Avoinna tänään 10–20

Varhaiskasvatus vanha

Varhaiskasvatus

Ohjeet vierailuun:

  1. Täytä alla oleva hakemus viimeistään viikko ennen vierailua.
  2. Lähetämme vahvistuslomakkeen sähköpostiisi kun hakemus on käsitelty. Käsittelemme hakemukset maanantaisin ja tiistaisin.
  3. Jos tulette bussilla ja ryhmäkoko ylittää 25 henkilöä, ole yhteydessä HSL:n (katso ohjeet). Mikäli saavut vesibussilla ja ryhmässäsi on yli 10 henkilöä, ole yhteydessä vesibussitoimittajaan info (a) suomensaaristokuljetus.fi. Vesibussiliikenne alkaa joka vuosi vappuna.

Varhaiskasvatusryhmien hakemus

Ilmoitattehan etukäteen vierailustanne täyttämällä allaolevan lomakkeen. Muistattehan täyttää kaikki kentät. Ilman asianmukaisesti ja ajallaan täytettyä hakemusta emme myönnä maksuttomia sisäänpääsyjä. Korkeasaaren eläintarha ei vastaa HSL:n sisäisestä liikenteestä eikä vesibussikuljetuksista. Varatkaa siis reilusti aikaa saapumiselle.

Vuodenaikaretket

Varhaiskasvatuksen vuodenaikaretket on tarkoitettu päiväkotiryhmien Korkeasaaren vierailujen tueksi ja virikkeeksi. Retkireitit on mitoitettu pituudeltaan sellaisiksi, että pienimmätkin jaksavat ne kulkea. Reitin varrella on mielenkiitoisia eläimiä ja tarpeellisia tauko- ja leikkipaikkioja. Reitin voi kulkea tulostettavan monisteen kanssa tai mobiilisti tabletin tai puhelimen kanssa, jolloin reitin eläimistä kertovat videot ja kuvat monipuolistavat elämystä.

Tutustu kesäreittiin Tutustu syysreittiin

Materiaaleja varhaiskasvatusryhmille

Olemme tehneet varhaiskasvatusryhmien retkien erilaisia omatoimimateriaaleja. Materiaalit vaativat avautuakseen ilmaisen Adobe Acrobat -ohjelmiston.

Kamerakynätehtävät

Korkeasaaren kamerakynätehtävät ovat yksinkertaisia valo- ja videokuvaustehtäviä esi- ja alkuopetukseen. Kameraa käytetään tarkoituksesta riippuen sekä video- että valokuvaamiseen. Tavoitteellinen kuvaaminen auttaa oppilaita ajattelun jäsentämisessä, tarkkaavaisuuden suuntaamisessa ja toiminnanohjauksessa.

Ohjeet
Tehtävät

Värityskuvat ja sadut

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

ensisijaisesti: 040 663 6777 (arkisin klo 12-14)
muina aikoina palvelee lipunmyynnin numero: 050 352 5989
myynti (at) korkeasaari.fi

Uusia kuvia

Uusia videoita