Varhaiskasvatusryhmät

Lapsi katsoo ahmaa

Päiväkoti- tai eskariryhmän kanssa Korkeasaareen!

Korkeasaari on elämyksellinen retkikohde ja oiva oppimisympäristö päiväkoti-ikäisille! Täällä voit tarkkailla eläimiä lähes jokaiselta maapallon kolkalta! Olemme avoinna ympäri vuoden ja eläintarharetki on antoisa jokaisena vuodenaikana. Tutustu Korkeasaaren ohjelmiin, saapumisohjeisiin ja eväsmahdollisuuksiin ja muista ilmoittaa ryhmäsi viimeistään viikkoa ennen vierailua.

Pääsyliput varhaiskasvatusryhmille

Ennakkoon tämän sivun kautta hyväksytysti retkeä hakeneet varhaiskasvatusryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia.

Saapuminen Korkeasaareen

Korkeasaareen pääsee maitse Mustikkamaan kautta joko Kalasatamasta tai bussilla Rautatientorilta. Reippaimmille retkeläisille suosittelemme Kalasataman kautta saapumista: kävelymatkaa metroasemalta Isoisänsiltaa pitkin Korkeasaareen on noin 1 km. Korkeasaareen löydät Kalasataman läpi seuraamalla vihreitä betonikilpikonnia. Bussi 16 Rautatientorilta liikennöi 20 minuutin välein ja voi vilkkaina aikoina kuten huhti-toukokuussa olla ruuhkainen.

Eväshetki Korkeasaaressa

Korkeasaaressa on useita piknik- ja grillauspaikkoja, jotka on merkitty karttaamme. Kodan varaustilannetta voit tiedustella saapuessasi lipunmyynnistämme. Grillausta varten ota omat tulitikut mukaan, tarjoamme hiilet. Kodan voit myös varata omaan käyttöön päiväkotiryhmäsi kanssa hintaan 62€. Kodan varausta voit tiedustella etukäteen sähköpostiosoitteesta opintoretket(a)korkeasaari.fi tai numerosta 0503525989. Sisätiloissa voi evästellä Karhulinnan evästilassa ja Amazonian aulassa, joiden yhteydessä on myös mikrot ja WC:t. Suosithan ekologisesti pakattuja eväitä – esimerkiksi pillimehut on helppo korvata mehutiivisteellä ja mukeilla. Ravintola palvelee Korkeasaaressa ympäri vuoden. Lisää voit kysellä tarvittaessa ravintoloitsijaltamme Marcante Oy:ltä: korkeasaarenravintolat.fi | myynti (a) korkeasaarenravintolat.fi

Omatoimimateriaalit ja ohjelmaa vierailulle

Tässä omatoimimateriaalimme, joita voitte hyödyntää omatoimisella retkellänne.

Opastettu ohjelma: Eläinkunnan ihmeitä

Miksi joillakin eläimillä on sarvet? Millaisia eläimiä elää sademetsässä? Miksi karhu nukkuu talviunta? Muiden muassa näihin kysymyksiin pohditaan vastauksia Eläinkunnan ihmeitä -opastuksella. Opastuksella kierretään oppaan kanssa kohteita, joissa kullakin tutustutaan havainnollisesti ja toiminnallisesti eläinkunnan ihmeisiin. Opastuksen kesto on 1h, ja se sopii eskareille ja viskareille, sekä 1.-2.-luokkalaisille. Opastettu ohjelma varhaiskasvatusryhmille maksaa 62€ (sis. alv 24%) ja ryhmäkoko on maksimissaan 30 henkilöä. Opastukset ovat tarjolla ympäri vuoden huhti- ja toukokuuta lukuun ottamatta.

TARJOAMME OPASTUKSIA SEURAAVASTI

Marraskuu 2022
Keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo:
10:30-12:00
13:00-14:30

Joulukuu 2022
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo:
11:00-12:30
Kysythän mahdollisuutta opastukseen arkipäivänä!
Opastuksia ei tarjota 5.12. eikä ajalla 25.-31.12.

Tammikuu 2023
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo:
11:00-12:30
Kysythän mahdollisuutta opastukseen arkipäivänä!
Opastuksia ei tarjota 16.1. eikä ajalla 1.-8.1.

Helmikuu 2023
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo:
11:00-12:30
Kysythän mahdollisuutta opastukseen arkipäivänä!
Opastuksia ei tarjota 6.2. eikä ajalla 18.-26.2.

Ahmaretket

Järjestämme eskareille ahmaretket joka kevät maaliskuun alussa, ohjelmassa tutustumme eläimeen leikkien, sadun ja ahman ruokinnan avulla. Ahmaviikoille ilmoittaudutaan tammi-helmikuussa.

 

Vierailun hakeminen

Kaikkien varhaiskasvatusryhmien tulee hakea maksutonta retkeä vähintään viikko ennen vierailua alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksen käsittelyn jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen vierailusta. Huomioithan, että päiväkotiryhmät voivat aloittaa eläintarhavierailun tarvittaessa jo klo 9.

Suosituimpina aamupäivinä, kuten huhti-toukokuussa, eläintarhaan otetaan Mustikkamaan kautta vain rajoitettu määrä varhaiskasvatus- ja kouluryhmiä.

  • DD slash MM slash YYYY
    Tarkistathan ylempää sivulta tarjoamamme opastusajankohdat.

 

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

Korkeasaaren lipunmyynti: 050 352 5989
opintoretket (at) korkeasaari.fi