Rekrytointi

rekrytointi

Rekrytointi

Me Korkeasaaressa haluamme paremman maailman villieläimille. Innostamme noin puolta miljoonaa vuosittaista vierailijaamme oppimaan luonnon monimuotoisuudesta ja osallistumaan kanssamme sen suojeluun.

Haluamme olla Suomen paras työpaikka, jossa työskentelee alamme parhaat asiantuntijat. Pidämme joka päivä huolta yli tuhannen eläimen hyvinvoinnista. Osa eläimistä edustaa uhanalaisia lajeja, joita suojellaan eläintarhojen kansainvälisellä yhteistyöllä. Tavoitteemme on, että vierailijamme viihtyvät saarellamme ja samalla ymmärtävät merkityksensä osana luontoa ja sen suojelua. Korkeasaaren työntekijänä olet mukana tässä tärkeässä työssä!

Avoimet työpaikat

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Avoin hakemus
Avoimen hakemuksen CV-liitteineen voit lähettää tämän linkin kautta. Seuraa myös LinkedIn-sivuamme!
Lisätietoja Korkeasaaren työpaikoista ja rekrytoinneista saat lähettämällä viestiä osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi.

Kesätyöpaikat

Kesätyöhaku kaudelle 2021 on päättynyt 7.2.2021. Haemme kausityöntekijöitä eri pituisiin tehtäviin kesäkaudeksi. Tarjoamme kausityöntekijöillemme mielenkiintoisen työn ainutlaatuisessa työympäristössä, monipuoliset työtehtävät yhdessä Euroopan vanhimmista eläintarhoista sekä mahdollisuuden oppia uutta joka päivä. Tämän lisäksi tarjoamme työn mukavien työkavereiden sekä iloisten eläintarhan asiakkaiden parissa. Lisätietoja kesätyöstä löydät alla olevan linkin kautta.
Lue lisää Kesätöistä

Työssäoppiminen

Tarjoamme mielenkiintoisia harjoittelumahdollisuuksia opiskelijoille Korkeasaaressa niin eläintenhoidon, markkinoinnin, ympäristökasvatuksen kuin kiinteistönhuollonkin tehtävissä. Kaikkia harjoittelupaikkoja on rajallinen määrä.
Lue lisää työssäoppimisesta

TET-harjoittelu

8.–9. luokkalaisilla on mahdollisuus suorittaa työelämään tutustumisen jakso (TET-harjoittelu) Korkeasaaressa. Eläintenhoitoa emme voi kuitenkaan luvata, vaan harjoittelu sisältää pääsääntöisesti opetus- ja toimistotöissä avustamista. TET-harjoittelijalta odotetaan reipasta ja oma-aloitteista asennetta tutustumiseen. Avoimen hakemuksen voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) korkeasaari.fi

Kaikki vuoden 2021 TET-harjoittelupaikat on täytetty ja emme pysty ottamaan enempää TET-harjoittelijoita tämän vuoden aikana.

Yhteistyökumppanit/sidosryhmät

Korkeasaaren eläintarhan ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy
Korkeasaaren eläintarhan siivous- ja turvapalvelutoiminnasta vastaa Palmia
Korkeasaaren eläintarhan henkilökunnan palkanlaskennan hoitaa Taloushallintopalvelu (Talpa)
Vesireittiliikenteestä vastaa Suomen Saaristokuljetus Oy