Viettelysten Ilta 2019


Toivottu ilta-aukiolo aikuisempaan makuun Kissojen Yön väliviikolle! Viettelysten Iltana keskiviikkona 11.9. kello 18 – 23 Korkeasaaresta tulee romanttinen ja taianomainen saari. Hämärän laskeutuessa kynttilät syttyvät ja valot värittävät syksyisiä puistoja. Kissapetojen karjahdukset kantavat hiljaisessa illassa kauas merelle. Jokainen lippu tukee Amurin kissapetojen suojelua! Tule ihastumaan!

Liput

Tapahtuman jokaisesta lipusta lahjoitamme osan Amurin kissapetojen suojeluun luonnossa – haluammehan, että nämä uhanalaiset kissimirrit lisääntyvät! Osta lippu Mustikkamaan lipunmyynnistä tapahtumailtana tai ennakkoon Korkeasaaren verkkokaupasta! Korkeasaaren vuosikortilla pääset myös Viettelysten Iltaan.

Jokaisesta lipusta lahjoitetaan 5 € luonnonvaraisten kissapetojen suojeluun! Ennakkoliput tulevat myyntiin pian.

Aikuinen 20 €
Lapsi (4-17 v.) 12 €
Opiskelija * 15 €
Eläkeläinen * 15 €

* Opiskelijalippu myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.
* Eläkeläislippu myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Ohjelma

Aikataulut tarkentuvat vielä!

Hämärälajit

Mitä eläintarhan iltavirkut puuhaavat? Tietoiskuja ja toimintaa Korkeasaaren oppaiden ja eläintenhoitajien juontamana klo 18-22.

Flowers of Life

Taianomainen satumetsä herää henkiin illan hämärtyessä, vielä upeampana kuin viime vuonna!

Let’s misbehave!

Pikkutuhmassa sirkusnumerossa burleskitaiteilija Tea Tingria Rose näyttää miten vaivattomasti vaatteet lentelevät pois päältä vanteiden pyöriessä!

Tulilintu

AnnikkiArt viettelee elävällä tulella ja lopputulos on vallan liekehtivä! Tuliesitykset klo 20.45 ja 21.45.

Jättisaippuakuplat

Taio jättisaippuakuplia Viettelysten Iltaan! Jättisaippuakuplapaja avoinna klo 18-20.30. Ruffle Armyn jättisaippuakuplaesitys Pukin puistossa klo 20.30.

Amorin nuolet

Tule testaamaan osutko puhallusputkella suoraan napakymppiin? Apunasi sihtailemassa Amor-poika ja Kukka Mehiläinen klo 18.30-20.30.

Kohtaa kammosi

Tärisyttävätkö torakat tai kauhistuttavatko käärmeet? Nyt voit kohdata kammosi turvallisesti Amazonian aulassa klo 20-22.

Lepakkotutka

Testaa lepakkodetektoria! Lepakkokierrokset pimeän aikaan Ravintola Pukin edestä. Kierroksen kesto 15 min.

Kukkia ja sidontaa

Askartele itsellesi tai ystävällesi upea kukkakoru, illan ihanin kaunistus!

Glitternisti

Mitä olisi elämä ilman glitteriä? Nouda oma ekoglittertatuointi tai meikki iltasi iloksi!

Onnenpyörä

Kokeile onneasi onnenpyörässä, jokainen pyöräytys voittaa ja tukee samalla Amurin kissapetojen suojelua.

Viettelijän bingo

Bingoa hämärtyvässä illassa ja näytä tunteesi! Pelaajille pieni yllätys.

Kuhertelureitti

Olemme valinneet saaren kauneimmat paikat, kierrä reitti ja tutustu samalla eläinten kosiomenoihin!

Ruokaa ja juomaa

Viettele vatsasi

Viettelysten Illassa sinua hemmottelevat Ravintolat Pukki ja Karhu, Pukin street food, sekä Laivarannan terassi.

Kauppa

Laivarannan kauppa ja pop-up-kauppa palvelevat koko illan.

Saapuminen

Bussi
Viettelysten Iltana bussi 16 ajaa Rautatientorilta Korkeasaareen 20 minuutin välein. Bussit 50 ja 59 liikennöivät Pasilan suunnasta Kalasataman metroaseman kautta Polariksenkadun päättärille, lyhyen kävelymatkan päähän Korkeasaaren lipunmyynnistä.

Metro
Kalasataman metroasema on Korkeasaaren lähin pysäkki. Siitä on Korkeasaaren lipunmyyntiin matkaa noin kilometri Isoisänsillan kautta. Voit hypätä myös bussiin 50 tai 59 metroaseman edestä Polariksenkadun pääteasemalle, josta on alle puoli kilometriä perille.

Polkupyörä
Oikaise Kalasatamasta tai Sörnäisistä Isoisänsiltaa pitkin Korkeasaaren lipunmyynnin viereen! Kalasataman metrolta matkaa lipunmyyntiin on noin kilometri, Sörnäisistä kaksi kilometriä. Korkeasaaren lipunmyynnin vieressä on iso pyöräparkki. Lähimmät kaupunkipyöräasemat ovat Isoisänsillan kupeessa sekä Mustikkamaan parkkipaikalla.

Oma auto
Emme suosittele omalla autolla saapumista. Säästä hermoja ja luontoa – jätä auto kotiin tai kauemmas metroaseman pysäköintiin. Mustikkamaalla ja Kulosaaressa on hyvin rajallisesti tilaa omille autoille. Kalasatamassa, noin vartin kävelymatkan päässä Korkeasaaresta, kauppakeskus REDIn parkkihallissa on lähes 2000 parkkipaikkaa. Katso ajo-ohjeet ja pysäköinnin ehdot REDIn nettisivulta.

Korkeasaari pidättää oikeuden ohjelmanmuutoksiin.