Avoinna tänään 10–16

Pääsiäissaari

Paju-pupun hyvä ystävä Moai-rotta asuu Pääsiäissaarella. Kaverukset lähettävät toisilleen pitkiä kirjeitä, joita muuttolinnut kuljettavat valtamerten yli aina muuttoreiteillään.
Paju-pupu sai äskettäin taas ystävältään kirjeen. Mutta se oli aivan toisenlainen kuin aiemmat viestit. Ei iloisia kuulumisia, lapussa luki vain:


Paju-pupu tepsutteli jalkojaan ja tunsi, miten hänen pieni sydämensä läpätti huolesta ja pelosta. ”En tiedä mitä tehdä, en osaa auttaa! Minun pitää mennä kysymään neuvoa minua viisaammilta.” Niin pupu pakkasi korin täyteen keltaisia pääsiäismunia ja lähti pomppimaan kohti Korkeasaarta, jossa asuvat kaikki hänen parhaat ystävänsä.

Tule pääsiäisenä Korkeasaareen ja auta Paju-pupua selvittämään, kuinka Pääsiäissaaren voisi pelastaa. Saat matkan varrella Korkeasaaren eläimiltä vinkkejä, joista on apua ihan koko maailman auttamisessa.

Ota Mustikkamaan portilta mukaan ilmainen Pääsiäissaaren kartta, joka toimii oppaanasi seikkailussa. Ratkaise kartassa kerrotut reitin tehtävät, niin saat muistoksi päivästä kivan palkinnon! Pääsiäissaaren kartassa on mukana myös onnennumero. Käy retken päätteeksi laivarannan kaupassa tarkistamassa, voititko onnennumerollasi jonkun 400:sta palkinnosta!

Korkeasaari on avoinna jokaisena pääsiäisen päivänä klo 10-18.
Sisäänpääsy on avoinna klo 17 saakka.

Pääsyliput

12 € / aikuinen
6 € / lapsi 4-17 v
0 € / lapsi alle 4 v
8 € / opiskelija tai eläikeläinen
36 € / 2 aikuista + 3 lasta (4-17 v)

Osta liput Mustikkamaan lipunmyynnistä tai ennakkoon verkkokaupasta.

Tutustu Paju-pupun ystäviin!

Tule tutustumaan Paju-pupun eläinystäviin yhdessä oppaan kanssa.

11:30 Vikunja – missä on vikunjan vessa?
12:00 Kilpikonna – koska kilpikonna lepää?
12:30 Emu – miksi emu ei lennä?
13:00 Kameli – mitä kamelilla on kyttyröissä?
13:30 Karhut – mitä karhu syö keväällä?
14:00 Berberit – mikä on berberiapinoiden herkkua?
14:30 Ahma – onko ahma ruokarohmu?
15:00 Pikkupanda – ovatko pikkupandat vegaaneja?

Hyvä pelastusretki vaatii kunnon eväät!

Korkeasaaren ravintoloissa on tarjolla evästä pieneen ja isompaan nälkään. Korkeasaaren kolme ravintolaa, Pukki, Karhu ja Bistro Bron, palvelevat joka päivä.

Ravintola Pukki

Avoinna klo 10 – 16, buffet klo 10:30 – 15
Keskellä Korkeasaarta sijaitsevassa, yli 130 vuotta palvelleessa Ravintola Pukissa on buffet-pöytä katettuna klo 10.30–15. Kahvilatuotteita on tarjolla klo 16 saakka.
Pääsiäissaari-tapahtuman hengen mukaisesti buffetissa ei ole pääsiäisenä tarjolla lainkaan punaista lihaa. Pääruokana on tarjolla kanaa, ja kaksi kasvisruokaa, joista vähintään toinen on täysin vegaaninen.

Borealia

Ravintola Karhu

Avoinna klo 10:30 – 18, viimeiset tilaukset klo 17
Ravintola Karhussa on tarjolla ala carte annoksia lasten ja aikuisten koossa. Ravintolan ikkunoista voi seurata ruokailun lomassa karhujen puuhia. Jos osut paikalle sopivaan aikaan, voit ehkä nauttia lounaan karhun kanssa! Ravintola Karhun keittiö suljetaan klo 17, mutta pientä syötävää on tarjolla sulkemisaikaan saakka.

Bistro Bron

Avoinna klo 10 – 18, viimeiset tilaukset klo 17:30
Tankkaa vatsa täyteen ennen retkeä, tai palkitse pelastusjoukkosi päivän päätteeksi. Mustikkamaan lipunmyynnin vieressä sijaitsevassa Bistro Bronissa on tarjolla pizzaa ja kahvilatuotteita. Keittiö suljetaan klo 17:30.

Borealia

Evästilat sisällä

Karhulinnan huoltopisteellä on evästilassa mikro ja pöytiä isommallekin joukolle sekä wc:t ja lastenhoitohuone. Karhulinnalla myös askarrellaan – saat Paju-pupulta tarkemmat ohjeet. Amazonia-talon aulan evästilassa on mikro ja tilaa ruokailla, sekä wc:t ja lastenhoitohuone.

Eväspaikat ulkona

Korkeasaaressa on useita grillipaikkoja, joilla voi lämmittää ja valmistaa omia eväitä. Tarjoamme grilliin tarvittavat hiilet, mutta pakkaa reppuun eväiden lisäksi sytytyspalat ja tulentekovälineet. Kota saaren etelärannalla on tuttuun tapaan kaikkien vierailijoiden käytössä. Kodasta löytyy grillin lisäksi paistotikut vaikkapa tikkupullan tai vaahtokarkkien paistamiseen.

Uusia kuvia

Uusia videoita