Polttarit

polttarit

Polttarikierros Helsingin villeimmässä miljöössä!

Eläimellisen humoristinen, mutta samalla informatiivinen kierros polttariseurueille. Oppaan johdolla kuullaan hauskoja esimerkkejä Korkeasaaressa nähtävien eläinlajien kosiomenoista, parinvalinnasta, jälkeläistenhoidosta ja muusta perhe-elämästä. Eläinten käyttäytymisen vertaileminen ihmisten vastaavantyyppisiin käyttäytymisilmiöihin antaa ilmiöille takuulla uudenlaisen merkityksen! Kierroksella tehtyjen muistiinpanojen avulla päivänsankari voi lopuksi valita juuri heidän pariskuntaansa parhaiten kuvaavan eläinlajin. Polttarisankarille luvassa myös diplomi kunnialla suoritetusta kierroksesta eläinten ihmeellisessä maailmassa!

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 124,00 € (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput (8 € / osallistuja)

Jätä tarjouspyyntä tämän sivun alareunassa!

Kuinka riikinkana hurmataan?

Entä mitä yhteistä on amurintiikerillä ja maaseudun poikamiehillä?

Polttariruokailu kierroksen jälkeen

Ruoat ravintolasta
Ruokailun saa tilattua kätevimmin tarjouspyynnön yhteydessä Korkeasaaren ravintoloista. Täytä tarjouspyyntölomake alta.

Kota
Korkeasaaren tunnelmallinen kota on mahdollista vuokrata polttareiden tukikohdaksi! Kodassa voi grillata makkaroita, paistaa lettuja ja nauttia muitakin omia polttaritarjoiluja. Myös ravintoloista voi tilata tarjoiluja kotaan niin halutessaan. Kodan vuokra sisältää hiilet + sytytystarpeet.

Omat eväät tai grillaus
Vaihtoehtoisesti on mahdollista tuoda omat evästarjoilut mukana saareen. Eväiden nauttimista varten alueella on lukuisia piknikpöytiä ja kauniita luonnonkallioita. Sisätiloissa voi ruokailla Amazonia-talon aulassa ja Karhulinnan evästilassa, joista molemmista löytyy mikro. Karhulinnan edustalla ja Ravintola Pukin vieressä sijaitsevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Korkeasaari tarjoaa grillihiilet, mutta sytykkeet pitää muistaa tuoda itse tai ostaa saaresta.

150910_kota1_1060x400px

Tee tarjouspyyntö

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY