Ruokailu

Ruokailu Korkeasaaressa

Korkeasaaressa on kaksi ravintolaa, Karhu ja Pukki, sekä useita kesäaikaan avoinna olevia kioskeja. Lisäksi Mustikkamaalla lipunmyynnin yhteydessä sijaitseva Bistro Bron palvelee eläintarhan asiakkaita ja Mustikkamaan ulkoilevia. Voit tarkistaa vierailupäivänäsi palvelevien ravintoloiden ja kioskien aukioloajat ohjelmasivun kalenterista, ja katsoa ravintoloiden ruokatarjonnan tältä sivulta. Korkeasaaren ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy.

Ravintoloiden sisätilojen kävijämäärää voidaan rajoittaa koronavirustilanteesta johtuen viranomaisohjeen mukaan, mutta ruokaa voi nauttia myös terasseilla, tai ottaa mukaan evääksi. Aukioloajoissa ja alkoholitarjoilussa noudatetaan korona-aikaan viranomaisten ohjeita. Ravintoloiden lisäksi voit hyödyntää saarelta löytyviä eväspaikkoja.

ravintola karhu

Ravintola Karhu

Ravintola Karhu palvelee ympäri vuoden eläintarhan aukioloaikoja mukaillen. Upeasta ravintolasta voi keväästä syksyyn tarkkailla karhujen puuhastelua ja terassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten hampurilaisia, lihapullia ja tietysti salaatteja. Viimeiset tilaukset oteaan tuntia ennen ravintolan sulkemista.
LUE LISÄÄ

ravintola pukki

Ravintola Pukki

Koe ripaus vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa! Ravintola Pukki on avoinna kesäisin, jolloin tarjolla on kotiruokaa noutopöydästä sekä suolaisia ja makeita kahvilatuotteita.

LUE LISÄÄ ENNAKKOTILAUS

bron bistro & cafe

Bron Bistro & Cafe

Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että Kulosaaren, Kalasataman ja muiden lähialueiden asukkaita ja Mustikkamaalla ulkoilevia. Tarjolla on suolaisia herkkuja, makeita kakkuja ja pullaa sekä juomia. Bron on avoinna ympäri vuoden eläintarhan aukioloaikoja mukaillen.
LUE LISÄÄ

kota

Grillauspaikat ja eväsretket

Eläintarhan alueella on lukuisia piknikpöytiä. Karhulinnan edustalla, Ravintola Pukin vieressä ja markoreiden luona rannalla olevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Tunnelmallinen kota ja laavu ovat myös mainioita grillauspaikkoja. Grillihiilet tarjoaa Korkeasaari, mutta otathan omien eväiden lisäksi mukaan sytytysvälineet (tulitikut tai sytytin sekä sytytyspala tai -nestettä). Eväitä voi syödä myös sisätiloissa Karhulinnan evästilassa tai Amazonia-talon aulassa, joista löytyy myös mikro.

Kota ja laavu sekä sisäevästilat Karhulinnalla ja Amazonia-talossa pidetään toistaiseksi suljettuna koronavirustilanteen varotoimenpiteenä.