Polttarit

Ihmiset katsovat tiikeriä

Polttarit Helsingin villeimmässä miljöössä

Eläimellisen humoristinen, mutta samalla informatiivinen kierros polttariseurueille! Oppaan johdolla kuullaan hauskoja esimerkkejä Korkeasaaressa nähtävien eläinlajien kosiomenoista, parinvalinnasta, jälkeläistenhoidosta ja muusta perhe-elämästä. Eläinten käyttäytymisen vertaileminen ihmisten vastaavantyyppisiin käyttäytymisilmiöihin antaa ilmiöille takuulla uudenlaisen merkityksen! Kierroksella tehtyjen muistiinpanojen avulla päivänsankari voi lopuksi valita juuri heidän pariskuntaansa parhaiten kuvaavan eläinlajin. Polttarisankarille luvassa myös diplomi kunnialla suoritetusta kierroksesta eläinten ihmeellisessä maailmassa!

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 124,00 € (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput 10 € / osallistuja

”Aivan mahtava opas ja opastus, teki polttarisankarin polttaripäivästä ikimuistoisen.”

Jätä tarjouspyyntö tämän sivun alareunassa!

Kuinka riikinkana hurmataan?
Entä mitä yhteistä on amurintiikerillä ja maaseudun poikamiehillä?

Ruokailu kierroksen jälkeen

Polttariruokailu ravintolassa
Ruokailun saa tilattua kätevimmin tarjouspyynnön yhteydessä Korkeasaaren ravintoloista! Muistathan myös mainita mahdolliset allergiat.

Kota
Korkeasaaren tunnelmallinen kota on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön polttareiden tukikohdaksi! Kodassa voi grillata makkaroita, paistaa lettuja ja nauttia muitakin omia polttaritarjoiluja. Myös ravintoloista on mahdollista tilata tarjoiluja kotaan. Kodan vuokra on 124,00 € (sis. alv 24%). Tilavuokraan kuuluu grillihiilet sekä sytytystarpeet.

Omat eväät tai grillaus
Vaihtoehtoisesti voit myös tuoda omat evästarjoilut mukana saareen. Eväiden nauttimista varten alueella on lukuisia piknikpöytiä ja kauniita luonnonkallioita. Sisätiloissa voi ruokailla Amazonia-talon aulassa ja Karhulinnan evästilassa, joista molemmista löytyy mikro. Karhulinnan edustalla ja Ravintola Pukin vieressä sijaitsevat grillit ovat asiakkaiden vapaassa käytössä. Korkeasaari tarjoaa grillihiilet, mutta sytykkeet pitää muistaa tuoda itse tai ostaa saaresta.

Pyydä tarjous!

  • DD slash MM slash YYYY