Ruokailu

bron bistro & cafe

Korkeasaaren ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy

Bron Bistro & Cafe

Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että Kulosaaren, Kalasataman ja muiden lähialueiden asukkaita. Bronin bravuuri on pizza. Tarjolla on myös herkullisten kahvien sekä Nespresson erikoiskahvien lisäksi makeita kakkuja ja pullaa. Bron on avoinna ympäri vuoden.
LUE LISÄÄ

ravintola karhu

Ravintola Karhu

Ravintola Karhu on suljettu keväällä 2020 remontin vuoksi. Ravintola Pukki ja Bistro Bron palvelevat.

Upeasta ravintolasta voi kesäaikaan tarkkailla karhujen puuhastelua ja kesäterassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten hampurilaisia, lihapullia ja tietysti salaatteja. Ravintola Karhu palvelee ympäri vuoden.
LUE LISÄÄ

ravintola pukki

Ravintola Pukki

Koe ripaus vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa! Ravintolan monipuolisesta noutopöydästä voi jokainen valita itselleen parhaiten maistuvat herkut.
LUE LISÄÄ

kota

Grillit ja eväsretket

Eläintarhan alueella on lukuisia piknikpöytiä. Karhulinnan edustalla, Ravintola Pukin vieressä ja Vuohipihan lähistöllä olevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Tunnelmallinen kota ja laavu ovat myös mainioita grillauspaikkoja. Grillihiilet tarjoaa Korkeasaari, otathan omien eväiden lisäksi mukaan sytytysvälineet (tulitikut tai sytytin sekä sytytyspala tai -nestettä).

Eväitä voi syödä myös sisätiloissa Karhulinnan evästilassa tai Amazonia-talon aulassa, joista löytyy myös mikro.