Avoinna tänään 10–18

Ruokailu

Korkeasaaressa on kaksi ravintolaa, Karhu ja Pukki, sekä useita kesäaikaan avoinna olevia kioskeja. Lisäksi Mustikkamaalla lipunmyynnin yhteydessä sijaitseva Bistro Bron palvelee eläintarhan asiakkaita ja Mustikkamaan ulkoilevia. Voit tarkistaa vierailupäivänäsi palvelevien ravintoloiden ja kioskien aukioloajat ohjelmasivun kalenterista, ja katsoa ravintoloiden ruokatarjonnan tältä sivulta. Korkeasaaren ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy.

Ravintoloiden sisätilojen kävijämäärää voidaan rajoittaa koronavirustilanteesta johtuen viranomaisohjeen mukaan, mutta ruokaa voi nauttia myös terasseilla, tai ottaa mukaan evääksi. Aukioloajoissa ja alkoholitarjoilussa noudatetaan korona-aikaan viranomaisten ohjeita. Ravintoloiden lisäksi voit hyödyntää saarelta löytyviä eväspaikkoja.

Hampurilainen

Ravintola Karhu

Ravintola Karhu palvelee ympäri vuoden eläintarhan aukioloaikoja mukaillen. Upeasta ravintolasta voi keväästä syksyyn tarkkailla karhujen puuhastelua, terassilta on näkymä merelle sekä lasten leikkipuistoon. Ravintolan mutkaton ruokalista tarjoaa tuttuja suosikkimakuja maailmalta, kuten hampurilaisia, lihapullia ja tietysti salaatteja. Viimeiset tilaukset otetaan tuntia ennen ravintolan sulkemista.
LUE LISÄÄ MENU

Suolaisia herkkuja

Ravintola Pukki

Ravintola Pukki on avoinna kesäisin, jolloin tarjolla on kotiruokaa noutopöydästä sekä suolaisia ja makeita kahvilatuotteita. Koe ripaus vanhan ajan loistoa ja tunnelmaa keskellä Korkeasaarta, 1800-luvun koristeellisessa huvilassa!

LUE LISÄÄ MENU

Pizza

Bron Bistro & Cafe

Viihtyisän tyylin ja rennon tunnelman bistro sijaitsee Mustikkamaalla, Korkeasaaren sillan kupeessa. Ravintola palvelee sekä Korkeasaaren vierailijoita että Kulosaaren, Kalasataman ja muiden lähialueiden asukkaita ja Mustikkamaalla ulkoilevia. Tarjolla on lämpimiä artesaanileipiä sekä kahvilatuotteita. Bron on avoinna ympäri vuoden eläintarhan aukioloaikoja mukaillen.
LUE LISÄÄ MENU

Grillauspaikat ja evästilat

Karhulinnan edustalla, Ravintola Pukin vieressä ja markhoreiden luona rannalla olevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Tunnelmallinen kota ja laavu ovat myös mainioita grillauspaikkoja. Grillihiilet tarjoaa Korkeasaari, mutta otathan omien eväiden lisäksi mukaan sytytysvälineet (tulitikut tai sytytin sekä sytytyspala tai -nestettä).

Eläintarhan alueella on lukuisia piknikpöytiä. Eväitä voi syödä sisätiloissa Karhulinnan evästilassa tai Amazonia-talon aulassa, joista löytyy myös mikro.

Uusia kuvia

Uusia videoita