Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Ympäristökasvatus on yksi Korkeasaaren tärkeimmistä tehtävistä. Järjestämme ajoittain kursseja myös kasvatuksen ammattilaisille, jotta eläinmaailmaan tutustumisesta voisi ryhmien kanssa saada mahdollisimman paljon irti. Kurssien toteutuksessa huomioidaan vallitseva koronatilanne ja sopeutamme toimintaamme viranomaisten linjausten mukaisesti. Tutustu myös muiden pääkaupunkiseudun luontokoulujen kurssitarjontaan (pdf-tiedosto).

Lukuvuoden 2021-2022 kurssien teemana on luonnon monimuotoisuus, lukuvuonna 2022-2023 teemana on eläinten hyvinvointi.

Eläinten hyvinvoinnin lähteillä 2: to 11.5.2023 klo 16-19

TEläimet ovat monille tärkeitä, kiehtovia ja rakkaita ja niiden hyvinvointi on lähellä sydäntä. Kurssilla selvitämme esimerkkien kautta, miten eläinten hyvinvointia edistetään, arvioidaan ja tutkitaan eläintarhoissa. Pohdimme myös, mitä asioita liittyy lemmikkieläinten hyvään elämään ja luonnoneläinten pärjäämiseen. Sopiiko kilpikonna juuri sinun lemmikiksesi ja pitääkö pihalla nököttävä rusakonpoikanen pelastaa välittömästi?

Käytännönläheisissä harjoituksissa mietimme esimerkkien kautta, miten aihetta voi käsitellä koulussa oppilaiden kanssa. Kuulemme myös uusinta tietoa siitä, miten eläinten hyvinvointia ohjataan lainsäädännön avulla Suomessa.

Kurssilta saat vinkkejä, joita voit soveltaa omaan työhösi.Kurssi on suunnattu luokanopettajille ja aineenopettajille (bige) sekä muille kiinnostuneille. Kurssi on maksuton  ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.
Ilmoittaudu tästä!

Uutiskirje kasvattajille

Tilaa erityisesti opettajille ja muille kasvattajille suunnattu uutiskirje, jossa saat vierailuvinkit ja tiedot Korkeasaaren ohjelmista ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.
Tilaa uutiskirje!