Helsingin kaupungin virastot

Helsingin kaupungin virastot

Järjestä työporukallesi tai asiakkaillesi päivä eläimellisessä saariympäristössä Helsingin keskustan läheisyydessä. Korkeasaaresta saat omaleimaiset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin ja asiakastilaisuuksiin. Kokoustilana toimii Karhusali – siinä karhujen naapurissa. Karhusaliin mahtuu enimmiltään 70 henkilöä.

Kokoustarjoilut alkaen 36,50 €/hlö (sis alv) sisältäen aamu- tai iltapäiväkahvit ja buffet-lounaan. Nyt Korkeasaari-paketit Helsingin kaupungin virastoille erikoishintaan – jopa -50% pääsylipuista.

  • yli 30 henkeä 7,27 €/hlö (alv 0%) – etusi 33%
  • yli 50 henkeä 5,45 €/hlö (alv 0%) – etusi 50%

Tarjoamamme opastukset!

Tarjoamme Helsingin kaupungin virastoille kolmea eri opastuskokonaisuutta. Yhden oppaan kierrokselle mahtuu enintään 30 henkeä. Lopullinen hinta määräytyy oppaiden määrän mukaan.

Suomalainen Korkeasaari

Korpi on vain reilun vartin päässä Helsingin rautatieasemalta! Ilves, ahma, metsäpeura, karhu ja hirvi asuvat kaikki Korkeasaaressa. Milloin olet nähnyt ne viimeksi? Opastetulla kierroksella tutustut suomalaisiin eläinlajeihin.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 100 € (alv 0%)

Eläinten yhteisöllisyys

Suositulla eläinten yhteisöllisyys -opastuksella tarkkaillaan eläimiä ja peilataan eri lajien käyttäytymistä oman työyhteisön sosiaaliseen kanssakäymiseen – pilke silmäkulmassa, tietenkin! Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 100 € (alv 0%)

Trooppinen Korkeasaari

Opastus keskittyy sademetsien ja aavikon lajeihin. Amazonia-talon kosteassa lämmössä esitellään pikkuapinoita, eksoottisia lintuja ja nuolimyrkkysammakoita. Africasia-talossa kuullaan tropiikin käärmeistä ja sammakoista sekä aavikon liskoista ja mangusteista.
Kesto: 1 h
Hinta: 100 € (alv 0%)

Vuodenajan Korkeasaari

Kierroksella opas esittelee ajankohtaisimpia, valovoimaisimpia ja kiinnostavimpia eläinlajeja sekä kertoo eläintarhojen tärkeästä tehtävästä lajien suojelussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 100 € (alv 0%)

The requested photo source cannot be loaded at this time. <

Kokoustilat

Eläintarhasta löytyy kolo pienimmillään kuuden hengen pesueelle ja isoimmillaan 60 hengen laumalle. Karhulinnalla suorat näkymät ruskeakarhujen aitaukseen. Ravintola Pukki erillisine kabinetteineen luovat ihastuttavan tunnelmalliset puitteet kokouksellesi. Kodassa voit lämmitellä meren rannalla. Kokoustiloista ei peritä erillistä tilavuokraa ravintola- tai ohjelmapalveluiden ostajalta.

Karhusali
Ravintola Pukki

keisaritamariini

Kokoustarjoilut

Kokouspäivän hinta muodostuu valittujen ohjelma-, tarjoilu-, tila- ja saapumisvaihtoehtojen sekä henkilömäärän mukaan. Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta! Kokouspakettien hinnat ovat voimassa arkisin. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä hinnat eri sopimuksen mukaan. Kokonaisuudet sisältävät allergeeneja mutta huomioimme erityisruokavaliot ennakkotilauksella. Alle 25 henkilön ryhmille ruoka-annokset tarjoillaan lautasannoksina. Menuvalinnat viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutusperusteena on kolme arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistamanne henkilömäärä.

Kokopäiväpaketit

Kokopäiväpaketti sisältää aamupalan, alkuruoan, lounaan, jälkiruoan sekä iltapäiväkahvin. Kokoustila on käytössä kahdeksan tuntia.

KOKOPÄIVÄ -KOKOUSPAKETTI - 42,50€/hlö
KOKOPÄIVÄPAKETTI DELUXE - 57,50€/hlö

Puolipäiväpaketti

Puolipäiväkokouspaketti on erinomainen vaihtoehto mikäli et halua vuokrata tiloja koko päiväksi. Kokoustila on käytössä neljä tuntia.

PUOLIPÄIVÄ -KOKOUSPAKETTI 36,50€
PUOLIPÄIVÄ DELUXE-KOKOUSPAKETTI 48,50€

Jätä tarjouspyyntö