Kuvapankki

kuvapankki

Kuvapankki medialle

Tervetuloa Korkeasaaren median käyttöön tarkoitettuun kuvapankkiin. Kuvia ja videoita julkaistaessa on aina mainittava Korkeasaaren eläintarha ja kuvaajan nimi. Kuvia ja videoita saa maksutta käyttöön Korkeasaaresta ja sen eläimistä kertovien juttujen kuvitukseksi, muusta käytöstä perimme maksun käyttötarkoituksen mukaan. Tarkemmat ohjeet kuvien ja videoiden käyttöoikeuksiin löydät tältä sivulta. Mikäli et ole Korkeasaaren tiedotuslistalla tai sinulla on muuta kysyttävää, ole yhteydessä tiedottaja Mari Lehmoseen 050 597 3252 | mari.lehmonen (at) korkeasaari.fi.

Ohjeet kuvien lataamiseen

1. Klikkaa haluamaasi kuvaa.
2. Klikkaa “katso kuva Flickristä” -linkkiä kuvan alta.
3. Klikkaa kuvan oikealla puolella olevaa nuolta ja valitse haluamasi kuvakoko.
4. Mainitse käyttämiesi kuvien yhteydessä Korkeasaaren eläintarha ja kuvaajan nimi.

Usein kysytyt kuvat

Sanna Hellström lähikuva, 4000x2666px / .jpg / 300DPI
Sanna Hellström kokokuva, 4000x2666px / .jpg / 300DPI

Korkeasaaren logot löydät täältä. Yleisiä kuvia Korkeasaaresta ja eläimistämme löydät Flickr-sivuiltamme.

Uusimmat kuvat


Selästä poikasensa synnyttävä kennosammakko uutuuslajina Korkeasaaressa

Julkaistu: 6.11.2019

Amazon-joen tummissa vesissä asuu sammakko, jonka heimon edustajia on elänyt maapallolla jo liitukaudella, dinosaurusten aikaan. Vedessä lahoavaa, reilun kymmenen sentin mittaista lehteä muistuttava litteä kennosammakko viettää usein koko elämänsä vedessä, mutta pärjää tarvittaessa myös kuivalla maalla.
Lue lisää Lisää kuvia

Korkeasaaressa valmistaudutaan äärimmäisen uhanalaisen amurinleopardin luontoonpalautuksiin

Julkaistu: 4.9.2019

Yksi maailman uhanalaisimmista kissapedoista, amurinleopardi, on saamassa tärkeää apua eläintarhoista. Luonnon kaventuneeseen geeniperimään tullaan tuomaan monimuotoisuutta tarhattujen amurinleopardien luontoonpalautusten avulla. Korkeasaari kuuluu amurinleopardin lajikomiteaan, joka osallistuu hankkeen suunnitteluun. 15-vuotisen hankkeen luontoonpalautusten on tarkoitus alkaa Venäjällä Primorskin alueella vuonna 2021.
Lue lisää Lisää kuvia

Korkeasaari sai uuden uhanalaisen kädellisen – madagaskarilaisen mustamakin

Julkaistu: 20.8.2019

Korkeasaaren uusin asukas viihtyy trooppisen metsän puissa. Puoliapinoihin kuuluva mustamaki on kotiseudullaan pohjoisella Madagaskarilla joutunut sademetsien hakkuiden vuoksi etsimään uusia puustoisia elinympäristöjä. Elinalueen pirstoutumisen vuoksi mustamaki on vaarantunut.
Lue lisää Lisää kuvia Video

Vapaaehtoiset auttavat tervapääskyjen keinoemoina Korkeasaaren Villieläinsairaalassa

Julkaistu: 8.8.2019

Korkeasaaren Villieläinsairaalassa sirkuttaa tällä hetkellä noin neljäkymmentä tervapääskyn poikasta. Tilanne on poikkeuksellinen, sillä tavallisesti koko kesän aikana hoitoon tulee vain parikymmentä tervapääskyä. Tänä kesänä hoitoon on tuotu jo 117 tervapääskyä.
Lue lisää Lisää kuvia Video

Helleherkkuja Korkeasaaren eläimille

Julkaistu: 26.07.2019

Eläimet vetäytyvät varjoon päivän kuumimman hetken ajaksi, osa viilentyy vesialtaassa lekotellen. Rehukeittiö ja eläintenhoitajat ovat tehneet eläimille myös jäädytettyjä yllätyksiä helteitä helpottamaan.
Lue lisää Lisää kuvia Video

Heathrow’lla takavarikoidut uhanalaiset harjasgekot saivat kodin Korkeasaaresta

Julkaistu: 24.7.2019

Korkeasaareen on muuttanut kymmenen uhanalaista harjasgekkoa, jotka jäivät tullin haaviin viime talvena Lontoossa Heathrow’n lentokentällä. Yhteensä noin 400 gekkoa yritettiin tuoda Isoon-Britanniaan ilman asianmukaisia tuontilupia, ja takavarikossa gekot siirtyivät valtion omaisuudeksi. Tähän mennessä osa takavarikoiduista gekoista on sijoitettu osaavaan hoitoon eläintarhoihin eri puolille Eurooppaa.
Lue lisää Lisää kuvia

Suomalaiset mongolianvillihevoset Hanna ja Helmi kotiutuivat Mongoliaan

Julkaistu: 11.7.2019

Arolla käyskentelee neljä mongolianvillihevostammaa, jotka ovat syntyneet eläintarhoissa. Lauman viides jäsen on ori, joka seuraa valppaana ympäristöä laumaansa vartioiden. Tammat hamuavat maasta Mongolian vehreän alkukesän purtavia. Entisten eläintarhan eläinten uusi elämä villissä luonnossa on alkanut.
Lue lisää Lisää kuvia

Korkeasaaressa syntyi kaksi berberiapinaa, Suomen ensimmäiset poikaset

Julkaistu: 28.6.2019

Korkeasaaren on syntynyt kaksi berberiapinan poikasta. Poikaset ovat ensimmäiset Suomessa syntyneet berberiapinat, muu ryhmä on koottu huonoista oloista pelastetuista yksilöistä.
Lue lisää Lisää kuvia

Vanhemmat kuvat ja tiedotteet

Vanhempia sekä kategorisoimattomia kuvia löydät tiedotearkistostamme ja Flickr-sivuiltamme. Flickr-sivujemme kuvia saa maksutta käyttöön Korkeasaaresta ja sen eläimistä kertovien juttujen kuvitukseksi, muusta käytöstä perimme maksun käyttötarkoituksen mukaan. Kuvia ja videoita julkaistaessa on aina mainittava Korkeasaaren eläintarha ja kuvaajan nimi.