Avoinna tänään 10–16

Ruokailu

korkeasaari-logo-02

ravintola-karhu-1

Upeasta ravintolasta voi kesäaikaan tarkkailla karhujen puuhastelua ja kesäterassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten burritoja, hampurilaisia, lihapullia ja tietysti salaatteja. Ravintola Karhu on suljettu talvella, ja palvelee jälleen keväällä 2018.

LUE LISÄÄ

ravintola-pukki

Koe ripaus vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa! Ravintola Pukki on avoinna ympäri vuoden. Talvikaudella se palvelee à la carte -ravintolana.

LUE LISÄÄ

bron-00

Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että Kulosaaren ja lähiseudun asukkaita. Bronin bravuuri on pizza. Tarjolla on myös herkullisten kahvien sekä Nespresson erikoiskahvien lisäksi makeita kakkuja ja pullaa. Bron on avoinna ympäri vuoden.
LUE LISÄÄ

Grillit ja eväsretket

Eläintarhan alueella on lukuisia piknikpöytiä. Karhulinnan edustalla, Ravintola Pukin vieressä ja Vuohipihan lähistöllä olevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Tunnelmallinen kota ja laavu ovat myös mainioita grillauspaikkoja. Grillihiilet tarjoaa Korkeasaari. Eväitä voi syödä myös sisätiloissa Amazonia-talon aulassa ja Karhulinnan evästilassa, josta löytyy myös mikro.

Korkeasaaren ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy

Uusia kuvia

Uusia videoita