Kauppa

Kauppa

Avoinna su 22.10. asti 10-16. Lisäksi Halloween viikonloput la 28.10.-su 29.10. ja la 4.11.-su 5.11. 10-16.
Puh: 040-6527121 | zoo.kauppa@hel.fi

Halloweenin jälkeen kauppa suljetaan talven ajaksi ja matkamuistoja voi ostaa lipunmyynnin yhteydessä olevasta Mini Shopista. Korkeasaaren eläintarhalla on piste Tuomaan markkinoilla 2.-22.12. josta löytää valikoiman Korkeasaaren kaupasta tuttuja tuotteita.

Korkeasaaren Kauppa sijaitsee Lauttarannassa. Kaupassa on tarjolla erilaisia eläintuotteita, mm. Korkeasaaresta tuttuja lajeja laadukkaina pehmoeläiminä. Pehmoeläinvalikoimasta löytyy myös lajeja joita ei useimmista kaupoista löydy, kuten ahma, riikinkukko ja ilves. Pienempien eläintarhamuistojen ystäville on tarjolla esimerkiksi käsinmaalattuja Schleichin eläinfiguureja. Valikoimassa on myös ekologisia, kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, kuten kyniä, vihkoja ja avainnauhoja.

Valikoimaan on tullut paljon uusia tuotteita ja meiltä löydät nyt myös virvoitusjuomia. Vuosikortilla kaikista tuotteista -10% (pl. postimerkit).

Maksaminen

Maksaminen myymälässä onnistuu käteisellä tai maksukortilla. Maksukorteista käyvät pankkikortti, sekä Visa, Visa Electron ja Mastercard. Amex ja Diners eivät käy. Lauttarannassa sijaitseva kauppa on saaren ainoa paikka, jossa myydään matkamuistoja.