Kokoustilat

kokoustilat

Kokoustilat

Koronavirustilanteesta johtuvat alueelliset kokoontumisrajoitukset saattavat vaikuttaa ryhmäkokoihin. Varmista ajankohtainen tilanne tarjouspyynnön yhteydessä. Lue täältä Korkeasaaren koronaturvatoimista. Suosittelemme kasvomaskien käyttöä sisätiloissa. Eläintarhan lipunmyynnissä myydään kertakäyttömaskeja sekä eläinaiheisia kangasmaskeja.

Eläintarhasta löytyy kolo pienimmillään kuuden hengen pesueelle ja isoimmillaan 60 hengen laumalle. Karhulinnalla suorat näkymät ruskeakarhujen aitaukseen. Ravintola Pukki erillisine kabinetteineen luovat ihastuttavan tunnelmalliset puitteet kokouksellesi. Kodassa voit lämmitellä meren rannalla. Muista myös Korkeasaaren yrityksille tarjoama ohjelmatarjonta ja pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta!

Karhusali

Karhusali

Sijainti Karhulinnalla
Koko 60-70 hengelle istuinpaikat. Max 6 x 6 hengen pöytäryhmä. Tila sopii myös luentosaliksi.
Varustelut Videotykki ja valkokangas, wifi, tietokone jossa DVD- ja CD-asemat, liitettävyys kannettavalle tietokoneelle, audiojärjestelmä mikrofonimahdollisuudella.
Hinta Sisältyy kokouspaketin hintaan.
Ilman kokouspakettia koko päivä 248,00 € ja puoli päivää 124,00 € (hinnat sis. alv 24 %) + eläintarhan pääsyliput.
Tarjolla Ympäri vuoden varaustilanteen mukaan.

Ravintola Pukki

Ravintola Pukki

Sijainti Korkeasaaren keskiosassa
Koko Kokoustila 16 henkeä, tilausravintola 60-70 henkeä.
Varustelut Wifi, tilattavissa myös videotykki ja valkokangas.
Hinta Sisältyy kokouspaketin hintaan.
Tarjolla Keväisin, kesäisin ja syksyisin varaustilanteen mukaan.

Kota

Kota

Sijainti Korpi-alueen rannassa
Koko Jopa 15 henkilölle.
Varustelut Tulipesä, jossa voit grillata makkaroita, paistaa lettuja ja nauttia muitakin omia tarjoiluita. Myös ravintoloista voit tilata tarjoiluja kotaan niin halutessasi.
Hinta 124,00 € (sis. alv 24 %) + eläintarhan pääsyliput
Tarjolla Ympäri vuoden varaustilanteen mukaan. Kota ei ole varattavissa yksityiskäyttöön Korkeasaaren tapahtumapäivinä (mm. talviloma, Pääsiäissaari, Kissojen Yöt, syysloma)