Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Ympäristökasvatus on yksi Korkeasaaren tärkeimmistä tehtävistä. Järjestämme ajoittain kursseja myös kasvatuksen ammattilaisille, jotta eläinmaailmaan tutustumisesta voisi ryhmien kanssa saada mahdollisimman paljon irti. Kurssit järjestetään kokonaan ulkona turvaetäisyyksistä huolehtien vallitsevien koronaohjeiden mukaisesti. Seuraamme koronatilannetta ja sopeutamme toimintaamme viranomaisten linjausten mukaisesti.

Lukuvuoden 2021-2022 kurssien teemana on luonnon monimuotoisuus.

Monimuotoisuuden jäljillä 2: to 12.5.2022 klo 16-19

Miksi Suomessa on niin monta pöllölajia ja Amazonian alueen nuolimyrkkysammakoissa on niin suuri värien kirjo? Mitä merkitystä on alalajeilla ja miten ne ovat kehittyneet? Miten geneettinen monimuotoisuus otetaan huomioon eläintarhassa? Miksi monimuotoinen luonto on tärkeä asia? Tutustumme luonnon monimuotoisuuteen ja sen suojeluun tarinoiden, esimerkkien ja osallistavien harjoitteiden kautta eläintarhassa kierrellen.

Tervetuloa tutustumaan eläinten mielenkiintoiseen maailman. Kurssilta saat vinkkejä, joita voit soveltaa omaan työhösi.Kurssi on suunnattu luokanopettajille ja aineenopettajille (bige) sekä muille kiinnostuneille. Kurssi on maksuton  ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.
Ilmoittaudu tästä!

Uutiskirje kasvattajille

Tilaa erityisesti opettajille ja muille kasvattajille suunnattu uutiskirje, jossa saat vierailuvinkit ja tiedot Korkeasaaren ohjelmista ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.
Tilaa uutiskirje!