Töihin tai harjoitteluun

Korkeasaaren eläintarha on osa Helsingin kaupunkia. Helsingin kaupunki on maan suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 38 000 työntekijää. Kaupunki tarjoaa suuren työnantajan edut, turvalliset työsuhteet sekä mahdollisuuden kehittyä eteenpäin. Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa. Korkeasaaren eläintarha julkaisee työhönhakuilmoituksensa Helsingin kaupungin sivuilla erekryhelsinki.fi ja ilmoittaa niistä myös omilla kotisivuillaan.

 

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä Korkeasaaren eläintarhassa ei ole avoimia työpaikkoja. Korkeasaaren eläintarha julkaisee kaikki työhönhakuilmoituksensa Helsingin kaupungin sivuilla www.erekryhelsinki.fi.

Korkeasaaren eläintarhan ravintolapalveluista vastaa Marcante Oy
Korkeasaaren eläintarhan siivous- ja turvapalvelutoiminnasta vastaa Palmia
Korkeasaaren eläintarhan henkilökunnan palkanlaskennan hoitaa Taloushallintopalvelu (Talpa)
Vesireittiliikenteestä vastaa Suomen Saaristokuljetus Oy 

 

Työharjoittelu

Markkinointi- ja asiakaspalvelu

Korkeasaaren markkinointi tarjoaa työharjoittelumahdollisuuksia erityisesti graafisen- ja media-alan opiskelijoille. Aiheita opinnäytetöiksi voi löytyä esimerkiksi medianomille tai tradenomille. Oppilaitosten kanssa tehdään yhteistyötä useimmin tapahtumatuotannoissa. Avoimen hakemuksen ansioluettelon kera voi lähettää osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) hel.fi.

Etupäässä helsinkiläisillä 8-9-luokkalaisilla on mahdollisuus suorittaa työelämään tutustumisen jakso (tet-harjoittelu) Korkeasaaressa. Eläintenhoitoa ei ole kuitenkaan luvassa, vaan opetus- ja toimistotöissä avustamista. Aineenopettajaopiskelijoilla (bige) on mahdollisuus suorittaa soveltava opetusharjoittelu Korkeasaaren luontokoulu Arkissa. Luonto-ohjaajaksi opiskelevia voidaan ottaa työssäoppimisjaksoille. Kaikkia harjoittelupaikkoja on rajallinen määrä. Tiedustelut opetus-, luonto-ohjaus- ja tet-harjoittelijoiden paikoista osoitetaan sähköpostitse osoitteeseen zoo.rekrytointi (a) hel.fi.

Eläintenhoito

Korkeasaaressa harjoittelee vuosittain eläintenhoitajia, joilla on erikoisalana eläintarhaeläinten hoito. Eläintarhaan erikoistuville oppilaille pyritään mahdollisuuksien mukaan tarjoamaan harjoittelupaikkoja. Muille eläinalan opiskelijoille harjoittelumahdollisuuksia on harvemmin. Paikkoja on rajallinen määrä ja ammattiopisto Livian opiskelijat ovat haussa etusijalla. Alle 18-vuotiaita harjoittelijoita ei voida ottaa työn vaarallisuuden vuoksi. Harjoitteluaika tulee olla minimissään 8 viikkoa pitkä. Harjoittelu edellyttää vähintään auttavaa suomen kielen taitoa sekä henkilöauton (B) tai traktorin (T) ajokorttia.

Kevät- ja kesäkauden 2018 harjoittelijoiden hakuaika alkaa 1.10.2017  ja päättyy 15.11.2017. Hakemuksen voit täyttää tästä linkistä.

Syksyn 2018 harjoittelupaikkojen haku alkaa 1.3.2018.

Kiinteistöjen ja ympäristön hoito

Kiinteistön- ja ympäristönhoitoyksikköön otetaan työssäoppijoiksi puutarha-alan ja kiinteistönhoidon opiskelijoita. Pääsykriteerinä on, että opiskelee alan oppilaitoksessa ja että työssäoppiminen kuuluu opiskeluun. Työssäoppimispaikat harkitaan aina tapauskohtaisesti. Paikkoja voi tiedustella zoo.rekrytointi (a) hel.fi

Hallinto

Korkeasaaren hallintoyksikössä on satunnaisesti mahdollisuuksia korkeakouluharjoitteluun hallinnon, talouden ja tietotekniikan tehtävissä. Paikkoja voi hallinnon osalta tiedustella zoo.rekrytointi (a) hel.fi