Kauppa

Kauppa

Avoinna 29.4.2017 alkaen päivittäin syyskuun loppuun saakka.
Puh: 040-6527121 | zoo.kauppa@hel.fi

Korkeasaaren Kauppa sijaitsee Lauttarannassa. Kaupassa on tarjolla erilaisia eläintuotteita, mm. Korkeasaaresta tuttuja lajeja laadukkaina pehmoeläiminä. Pehmoeläinvalikoimasta löytyy myös lajeja joita ei useimmista kaupoista löydy, kuten ahma, riikinkukko ja ilves. Pienempien eläintarhamuistojen ystäville on tarjolla esimerkiksi käsinmaalattuja Schleichin eläinfiguureja. Valikoimassa on myös ekologisia, kierrätysmateriaaleista tehtyjä tuotteita, kuten kyniä, vihkoja ja avainnauhoja.

Valikoimaan on tullut paljon uusia tuotteita ja meiltä löydät nyt myös virvoitusjuomia. Vuosikortilla kaikista tuotteista -10% (pl. postimerkit).

Pop-up kauppa

Karhunlinnan kulmalle on avattu kesäsesongiksi Pop-up kauppa josta löytyy valikoima Laivarannan kaupasta tuttuja tuotteita. Lisäksi saatavilla on Korkeasaaren karttoja ja ensiaputarvikkeita. Pop-up kaupalla maksaminen onnistuu ainoastaan maksukorteilla – käteinen ei käy. Katso tarkemmat aukioloajat täältä.

Maksaminen

Maksaminen myymälässä onnistuu käteisellä tai maksukortilla. Maksukorteista käyvät pankkikortti, sekä Visa, Visa Electron ja Mastercard. Amex ja Diners eivät käy. Lauttarannassa sijaitseva kauppa on saaren ainoa paikka, jossa myydään matkamuistoja.