Nuorisoasiainkeskus

Nuorisoasiainkeskus

Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen ryhmät ovat tervetulleita vierailemaan veloituksetta Korkeasaaressa ympäri vuoden. Kaikkien ryhmien tulee täyttää hakemuslomake. Ilman asianmukaisesti ja ajallaan täytettyä lomaketta emme myönnä maksutonta sisäänpääsyjä. Ennakkoon ilmoittautuneiden ryhmien omatoimisista vierailuista vastaa esim. nuoriso-ohjaaja tai vertaistukinuori.

Ohjeet vierailuun:

  1. Täytä alla oleva lomake viimeistään viikko ennen vierailua.
  2. Jos tulette bussilla ja ryhmäkoko ylittää 25 henkilöä, ole yhteydessä HSL:n (katso ohjeet). Mikäli saavut vesibussilla ja ryhmässäsi on yli 10 henkilöä, ole yhteydessä vesibussitoimittajaan info (a) suomensaaristokuljetus.fi. Vesibussiliikenne alkaa joka vuosi vappuna.

Nuorisoasiainkeskuksen hakemus

Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen ryhmät pääsevät Korkeasaareen ilmaiseksi ympäri vuoden täyttämällä ilmoittautumislomakkeen. Muistathan täyttää kaikki kentät. Ilman asianmukaisesti ja ajallaan täytettyä lomaketta emme myönnä maksuttomia sisäänpääsyjä. Korkeasaaren eläintarha ei vastaa HSL:n sisäisestä liikenteestä eikä vesibussikuljetuksista. Varatkaa siis reilusti aikaa saapumiselle.

  • HUOM! Korkeasaari aukeaa klo 10.00

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

Korkeasaaren asiakaspalvelu:
(09) 310 37900
zoo.asy (at) hel.fi

Uusia kuvia

The requested photo source cannot be loaded at this time. <

Uusia videoita