Avoinna tänään : EI

Kesäleirit

Kesäleirit

Korkeasaari järjestää kesällä lasten kesäleirejä. Kesäleirit on suunniteltu 8-12 vuotiaille luonnosta kiinnostuneille lapsille. Leirien teemana oli luonnon monimuotoisuus ja lähiluonto. Tukikohtana toimii Korkeasaaren luontokoulu. Suurimman osan ajasta vietämme ympäri Korkeasaarta maapallon ja Suomen eläinaarteita tutkien. Pääsemme kurkistamaan talleihin ja tekemään virikkeitä eläimille. Näemme hurjia petoja, kauniita lintuja ja jännittäviä ötököitä. Ohjelmassa on paljon leikkejä, pelejä, havainnointia ja muuta hauskaa puuhailua. Leirillä liikutaan ja ulkoillaan paljon. Emme pääse kuitenkaan varsinaisesti hoitamaan eläimiä, sillä se on ammattitaitoisten eläintenhoitajien vastuulla. Leirien ohjaajina toimivat Korkeasaaren ympäristökasvattaja ja oppaat sekä avustajat.

Leiripäivät alkavat kello 9.00 Korkeasaaren lipunmyynnistä Mustikkamaalta. Päivän päätteeksi palaamme vesibussilla Hakaniemeen n. klo 16. Leirillä ei siis yövytä Korkeasaaressa. Leirin hinta (180 euroa/hlö – pidätämme oikeuden muutoksiin) sisältää ohjelman lisäksi lounaan, välipalan, leiripaidan ja Korkeasaaren vuosikortin.

Vuoden 2020 leirit:

8-10 vuotiaille
Leiri 1: 1.-4.6.2020 (ma-to)
Leiri 3: 15.-18.6.2020 (ma-to)

10-12 vuotiaille
Leiri 2: 8.-11.6.2020 (ma-to)
Leiri 4: 22.-25.6.2020 (ma-to)

Toimimme toistaiseksi sillä oletuksella, että leirit voidaan järjestää kesäkuussa normaalisti, mutta seuraamme luonnollisesti yleistä tilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia koronavirukseen liittyen.

Leireille hakeminen

Haku kesän 2020 leireille on päättynyt. Kiitokset kaikille hakijoille!. Hakemukset olivat hyviä ja valinta oli vaikea. Kaikille hakemuksen jättäneille on lähetetty tieto leiripaikasta 20.3. sähköpostitse. 

Korkeasaaren kesäleirit ovat saavuttaneet hyvin suuren suosion ja leireille mahtuu vain rajallinen määrä hakijoita. Tästä syystä olemme tarkentaneet hakuperusteita:

1. Ilmoittautumisnopeus ei takaa leiripaikkaa.
2. Suosimme valinnoissa niitä lapsia, jotka eivät aiemmin ole osallistuneet Korkeasaaren kesäleireille.
3. Luontokiinnostus ja -harrastuneisuus on tärkeä hakukriteeri, joten siitä kannattaa mainita leirihakemuksessa.
4. Etusijalla ovat ne hakijat, jotka ovat hakeneet aiemmin mutta eivät ole mahtuneet silloin leirille.

Hakemuksen jättäneet ovat saaneet tiedon leiripaikasta sähköpostitse hakuajan jälkeen 20.3.2020. Tarkemmat leiri-infot sekä maksuohjeet lähetetään sähköpostitse leiripaikan saaneille ja sen vahvistaneille toukokuussa.

Lisätiedot:

myynti (at) korkeasaari.fi
Korkeasaaren lipunmyynti: 050 352 5989

Ympäristökasvattaja Tero Kirjosalo:
arkki (at) korkeasaari.fi

Uusia kuvia

Uusia videoita