Rekrytointi

rekrytointi

Rekrytointi

Korkeasaaren eläintarhassa teemme työtä luonnon monimuotoisuuden säilymisen puolesta. Haluamme saada puoli miljoonaa vuosittaista vierailijaamme mukaan tähän työhön. Korkeasaaressa pidämme joka päivä huolta yli tuhannen eläimen hyvinvoinnista. Osa eläimistä edustaa uhanalaisia lajeja, joita suojellaan eläintarhojen kansainvälisellä yhteistyöllä. Tavoitteemme on, että vierailijamme viihtyvät saarellamme ja samalla ymmärtävät merkityksensä osana luontoa ja sen suojelua. Korkeasaaren työntekijänä olet mukana tässä tärkeässä työssä!

Avoimet työpaikat

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Avoimen hakemuksen CV-liitteineen voit lähettää tämän linkin kautta. Seuraa myös LinkedIn-sivuamme!

Kesätyöpaikat

Kesätyöhaku kaudelle 2020 on päättynyt 9.2.2020 Lisätietoja kesätyöstä löydät alla olevan linkin kautta.
Lue lisää Kesätöistä

Työssäoppiminen

Tarjoamme mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille Korkeasaaressa niin eläintenhoidon, markkinoinnin, ympäristökasvatuksen kuin kiinteistönhuollonkin tehtävissä. Kaikkia harjoittelupaikkoja on rajallinen määrä.
Lue lisää työssäoppimisesta

TET-harjoittelu

8.–9. luokkalaisilla on mahdollisuus suorittaa työelämään tutustumisen jakso (TET-harjoittelu) Korkeasaaressa. Eläintenhoitoa emme voi kuitenkaan luvata, vaan harjoittelu sisältää pääsääntöisesti opetus- ja toimistotöissä avustamista. TET-harjoittelijalta odotetaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta tutustumiseen. Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi
Emme ota tällä hetkellä TET-harjoittelijoita syksylle 2020.

Yhteistyökumppanit/sidosryhmät

Korkeasaaren eläintarhan ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy
Korkeasaaren eläintarhan siivous- ja turvapalvelutoiminnasta vastaa Palmia
Korkeasaaren eläintarhan henkilökunnan palkanlaskennan hoitaa Taloushallintopalvelu (Talpa)
Vesireittiliikenteestä vastaa Suomen Saaristokuljetus Oy