Avoinna tänään 10-18

Pääsiäissaari

Pääsiäisenä Korkeasaari on täynnä kevään merkkejä. Pisimmällä kevät on Borealia-talossa, jossa vihertää jo. Eläinten ruokintahetkissä kerrotaan mitä Korkeasaaren eläimille valon ja lämmön lisääntyessä kuuluu. Kenen mahtaa olla Kurren löytämä muna? Selvitä Kurren ja Korkeasaaren eläinten kanssa yllätysmunan mysteeri. Tutustu Africasia-talossa Kaakkois-Aasian laululintuihin ja Silent forest -suojelukampanjaan. Tuunaa koruja sekä askartele lintuja Karhulinnan taidepajassa. Muista tarkistaa Laivarannan kaupassa, onko käsiohjelmastasi löytyvä numero onnennumero. Arvomme kaikkien kävijöiden kesken yli 100 palkintoa! Korkeasaari on avoinna pääsiäisenä joka päivä klo 10-18 (sisäänpääsy klo 17 saakka).

Silent Forest

@Trooppiset talot 10-18

Amazonia ja Africasian -talojen välisessä tunnelissa avautunut Silent Forest -näyttely kertoo Kaakkois-Aasian metsien hiljenemisestä. Laululintuja uhkaa niiden paikalliseen kulttuuriin juurtunut käyttö lemmikkeinä, ravintona tai lääkkeissä. Lintujen kauniilla laululla yritetään myös ansaita rahaa laulukilpailuissa. Osallistumalla eläintarhojen Silent Forest -kampanjaan olet mukana edistämässä laululintujen viserrystä niiden kotimetsissä. Voit laittaa lantin varainkeruuseen tai tuoda itsellesi tarpeettomat kiikarit keräyspisteeseen. Kiikarit toimitetaan paikallisen väestön ja koululaisten käyttöön – kannustamme ihailemaan lintuja metsissä häkkiin pyytämisen sijaan.

Eläinten ruokinnat

11.00 Africasia: vaihtuva laji
12.30 Kissalaakso: vaihtuva laji
13.00 Amazonia: vaihtuva laji
14.00 Karhu
14.30 Villisika
16.00 Kana

Koru- ja askartelupaja

@Karhulinna 11-16

Taidepajassa koristellaan Titimadam -kaulakoruja ja askarrellaan sormuslintuja. Taitovaatimuksia ei ole, mukaan voivat tulla kaikki taiteilijat, ikään katsomatta. Askartelua ohjaavat Korkeasaaren vapaaehtoiset. Karhulinnalla tehdään myös kasvomaalauksia lauantaina 31.3. klo 11-16!

Onnenpyörä & trooppinen bingo

@Amazonia 12-15

Onnenpyörä pyörii Kaakkois-Aasian uhanalaisten lintujen hyväksi. Yksi pyöräytys maksaa 5€, kolme pyöräytystä 10€ ja jokaisella pyöräytyksellä voittaa. Varat lahjoitetaan lyhentämättöminä Balinkottaraisen kenttätutkimuksiin.

Onnenpyörän kautta luonnonvaraisten lintujen suojelutyötä tukevat Fazer, Lush, Earth Control ja Maki Finland.

Kevätseuranta Borealiassa

@Borealia 12-15

Borealia-talossa kevät on jo pitkällä. Kuinka suuret ovatkaan koivun hiirenkorvat? Kurkistaako rantakäärme puunrungon kolosta? Tarkkailun ja kevättunnelmoinnin lisäksi saat tietoa ja osallistumisohjeet Luonto-Liiton Kevätseurantaan.

Borealia

Arvonta Laivarannan kaupalla 10-18

@Laivaranta

Osuiko arpaonni? Tule Laivarantaan pääsiäiseksi avautuvaan kauppaan tarkistamaan onko käsiohjelmasta löytyvä numero onnettaren arpoma.

Älä anna nälän yllättää

Ravintola Pukki, Ravintola Karhu sekä Bistron Bron palvelevat pääsiäisenä joka päivä klo 10-18. Kota on avoinna ja kodan grilli kuumana koko pääsiäisen. Omia eväitä voi lämmittää myös Karhulinnan evästilasta ja Amazonian aulasta löytyvissä mikroissa.

Borealia

Kurren kevätreitti

Kurre-orava löytää maasta vaalean munan, jonka sisältä kuuluu vienoa koputusta. Munalle pitää löytää koti ja hautova emo! Kulje Kurren matkassa Korkeasaaressa ja selvitä yllätysmunan arvoitus! Kurren tarinan saat lipunmyynnistä, ravintolasta, kaupasta, tai avaa se mobiililaitteellasi täältä.

Uusia kuvia

The requested photo source cannot be loaded at this time. <

Uusia videoita