Avoinna tänään 10–16

Kesäleirit

Kesäleirit

Korkeasaari järjestää kesällä lasten kesäleirejä. Kesäleirit on suunniteltu 8-12 vuotiaille luonnosta kiinnostuneille lapsille. Leirien teemana on luonnon monimuotoisuus ja lähiluonto. Tukikohtana toimii Korkeasaaren luontokoulu Arkki. Suurimman osan ajasta vietämme ympäri Korkeasaarta maapallon ja Suomen eläinaarteita tutkien. Näemme hurjia petoja, kauniita lintuja ja jännittäviä ötököitä. Ohjelmassa on leikkejä, pelejä, havainnointia ja muuta hauskaa puuhailua. Leirillä liikutaan ja ulkoillaan paljon. Emme pääse kuitenkaan varsinaisesti hoitamaan eläimiä, sillä se on ammattitaitoisten eläintenhoitajien vastuulla. Leirien ohjaajina toimivat Korkeasaaren ympäristökasvattaja ja oppaat sekä avustajat.

Leiripäivät alkavat kello 9.00 Korkeasaaren lipunmyynnistä Mustikkamaalta. Päivän päätteeksi palaamme Mustikkamaalle n. klo 16. Leirillä ei siis yövytä Korkeasaaressa. Leirin hinta 180 euroa/hlö (pidätämme oikeuden muutoksiin) sisältää ohjelman lisäksi lounaan, välipalan, leiripaidan ja Korkeasaaren vuosikortin.
LYKE Sertifikaatti

Vuoden 2020 leirit:

8-10 vuotiaille
Leiri 1: 1.-4.6.2020 (ma-to)
Leiri 3: 15.-18.6.2020 (ma-to)

10-12 vuotiaille
Leiri 2: 8.-11.6.2020 (ma-to)
Leiri 4: 22.-25.6.2020 (ma-to)

Leirit pystyttiin järjestämään kesäkuussa, mutta korona-ajan rajoituksista ja suosituksista johtuen ohjelmaan oli tehty muutoksia. Kiinnitimme myös erityistä huomiota mm. käsihygieniaan. Lähetimme turvallisuusohjeistuksen ennakkoon kaikille leirille osallistuville. Leirikuulumisia voit lukea täältä.

Leireille hakeminen

Haku kesän 2021 leireille tapahtuu helmi-maaliskuussa 2021. Tarkempia yksityiskohtia kerromme tällä sivulla lähempänä ajankohtaa.

Korkeasaaren kesäleirit ovat saavuttaneet hyvin suuren suosion ja leireille mahtuu vain rajallinen määrä hakijoita. Tästä syystä olemme tarkentaneet hakuperusteita:

1. Ilmoittautumisnopeus ei takaa leiripaikkaa.
2. Suosimme valinnoissa niitä lapsia, jotka eivät aiemmin ole osallistuneet Korkeasaaren kesäleireille.
3. Luontokiinnostus ja -harrastuneisuus on tärkeä hakukriteeri, joten siitä kannattaa mainita leirihakemuksessa.
4. Etusijalla ovat ne hakijat, jotka ovat hakeneet aiemmin mutta eivät ole mahtuneet silloin leirille.

Hakemuksen jättäneet saavat tiedon leiripaikasta sähköpostitse hakuajan jälkeen.

Lisätiedot

Korkeasaaren lipunmyynti:
puh. 050 352 5989
myynti (at) korkeasaari.fi

Ympäristökasvattaja Tero Kirjosalo:
arkki (at) korkeasaari.fi

Uusia kuvia

Uusia videoita