Viettelysten IltaViettelysten Iltana keskiviikkona 9.9.2020 kello 18 – 23 Korkeasaaresta tulee romanttinen ja taianomainen saari aikuisempaan makuun. Hämärän laskeutuessa Kissojen Yön väliviikolla kynttilät syttyvät ja valot värittävät syksyisiä puistoja, kun karjahdukset kantavat Kissalaaksosta hiljaisessa illassa kauas merelle. Jokainen lippu tukee uhanalaisten Amurin kissapetojen suojelua! Tule ihastumaan!

Miksi Amurin kissapedot tarvitsevat suojelua?

Venäjän Kaukoidässä elävien kissapetojen tilanne on huolestuttava. Amurinleopardeja uhkaa sukupuutto – niitä elää luonnossa vain noin 100 yksilöä. Viime vuosina kanta on kuitenkin alkanut vahvistua, mikä antaa uutta toivoa tämän pohjoisen leopardin säilymisestä. Amurintiikereiden luonnonkanta on saatu sinnikkään suojelutyön avulla vahvistumaan, mutta salametsästys uhkaa nykyisiä noin 540 tiikeriä. Viettelysten illassa kerätyt varat lahjoitetaan Korkeasaaren AMUR-hankkeen kautta Amurin alueen kissapetojen suojelun: lahjoitus käytetään mm. salametsästäjiltä suojaavien metsänvartijoiden palkkaamiseen, tutkimus- ja seurantatyöhön, loukkaantuneiden eläinten kuntouttamiseen sekä valistustyöhön. Lue lisää Korkeasaaren Amurin kissapetojen hyväksi tekemästä työstä!

Liput

Tapahtuman jokaisesta lipusta lahjoitamme osan Amurin kissapetojen suojeluun luonnossa – haluammehan, että nämä uhanalaiset kissimirrit lisääntyvät! Ennakkoliput tulevat myyntiin kesällä 2020. Korkeasaaren vuosikortilla pääset myös Viettelysten Iltaan.

Ohjelma

Ohjelma julkaistaan kesällä 2020.

Ohjeita Viettelysten Iltaan

Kunnioita eläimiä
Hämäräeläimillä on hyvä näkö myös pimeässä, joten ethän kiusaa niiden silmiä salamavaloilla! Osa lajeista vetäytyy levolle jo aikaisin, eivätkä ne siksi ole nähtävillä. Lemmikkieläinten tuominen, eläinten ruokinta ja muu häiritseminen ei ole sallittua, kuten ei Korkeasaaressa muulloinkaan.

Ennakkolipulla sujuvammin
Mustikkamaan lipunmyynti voi ruuhkautua illan aikana. Ennakkolipulla ja vuosilipulla pääset omaa väylää pitkin lipuntarkistukseen. Tulosta lippu mukaasi tai avaa pdf-lippu kännykkääsi ajoissa, sillä nettiyhteys voi katkeilla, kun moni käyttää sitä yhtä aikaa. Screenshot ei toimi lippuna.

Grillit käytössäsi
Pukin, Karhun, kodan ja laavun grillit ovat lämpiminä omien eväiden grillausta varten. Lajittelethan jätteesi kierrätyspisteissä, pidetään saari siistinä! Omat virvoitusjuomat on tuotava muovipulloissa. Saaren ravintoloilla on anniskelualueet, eikä omia alkoholijuomia saa tuoda.

Ongelmatilanteet
Löytötavaroita voi tiedustella Laivarannan infosta ja Mustikkamaan lipunmyynnistä 050 3525989. Sama numero toimii myös Korkeasaaren omana hätänumerona. Ensiapupisteet löytyvät Laivarannasta, Ravintola Pukin vierestä ja Mustikkamaan lipunmyynnistä.

Korkeasaari pidättää oikeuden aikataulu-, hinta- ja ohjelmamuutoksiin.