Villieläinsairaalan tukeminen

villieläinsairaala

Villieläinsairaalan tukeminen

Korkeasaaren eläintarhalla on pitkät perinteet luonnonvaraisten eläinten auttamisessa. Korkeasaaren Villieläinsairaala tarjoaa paikan, jonne loukkaantuneita tai orpoja eläimiä voi tuoda saamaan ammattitaitoista hoitoa. Vuosittain Villieläinsairaalaan tuodaan 800–1000 eläintä, pääasiassa suhteellisen yleisiä lajeja pääkaupunkiseudulta (mm. orava, siili, vesilinnut), mutta harvinaisiakin on joukkoon mahtunut (mm. saimaannorppa, liito-orava). Hoidokeista palautetaan takaisin luontoon jopa 40 %.

Eläinsuojelulain mukaan sairasta, vahingoittunutta tai muutoin avuttomassa tilassa olevaa luonnonvaraista eläintä on pyrittävä auttamaan.

Kaupunkiympäristössä eläinten vammat ovat usein suoraan tai välillisesti ihmisten aiheuttamia. Rastasverkot, siimat ja koukut, samoin kuin vääränlainen ravinto, voivat aiheuttaa villieläimille vakavia vammoja. Hoidon lisäksi valistustyö onkin tärkeä osa hoitolan toimintaa. Korkeasaaren ystävät ry. kerää varoja tukeakseen Villieläinsairaalan toimintaa ja kehittämistä. Tutustu myös Villieläinsairaalan sivuihin josta löydät paljon ohjeita mm. luokkaantuneiden eläinten kohtaamiseen. Rahankeräyksen toimeenpanijana on Korkeasaaren ystävät ry.

The requested photo source cannot be loaded at this time. <

Lahjoita sinulle sopivalla tavalla

Korkeasaaren ystävät ry:n keräyslupanumero on RA/2017/1010. Keräyslupa on voimassa 19.10.2017 – 18.10.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Varojen käyttötarkoitus ja kohdealue: Kerätyt varat käytetään uhanalaisten lajien ja näiden elinympäristöjen suojeluun Suomessa ja ulkomailla osallistumalla yhteistyökumppanien toteuttamiin kenttäsuojeluhankkeisiin.

Hankkeen uutisia

Tammikuu 2018: Korkeasaaren ystävät ry. lahjoitti vuoden 2017 keräyksestä 5500 euroa Villieläinsairaalan toimintaan. Lue lisää…

Joulukuu 2016: Korkeasaaren ystävät ry. lahjoitti vuoden 2016 keräyksestä 3360 euroa Villieläinsairaalan toimintaan.

Toukokuu 2016: Partiolippukunta Pornaisten Solmu jakoi tietoa villieläinten hoidosta ja lahjoitti itse keräämänsä 600 euroa Villieläinsairaalan toimintaan. Lue lisää.

Vanhemmat uutiset