Ryhmäpalvelut

Hauska synttärikierros Korkeasaaressa

Suosittu synttärikierros Korkeasaaressa sisältää paljon kevyttä ja kiinnostavaa eläintietoa lapsille ikäryhmän ja synttärisankarin toiveiden mukaan räätälöitynä. Opas johdattaa seurueen tutustumaan synttärisankarin suosikkieläimiin ja tietysti muihinkin vastaan tuleviin hurjiin ja suloisiin eläintarhan asukkeihin. Lopuksi syntymäpäiväsankarille on luvassa myös pieni yllätys muistoksi hauskoista synttäreistä.

Lue lisää!

Polttarit stadin villeimmässä miljöössä

Eläimellisen humoristinen, mutta samalla informatiivinen kierros polttariseurueille. Oppaan johdolla kuullaan hauskoja esimerkkejä Korkeasaaressa nähtävien eläinlajien kosiomenoista, parinvalinnasta, jälkeläistenhoidosta ja muusta perhe-elämästä. Eläinten käyttäytymisen vertaileminen ihmisten vastaavantyyppisiin käyttäytymisilmiöihin antaa ilmiöille takuulla uudenlaisen merkityksen! Kierroksella tehtyjen muistiinpanojen avulla päivänsankari voi lopuksi valita juuri heidän pariskuntaansa parhaiten kuvaavan eläinlajin. Polttarisankarille luvassa myös diplomi ja pieni yllätyslahja kunnialla suoritetusta kierroksesta eläinten ihmeellisessä maailmassa!

Lue lisää!

Tule porukalla Korkeasaareen!

Järjestä työporukallesi, ystävillesi tai vaikka perheellesi päivä eläimellisessä saariympäristössä aivan Helsingin keskustan läheisyydessä. Korkeasaaresta saat omaleimaiset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin, asiakastilaisuuksiin ja juhlaillallisiin.

Lue lisää!