ZOOLYMPICS

ZOOLYMPICS haastaa yritykset kisaamaan

Korkeasaaressa järjestetään touko-kesäkuussa 2022 historian ensimmäinen ZOOLYMPICS-yrityskisa. Tule mukaan kisaamaan henkilöstösi tai asiakkaittesi kanssa ja haasta mukaan myös sidosryhmäsi. Samalla tuette villieläinten suojelua valitsemassanne kohteessa maailmalla tai Suomessa.

Kokoa joukkue, valitse suojelukohde jota haluatte tukea ja kisaa! Arkipäivinä käytävässä kilpailussa on kaksi päivittäistä lähtöä. Kuhunkin lähtöön mahtuu kymmenen enintään 8 hengen joukkuetta. ZOOLYMPICSissä vietätte päivän turvallisesti ulkona ilman kosketusta muihin joukkueisiin. Hauska seikkailupäivä huipentuu neljän mantereen makumatkaan maailman ympäri.
LUE LISÄÄ

YHTEISTYÖSSÄ

ZOOLYMPICSin tuottaa HAPPYMOOR yhteistyössä Korkeasaaren eläintarhan ja Korkeasaaressa ravintolatoimintaa harjoittavan Marcante Oy:n kanssa.

HAPPYMOOR rakentaa yrittäjävetoista yhteistekemisen alustaa ja yritysekosysteemiä HAPPYMOOR HARBOURia, jossa yritykset, yhteisöt ja kaupungit jakavat tekemistä ja resursseja kestävämmän liiketoiminnan ja merkityksellisempien asiakasreittien luomiseksi.

Lisätiedot ZOOLYMPICS-kisasta
p. 040 7003 202 | friends@happymoor.com

KORKEASAAREN ELÄINTARHA tekee työtä villieläinten ja monimuotoisen luonnon hyväksi. Jokainen Korkeasaaressa vieraileva on mukana tukemassa tätä työtä.

KORKEASAAREN RAVINTOLAT kuuluvat Marcante Oy:n ravintolaperheeseen. Korkeasaaren ravintoloiden lisäksi perheeseen kuuluvat Aino (Mannerheimintie 56) ja Bistro K (Hämeentie 68).