Opastukset

opastukset

Opastukset

Tarjoamme opastuksia keskiviikkoisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin seuraavina kellonaikoina:
10:30-12:00
13:00-14:30
15:00-16:30 (ei marraskuussa eikä lokakuussa keskiviikkona ja torstaina)

Näe kiehtovat kissapedot, lämpimät trooppiset talot, leikkisät karhut ja muut eläintarhan suosikkisi oman oppaan johdolla. Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa! Hinta määräytyy oppaiden määrän mukaan, isoille ryhmille suosittelemme opastettuja pisteitä. Kaikki opastukset voidaan pitää myös englanniksi – kysy muita kielivaihtoehtoja! Lähetä tarjouspyyntö tämän sivun alareunassa olevan lomakkeen kautta vähintään viikkoa ennen suunniteltua vierailuajankohtaa. Synttäri– ja polttariopastukset löytyvät omilta sivuiltaan.

Voit halutessasi varata opastuksen oheen myös ruokailun tai oman tilan ryhmällenne.

”Oppaamme oli aivan mahtava. Hänellä oli tosi paljon tietoa, ja hänen kauttaan välittyi kokemus siitä, että eläintarhassa välitetään eläimistä ja niiden hyvinvoinnista. Oppaalla ei ollut mikään kiire, ja saimme enemmän kuin olimme toivoneet.”

Vuodenajan Korkeasaari

Kierroksella opas esittelee ajankohtaisimpia, valovoimaisimpia ja kiinnostavimpia eläinlajeja sekä kertoo eläintarhojen tärkeästä tehtävästä lajien suojelussa. Suosikkilajit otetaan mukaan kierrokseen!

Kesto: 1,5 h
Henkilömäärä: max. 30 hlö yhtä opasta kohden
Hinta: 124 € per opas (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput

 

Suomalainen Korkeasaari

Korpi on vain reilun vartin päässä Helsingin rautatieasemalta! Milloin olet nähnyt esimerkiksi metsäpeuran tai karhun viimeksi? Opastetulla kierroksella tutustut suomalaisiin eläinlajeihin.

Kesto: 1,5 h
Henkilömäärä: max. 30 hlö yhtä opasta kohden
Hinta: 124 € per opas (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput

 

Eläinten yhteisöllisyys

Suositulla eläinten yhteisöllisyys -opastuksella tarkkaillaan eläimiä ja peilataan eri lajien käyttäytymistä oman ihmisyhteisön sosiaaliseen kanssakäymiseen – pilke silmäkulmassa, tietenkin!

Kesto: 1,5 h
Henkilömäärä: max. 30 hlö yhtä opasta kohden
Hinta: 124 € per opas (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput

 

Trooppinen Korkeasaari

Opastus keskittyy sademetsien ja aavikon lajeihin. Amazonia-talon kosteassa lämmössä esitellään pikkuapinoita, eksoottisia lintuja ja nuolimyrkkysammakoita. Africasia-talossa kuullaan tropiikin käärmeistä ja sammakoista sekä aavikon liskoista ja pikkumangusteista.

Kesto: 1 h
Henkilömäärä: max. 20 hlö yhtä opasta kohden
Hinta: 124 € per opas (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput

 

Opastetut pisteet (isoille ryhmille)

Kokoa oma opastuspaketti näistä pisteistä: uhanalaiset kissapedot, tropiikin eksoottiset otukset, villihevoset tarhoista luontoon, karhujen herkut, visentit eurooppalaisessa metsässä, tai pyydä lisää ehdotuksia. Kullakin pisteellä päivystää opas kertomassa lajeista ja vastaamassa kysymyksiin.

Kesto: kokonaiskesto ryhmän toiveiden mukaan
Henkilömäärä: sopii n. 90 – 3 000 hengen tapahtumiin
Hinta: 124 € per 1,5h kestävä piste (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput

 

Asiantuntijaluento halutusta aiheesta

Haluatko oppia enemmän tietyn eläinlajin suojelusta, esimerkiksi lajin luontoonpalautushankkeesta? Vai kiinnostaako ryhmääsi syventyä kuulemaan eläinten kouluttamisesta, Korkeasaaren tutkimusprojekteista tai Villieläinsairaalan toiminnasta? Korkeasaaren asiantuntijat avaavat eläinmaailman saloja halutusta aiheesta ryhmällesi, olitte sitten itsekin eläinalan ammattilaisia tai muuten vain aiheesta kiinnostuneita.

Kesto: 1 – 1,5 h
Henkilömäärä: Karhusali max. 70 hlö, tai ulkokierros max. 30 hlö
Hinta: 248 € (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput

Pyydä tarjous!

Lähetäthän tarjouspyynnön vähintään viikkoa ennen toivottua vierailua. Huomioithan myös eläintarhan aukioloajat.