Polttarit

Ihmiset katsovat tiikeriä

Polttarit Korkeasaaressa

Polttarikierroksella Helsingin villeimmässä ympäristössä kuullaan oppaan johdolla hauskoja esimerkkejä eläinten kosiomenoista, parinvalinnasta, poikastenhoidosta ja muusta perhe-elämästä. Miten riikinkana hurmataan? Millä Korkeasaaren eläinpariskunnalla on suurin ikäero keskenään? Miten tiikeri löytää puolison? Kuka hoitaa eläinperheessä ruuanhankinnan? Ihmisten ja eläinten käyttäytymisen vertaileminen tuo parisuhteesta tutuille ilmiöille takuulla uudenlaisen merkityksen!

Kierroksella tehtyjen muistiinpanojen avulla päivänsankari voi lopuksi valita omaa parisuhdettaan parhaiten kuvaavan eläinlajin. Polttarisankarille on luvassa myös diplomi kunnialla suoritetusta kierroksesta eläinten ihmeellisessä maailmassa.

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 150,00 € (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput (15 € / osallistuja)
Jätä tarjouspyyntö tämän sivun alareunassa, ja tule kokemaan eläimellisen humoristinen, mutta samalla informatiivinen kierros polttariporukalla!

 

Ruokailu kierroksen jälkeen

Kodan tulipaikka

Ruokailu ravintolassa

Polttariruokailun saa tilattua kätevimmin tarjouspyynnön yhteydessä Korkeasaaren ravintoloista! Muistathan myös mainita mahdolliset allergiat.

Kota

Korkeasaaren tunnelmallinen kota on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön polttareiden tukikohdaksi! Kodassa voi grillata makkaroita, paistaa lettuja ja nauttia muitakin omia polttaritarjoiluja. Myös ravintoloista on mahdollista tilata tarjoiluja kotaan. Kodan vuokra neljältä tunnilta on 150 € (hinta sis. alv 24%). Tilavuokraan kuuluu grillihiilet sekä sytytystarpeet.

Omat eväät tai grillaus

Voit myös tuoda omat evästarjoilut mukana saareen. Eväiden nauttimista varten alueella on lukuisia piknikpöytiä ja kauniita luonnonkallioita. Sisätiloissa voi ruokailla Amazonia-talon aulassa ja Karhulinnan evästilassa, joista molemmista löytyy mikro. Karhulinnan edustalla ja Ravintola Pukin vieressä sijaitsevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Korkeasaari tarjoaa grillihiilet, mutta sytykkeet pitää muistaa tuoda itse tai ostaa saaresta.

Opas ryhmän kanssa

”Aivan mahtava opas ja opastus, teki polttarisankarin päivästä ikimuistoisen.”

”Oikein onnistunut ja mielenkiintoinen opastus!”

”Erittäin mukava opas ja hauska kierros!”

 

Pyydä tarjous!

Lähetäthän tarjouspyynnön vähintään kaksi viikkoa ennen suunniteltua vierailupäivää.

Maaliskuu
Arkisin klo:
10:30-12:00
13:00-14:30
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo:
10:30-12:00
12:30-14:00
Opastuksia ei tarjota 18.3. eikä 29.-31.3. välisellä ajalla.

Huhti-toukokuu
Arkisin klo:
12:00-13:30
14:00-15:30
Lauantaisin ja sunnuntaisin klo:
10:30-12:00
12:30-14:00
Opastuksia ei tarjota 1.4.

Kesä-elokuu
Joka päivä klo:
11:00-12:30
14:00-15:30

  • PP slash KK slash VVVV
    Tarkistathan ylempää sivulta tarjoamamme opastusajankohdat.
    Tiedot tallennetaan tarjouspyynnön käsittelemiseksi ja ne voidaan välittää eteenpäin toivotun ruokailun toteuttavalle Korkeasaaren ravintolayrittäjälle. Jos haluat tilata uutiskirjeemme, tallennamme sähköpostiosoitteesi uutiskirjejärjestelmään. Voit lukea koko tietosuojaselosteen sivulta korkeasaari.fi/tietosuojaseloste.