Rekrytointi

Eläintenhoitaja ruokkii gundeja

Rekrytointi

Tule Korkeasaareen tekemään työtä luonnon monimuotoisuuden puolesta! Innostamme noin puolta miljoonaa vuosittaista vierailijaamme oppimaan luonnon monimuotoisuudesta ja osallistumaan kanssamme sen suojeluun. Tavoitteemme on, että vierailijamme viihtyvät saarellamme ja samalla ymmärtävät merkityksensä osana luontoa ja sen suojelua. Pidämme joka päivä huolta yli tuhannen eläimen hyvinvoinnista, ja osallistumme eläintarhojen kansainväliseen yhteistyöhön ja suojeluohjelmiin.

Haluamme olla Suomen paras työpaikka, jossa työskentelee alamme parhaat asiantuntijat. Tavoitteenamme on olla monimuotoinen, tasa-arvoinen ja yhdenvertainen työyhteisö. Noudatamme yhdenvertaisuuden periaatteita rekrytoinneissa, työtehtävien jakamisessa, palkkauksessa sekä kaikessa eläintarhan toiminnassa. Tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuksia koulutuksiin niin Korkeasaaressa, muualla kotimaassa kuin ulkomaillakin. Henkilöstöedut kannustavat liikkumiseen ja kulttuuritarjonnan pariin, ja Korkeasaaren työntekijänä saat myös muita etuja yhteistyökumppaneiltamme. Eläintarhalla on lisäksi oma henkilökuntakerho, joka järjestää korkeasaarelaisille vuosittain erilaisia virkistystapahtumia.

Avoimet työpaikat

Kaikki Korkeasaaren avoimet työpaikat löydät alla olevasta listauksesta. Hakemuksen pääset täyttämään klikkaamalla työnimikettä. Seuraa myös LinkedIn-sivuamme! Lisätietoja Korkeasaaren työpaikoista ja rekrytoinneista saat lähettämällä viestiä osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi.


Kesätyöpaikat

Haemme kausityöntekijöitä eri pituisiin tehtäviin kesäkaudeksi. Kesä on Korkeasaaren sesonkiaikaaja keskimäärin 75 % koko vuoden kävijöistä vierailee eläintarhassa kesäkautena. Tarjoamme kausityöntekijöillemme mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä, monipuoliset työtehtävät yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Hakuaika alkaa tammikuun puolivälissä. Avoimet kesätyöpaikat löydät hakuaikana yläpuolen listauksesta.
Lue lisää kesätöistä!

Työssäoppiminen

Tarjoamme mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille Korkeasaaressa niin eläintenhoidon, markkinoinnin, ympäristökasvatuksen kuin kiinteistönhuollonkin tehtävissä. Kaikkia harjoittelupaikkoja on rajallinen määrä.
Lue lisää työssäoppimisesta!

TET-harjoittelu

Kevään 2024 TET-harjoittelupaikat on täytetty. Syksyn 2024 TET-harjoittelupaikkoja voi hakea alla olevan osoitteen kautta.

8.–9. luokkalaisilla on mahdollisuus suorittaa työelämään tutustumisen jakso (TET-harjoittelu) Korkeasaaressa. Eläintenhoitoa emme voi kuitenkaan luvata, vaan harjoittelu sisältää pääsääntöisesti opetus- ja toimistotöissä avustamista. Tarjoamme ainoastaan yhden viikon TET-harjoittelujaksoja, jotta voimme taata mahdollisimman monelle tilaisuuden päästä tutustumaan työelämään Korkeasaaressa. TET-harjoittelijalta odotetaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta töihin tutustumiseen. Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi otsikolla TET-harjoittelu.

Yhteistyökumppanit/sidosryhmät

Korkeasaaren eläintarhan ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy
Korkeasaaren eläintarhan siivous- ja turvapalvelutoiminnasta vastaa Palmia
Korkeasaaren eläintarhan henkilökunnan palkanlaskennan hoitaa Taloushallintopalvelu (Talpa)
Vesireittiliikenteestä vastaa JT-Line