Ruokailu

 

Ruokailu Korkeasaaressa

Korkeasaaressa on kaksi ravintolaa, Karhu ja Pukki, joista toinen on avoinna vuoden ympäri eläintarhan aukiolojen mukaisesti. Lisäksi Mustikkamaalla lipunmyynnin yhteydessä sijaitseva Bistro Bron palvelee eläintarhan aukioloja mukaillen. Voit tarkistaa vierailupäivänäsi palvelevien ravintoloiden ja kioskien aukioloajat ohjelmasivun kalenterista, ja katsoa ravintoloiden ruokatarjonnan tältä sivulta. Korkeasaaren ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy.

Ravintoloiden sisätilojen kävijämäärää voidaan rajoittaa koronavirustilanteesta johtuen viranomaisohjeen mukaan, mutta ruokaa voi nauttia myös terasseilla, tai ottaa mukaan evääksi. Ravintoloiden lisäksi voit hyödyntää saarelta löytyviä eväspaikkoja.

ravintola pukki

Ravintola Pukki

Koe ripaus vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa! Poikkeustilanteen vuoksi Ravintola Pukki toimii kesän 2020 ajan kahvilana, jonka keittiöstä on saatavilla kotiruoka-annoksia. Voit tilata Pukin kahvilatuotteet ennakkoon verkkokaupasta 15% alennuksella!

LUE LISÄÄ ENNAKKOTILAUS

bron bistro & cafe

Bron Bistro & Cafe

Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että Kulosaaren, Kalasataman ja muiden lähialueiden asukkaita. Bronin bravuuri on pizza. Tarjolla on myös herkullisten kahvien sekä Nespresson erikoiskahvien lisäksi makeita kakkuja ja pullaa. Bron on avoinna ympäri vuoden.
LUE LISÄÄ

ravintola karhu

Ravintola Karhu

Upeasta ravintolasta voi kesäaikaan tarkkailla karhujen puuhastelua ja kesäterassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten hampurilaisia, lihapullia ja tietysti salaatteja. Ravintola Karhu palvelee ympäri vuoden.
LUE LISÄÄ

kota

Grillauspaikat ja eväsretket

Eläintarhan alueella on lukuisia piknikpöytiä. Karhulinnan edustalla, Ravintola Pukin vieressä, Vuohipihan lähistöllä ja markoreiden luona rannalla olevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Tunnelmallinen kota ja laavu ovat myös mainioita grillauspaikkoja. Grillihiilet tarjoaa Korkeasaari, mutta otathan omien eväiden lisäksi mukaan sytytysvälineet (tulitikut tai sytytin sekä sytytyspala tai -nestettä). Eväitä voi syödä myös sisätiloissa Karhulinnan evästilassa tai Amazonia-talon aulassa, joista löytyy myös mikro.