Vaihda vuosikorttiin

Korkeasaaren vuosikortti naisen kädessä

Vaihda vuosikorttiin!

Korkeasaari on avoinna vuoden jokaisena päivänä ja jokainen vuodenaika on erilainen. Vuosikortti on voimassa 365 päivää ja vierailulla voit käydä niin usein kuin haluat. Verkkokaupasta ostettu vuosikortti tulee aktivoida 90 päivän kuluessa ostopäivästä. Vuosikortti on henkilökohtainen ja se ei sisällä kesäkaudella ajettavia vesibussimatkoja.

365 eläimellistä päivää

Vuosikortti on voimassa myös tapahtumissa kuten Kissojen Yössä ja Pääsiäissaaressa.

Tuotteista -10 %

Vuosikortilla saat 10 % alennuksen Korkeasaaren myymälän tuotteista (pl. postimerkit ja pääsylipputuotteet).

Ravintoloista -10 %

Vuosikortilla saat 10 % alennuksen Korkeasaaren ravintoloista, kahviloista ja kioskeista (pl. alkoholi ja Jungle Juice Bar).

Kesäkuun 2024 etu:

Kun tuot kun tuot kaverisi ostamaan Korkeasaaren vuosikortin, oman vuosikorttisi voimassaoloaikaa pidennetään 31 päivällä.
Tarjous on voimassa 1.–30.6.2024, lue tarkemmat ehdot täältä.

Vuosikortin hinnat

Normaali hinta Alennettu hinta *
Aikuinen Vuosikortin normaali hinta 65 € * Alennettu hinta 52 €
Lapsi 4-17 v. Vuosikortin normaali hinta 30 € * Alennettu hinta 24 €
Opiskelija tai eläkeläinen Vuosikortin normaali hinta 40 € * Alennettu hinta 32 €

* Saat vuosikortin alennettuun -20 % hintaan, kun sinulla on näyttää Korkeasaaren lipunmyynnissä käytetty pääsylippusi, jonka ostopäivästä on kulunut enintään 30 päivää. Alennuksen saa myös uusiessa vuosikortin 30 päivän sisällä sen vanhenemisesta.
Tarjous ei ole saatavilla verkkokaupassa.

Voit ostaa vuosikortin myös kulttuurieduilla!

Oman vuosikortin voi maksaa lipunmyynnissä myös työnantajan tarjoamilla kulttuurieduilla: Epassi-mobiilimaksulla, Edenred-mobiilimaksulla, Smartum-mobiilimaksulla tai Smartum-seteleillä. Mobiilimaksu tulee suorittaa vasta lipunmyynnissä (ei ennakkoon), sillä maksu on voimassa vain 15 minuuttia vahvistuksesta. Verkkokaupassa ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lisätietoa vuosikortin ostamisesta

Vuosikorttia varten pyydetään haltijan nimi, syntymävuosi ja tunnistamista varten tarvittava valokuva, joka otetaan lipun aktivoinnin yhteydessä, sekä alaikäisiltä huoltajan kirjallinen suostumus rekisteriin liittämisestä.

Opiskelijan vuosikortti myydään päätoimisille opiskelijoille voimassaolevaa kuvallista valtakunnallista tai kansainvälistä opiskelijakorttia vastaan. Opiskelijakortista tulee käydä ilmi sen voimassaoloaika.

Eläkeläisen vuosikortti myydään henkilöllisyystodistusta vastaan yli 65-vuotiaille, sekä Kela-korttia vastaan henkilöille, joille on myönnetty Kelan tai työeläkejärjestelmän mukainen täysi eläke.

Verkkokaupasta ostetut vuosikortit on aktivoitava Korkeasaaren lipunmyynnissä kolmen kuukauden (90 vrk) kuluessa ostopäivästä. Korkeasaaren lipunmyynti vaihtaa verkkokauppalipun henkilökohtaiseen vuosikorttiin ensimmäisellä käyntikerralla. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan käyttöehtoihin.

Pidätämme oikeuden hintojen ja etujen muutoksin.