Seikkailu kiertää lähes koko saaren, joten kulje rauhassa eläimiä tarkkaillen. Voit myös poiketa reitiltä tai pitää välillä evästauon, sillä nopeus ei ole nyt valttia. Seikkailu on suunniteltu kouluikäisille, mutta pienemmätkin voivat osallistua yhdessä aikuisen kanssa.

Kun olet Korkeasaaressa, aloita seikkailu tästä:

ALOITA SEIKKAILU

Opastuksella

Eläinten ruokinnat ja opastetut tuokiot

Oppaiden juontamissa eläinten ruokinnoissa ja opastetuissa tuokioissa voi myös kysellä eläimistä ja luonnosta.

11:00 Pikkumangusti (Africasia-talo)
12:00 Vesikko
13:00 Amazonia-talo (päivittäin vaihtuva laji)
14:00 Mongolianvillihevonen
15:00 Metsäpeura
16:00 Vikunja

Kulttamariini

Matkaa tropiikin lämpöön!

Vaikka talvi tulee, Korkeasaaressa voi nauttia tropiikin lämmöstä ympäri vuoden. Amazonia-talossa tapaat mm. pikkuapinoita, papukaijoja ja kaimaanin, Africasia-talossa pikkumangusteja, erilaisia käärmeitä, sammakoita ja lintuja. Talojen välisessä tunnelissa voit tutustua monenlaisiin hyönteisiin.

Trooppisissa taloissa voit nauttia lämmöstä huoletta, sillä talot lämmitetään päästöttömällä kiertolämmöllä!

Trooppiset talot

Minkälainen suojelusankari olet?

Suojelusankarit-reitillä voit tutustua kymmeneen eri puolilla maapalloa elävään eläinlajiin ja kuulet, mitä Korkeasaaressa tehdään niiden hyväksi. Ota aloituspisteeltä Amazonia-talon edustalta passi, ja kerää siihen leimoja matkasi varrelta. Reitin päätteeksi selviää, minkälaiseen suojelusankariin sinussa on ainesta.

Pehmoleluvalikoima

Poikkea ostoksille, kauppa on vielä avoinna!

Korkeasaaren kauppa laivarannassa on avoinna vielä lokakuun ja sulkee sitten ovensa talveksi. Syyslomalla tarjoamme vuosikorttilaiselle tupla-alen -20 %!

Korkeasaaren kaupasta löydät Suomen villeimmän pehmolelueläintarhan sekä laajan valikoiman eläinaiheisia matkamuistoja ja leluja niin itselle kuin lahjaksi. Olemme kiinnittäneet huomiota tuotteiden eettisyyteen ja ekologisuuteen tavarantoimittajia valitessamme.

Kodan grilli

Ravintolat ja eväspaikat

Ravintola Karhu Karhulinnalla palvelee eläintarhan aukioloaikojen mukaan. Tarjolla on niin lämpimiä annoksia kuin pientä syötävääkin.
Aivan Mustikkamaan lipunmyynnin vieressä palvelee Bistro Bron, jossa on tarjolla lämpimiä artesaanileipiä sekä kahvituotteita.

Karhulinnan evästilassa voit lämmittää ja nauttia omia eväitä. Evästilan yhteydessä on myös wc-tilat lastenhoitohuoneineen. Saaren grillipaikat ja kota ovat asiakkaiden käytössä. Hiilet löydät grillipaikalta ja kodasta, joten mukaan tarvitset eväät ja sytytysvälineet (sytytyspala ja sytytin).

Uusia kuvia

Uusia videoita