Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Kurssit kasvattajille

Ympäristökasvatus on yksi Korkeasaaren tärkeimmistä tehtävistä. Järjestämme ajoittain kursseja myös kasvatuksen ammattilaisille, jotta eläinmaailmaan tutustumisesta voisi ryhmien kanssa saada mahdollisimman paljon irti. Kurssien toteutuksessa huomioidaan vallitseva koronatilanne ja sopeutamme toimintaamme viranomaisten linjausten mukaisesti. Tutustu myös muiden pääkaupunkiseudun luontokoulujen kurssitarjontaan lukuvuonna 2023-2024. (pdf-tiedosto).

Luontokato keskellämme 2: to 16.5.2024 klo 16-19

Luontokato on yksi aikamme suurimpia ympäristöongelmia. Pohdimme esimerkkien avulla, mitä luontokato tarkoittaa, miksi ja miten sitä tapahtuu ja miten meistä jokainen voisi vaikuttaa lajien ja elinympäristöjen säilymiseen. Nostamme myös esimerkkejä onnistumisista luontokadon hillitsemiseksi. Tarkastelemme asiaa kaikilla monimuotoisuuden tasoilla: elinympäristöjen, lajien ja yksilöiden monimuotoisuuden kautta.

Kevään kurssilla keskitymme aiheeseen erityisesti perusopetuksen (sekä ala- että yläluokkien) näkökulmasta. Käytännönläheisissä harjoituksissa mietimme esimerkkien kautta, miten aihetta voi käsitellä koulussa oppilaiden kanssa.

Kurssilta saat vinkkejä, joita voit soveltaa omaan työhösi. Kurssi on suunnattu luokanopettajille ja aineenopettajille (bige) sekä muille kiinnostuneille. Kurssi on maksuton  ja mukaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia.
Ilmoittaudu tästä!

Uutiskirje kasvattajille

Tilaa erityisesti opettajille ja muille kasvattajille suunnattu uutiskirje, jossa saat vierailuvinkit ja tiedot Korkeasaaren ohjelmista ensimmäisten joukossa suoraan sähköpostiisi.
Tilaa uutiskirje!