Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Ympäristökasvatus on yksi Korkeasaaren tärkeimmistä tehtävistä. Järjestämme ajoittain kursseja myös kasvatuksen ammattilaisille, jotta eläinmaailmaan tutustumisesta voisi ryhmien kanssa saada mahdollisimman paljon irti.

Eläinaiheiset leikit ja tarinat Korkeasaaressa 24.9.2019

Tiesitkö, että lumileopardi loikkaa jopa 15 metriä ja että maailman painavin sammakko vastaa painoltaan kahta maitotölkkiä? Pikkupandat voi erottaa toisistaan naamakuvioiden perusteella ja lintujen nokat vaihtelevat ravinnon mukaan. Kurssilla käydään läpi näitä ja monia muita asioita pelien ja leikkien kautta ja kuulet myös kiehtovia tarinoita Korkeasaaren eläimistä sekä pääset jäljittämään kuvavihjeiden avulla sademetsien liskoja ja apinoita!

Tervetuloa tutustumaan eläinten mielenkiintoiseen maailman leikkien ja pelien avulla. Saat myös vinkkejä, joita voit soveltaa omaan työhösi. Kurssi on suunnattu varhaiskasvattajille, alakoulun opettajille sekä muille aiheesta kiinnostuneille.
Ilmottaudu tästä!

Uhanalaisuus ilmiönä – toimintavinkkejä ja faktaa aiheesta 7.5.2020

Tiesitkö että balinkottarainen, turkoosipikkugekko ja amurinleopardi kuuluvat maailman uhanalaisimpien eläinlajien joukkoon? Kurssilla kuulet, millaiset asiat näitä ja monia muita uhanalaisia lajeja uhkaavat ja millaisia suojelutoimia lajien eteen tehdään. Lähestymme asiaa ilmiölähtöisesti monesta eri näkökulmasta.

Kurssilla kootaan myös vinkkejä, joiden avulla voit innostaa lapsia ja nuoria toimimaan uhanalaisten lajien puolesta. Uhanalaisuuden syihin ja seurauksiin voi tutustua esimerkkilajien kautta sekä omatoimisten eläintarhakäyntien aikana että koulussa tapahtuvissa projekteissa. Kurssi on suunnattu luokanopettajille ja aineenopettajille (bige) sekä muille kiinnostuneille.
Ilmottaudu tästä!

Uutiskirje kasvattajille

Tilaa erityisesti opettajille ja muille kasvattajille suunnattu uutiskirje, jossa saat vierailuvinkit ja tiedot Korkeasaaren ohjelmista ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.
Tilaa uutiskirje!