Kaksi kesää yhden hinnalla


PÅ SVENSKA

Kaksi kesää yhden hinnalla

Tarjoamme Stockmannin kanta-asiakkaille Korkeasaaren vuosikortin 18 kuukaudeksi vuoden hinnalla. Kanta-asiakasetuhintaiset vuosikortit ovat myynnissä 31.5.2020 saakka Korkeasaaren verkkokaupassa.  Kampanjan kautta ostettu vuosikortti on voimassa ostopäivästä riippumatta 30.11.2021 saakka.

Korkeasaaren eläintarha on ollut suljettuna koronaepidemian varotoimena maaliskuun puolivälistä saakka, mutta avataan jälleen 1.6.2020 viranomaisten ohjeita ja rajoituksia noudattaen. Päivitämme  sivulle korkeasaari.fi/korona tietoa avaamiseen liittyvistä poikkeusjärjestelyistä.

Elämä eläinten saarella on jatkunut poikkeusoloissa tavalliseen tapaan: eläintenhoitajat huolehtivat eläinten hyvinvoinnista ja puutarhurit valmistelevat saaren puistoa ja rakennuksia yhdessä kiinteistöhuollon kanssa kesäkuntoon.  Avaamista odotellessa voit seurata Korkeasaaren kuulumisia virtuaalisesti. Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi kesäkuussa!

Jokainen päivä on Korkeasaaressa erilainen. Mitä useammin käyt, sitä tutummaksi eläimet ja niiden tavat tulevat. Korkeasaaressa sinua ympäröivät suomalainen saaristoluonto, eläimet ympäri maailman ja yli sadan vuoden ikäinen puisto upeine istutuksineen. Kaikki Korkeasaaren vuodenajat kannattaa kokea!

Hinta
Aikuinen 50 €
Lapsi 4-17 v. 20 €
Opiskelija, eläkeläinen* 30 €

OSTA VUOSIKORTTI

Korkeasaaren yhteen sisäänpääsyyn oikeuttavien pääsylippujen hinnat löydät täältä.

Korkeasaari on helppo retkikohde

Korkeasaareen on helppo lähteä retkelle. Bussi 16 kuljettaa sinut Rautatientorilta Korkeasaaren sisäänkäynnille joka päivä vain 20 minuutissa. Kalasataman metroasemalta on kävelymatkaa eläintarhan portille reilu kilometri ja Mustikkamaan lipunmyynnin viereen on avattu uusi kaupunkipyöräasema. Vesibussit liikennöivät kesäkaudella Kauppatorilta ja Hakaniemestä. Katso täältä itsellesi sopivin reittivaihtoehto.

Ainakin yksi Korkeasaaren ravintoloista palvelee aina eläintarhan ollessa avoinna ja vuosikortilla saat 10 % alennusta niin aterioista kuin kahvilan tuotteistakin (pl. alkoholi). Puitteet eväsretkeilyyn ovat erinomaiset vuodenajasta ja seurueen koosta riippumatta. Piknikpaikat grilleineen on vierailijoiden vapaassa käytössä ja Karhulinnan evästilassa onnistuu perinpohjainenkin huoltotauko helposti (sisäevästilat suljettu koronatilanteen vuoksi toistaiseksi).

Sisäänpääsy myös kaikkiin tapahtumiin

Korkeasaaren vuosikortti on voimassa kaikissa Korkeasaaren tapahtumissa, myös luonnonvaraisten Amurin kissapetojen hyväksi järjestettävässä Kissojen Yössä, jolloin eläintarha on avoinna klo 16-24. Vuosikortilla pääset Korkeasaareen kulkematta lipunmyynnin kautta ja ohitat lipunmyyntijonon vilkkaimpina päivinä.

Seitsemän hyvää syytä ostaa vuosikortti

  1. Voit vierailla Korkeasaaressa vaikka joka päivä ja kokea eläintarhan kaikki vuodenajat.
  2. Vierailuista katoaa kiireen tuntu, sillä vuosikorttilaisena voit palata pian uudestaan.
  3. Vältät lipunmyynnin jonot ruuhkaisempina päivinä ja tapahtumissa, vuosikortilla pääset sisään eläintarhaan näyttämällä korttia lukijalle.
  4. Voit vierailla kaikissa Korkeasaaren tapahtumissa, myös Kissojen Yössä, ilman lisämaksua.
  5. Saat 10 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloissa (pl. alkoholi) ja kaupassa (pl. postimerkit ja lipputuotteet).
  6. Eläimet tulevat tutuksi ja voit nähdä ja oppia jokaisella vierailulla uutta.
  7. Olet mukana suojelemassa luonnon monimuotoisuutta ja uhanalaisia lajeja.

Stockmannin kanta-asiakkuus

Stockmannin kanta-asiakkuus on maksuton, mutta liittyminen edellyttää vähintään 15 vuoden ikää. Voit liittyä kanta-asiakkaaksi Stockmannin verkkosivuilla, MyStockmann-sovelluksen kautta tai tavaratalossa myyjän avustuksella tai palvelupisteellä.

Kampanjan ehdot ja ohjeet

Kampanja-aika ja voimassaolo

Vuosikortin lunastaminen

  • Verkkokauppalippu vaihdetaan vuosikorttiin Korkeasaaren lipunmyynnissä ensimmäisellä vierailukerralla. Samalla kortin haltijan tiedot ja tunnistamista varten otettava kuva tallennetaan Korkeasaaren järjestelmään. Alaikäisen osalta tietojen tallentamiseen tarvitaan huoltajan suostumus.
  • Stockmannin kanta-asiakaskortti sekä opiskelija- ja eläikeläisalennukseen oikeuttavat todistukset tulee näyttää lipunmyynnissä vuosikortin lunastamisen yhteydessä.
  • Korkeasaaren eläintarha on suljettu 31.5.2020 saakka koronavirustilanteen varotoimena eikä lippuja myydä lipunmyynnissä.