Avoinna tänään 10–18

Ruokailu

Korkeasaaressa on kaksi ravintolaa, Karhu ja Pukki, sekä useita kesäaikaan avoinna olevia kioskeja. Lisäksi Mustikkamaalla lipunmyynnin yhteydessä sijaitseva Bistro Bron palvelee eläintarhan asiakkaita ja Mustikkamaan ulkoilevia. Voit tarkistaa vierailupäivänäsi palvelevien ravintoloiden ja kioskien aukioloajat ohjelmasivun kalenterista, ja katsoa ravintoloiden ruokatarjonnan tältä sivulta. Korkeasaaren ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy. Ravintoloiden lisäksi voit hyödyntää saarelta löytyviä eväspaikkoja.

Hampurilainen

Ravintola Karhu

Ravintola Karhu palvelee ympäri vuoden eläintarhan aukioloaikoja mukaillen. Upeasta ravintolasta voi keväästä syksyyn tarkkailla karhujen puuhastelua, terassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten hampurilaisia, kasvis- ja lihapullia sekä ruokaisia bowleja. Viimeiset tilaukset otetaan tuntia ennen ravintolan sulkemista.
LUE LISÄÄ MENU

Suolaisia herkkuja

Ravintola Pukki

Ravintola Pukki on avoinna kesäisin, jolloin noutopöytä notkuu herkkuja sekä pienten että isojen makuun. Tarjolla on myös suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Koe ripaus vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa!

LUE LISÄÄ MENU

Pizza

Bron Bistro & Cafe

Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Bron on avoinna ympäri vuoden eläintarhan aukioloaikoja mukaillen. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että lähialueiden asukkaita ja Mustikkamaalla ulkoilevia. Tarjolla on kahvilatuotteita ja lämpimiä artesaanileipiä.
LUE LISÄÄ MENU

Grillauspaikat ja evästilat

Karhulinnan edustalla, Ravintola Pukin vieressä ja markhoreiden luona rannalla olevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Tunnelmallinen kota ja laavu ovat myös mainioita grillauspaikkoja. Grillihiilet tarjoaa Korkeasaari, mutta otathan omien eväiden lisäksi mukaan sytytysvälineet. Tulitikkuja ja sytytyspaloja on myynnissä myös Korkeasaaren kaupassa. Tulenteko on sallittu ainoastaan grillipaikoilla, eli kertakäyttögrillit eivät ole sallittuja Korkeasaaren piknikillä.

Eläintarhan alueella on lukuisia piknikpöytiä. Eväitä voi syödä sisätiloissa Karhulinnan evästilassa tai Amazonia-talon aulassa, joista löytyy myös mikro.

Uusia kuvia

Uusia videoita