Kuvapankki

kuvapankki

Kuvapankki medialle

Tervetuloa Korkeasaaren median käyttöön tarkoitettuun kuvapankkiin. Kuvia ja videoita julkaistaessa on aina mainittava Korkeasaaren eläintarha ja kuvaajan nimi. Kuvia ja videoita saa maksutta käyttöön Korkeasaaresta ja sen eläimistä kertovien juttujen kuvitukseksi, muusta käytöstä perimme maksun käyttötarkoituksen mukaan. Tarkemmat ohjeet kuvien ja videoiden käyttöoikeuksiin löydät tältä sivulta. Mikäli et ole Korkeasaaren tiedotuslistalla tai sinulla on muuta kysyttävää, ole yhteydessä tiedottaja Mari Lehmoseen 050 597 3252 | mari.lehmonen (at) korkeasaari.fi.

Ohjeet kuvien lataamiseen

1. Klikkaa haluamaasi kuvaa.
2. Klikkaa “katso kuva Flickristä” -linkkiä kuvan alta.
3. Klikkaa kuvan oikealla puolella olevaa nuolta ja valitse haluamasi kuvakoko.
4. Mainitse käyttämiesi kuvien yhteydessä Korkeasaaren eläintarha ja kuvaajan nimi.

Usein kysytyt kuvat

Sanna Hellström lähikuva, 4000x2666px / .jpg / 300DPI
Sanna Hellström kokokuva, 4000x2666px / .jpg / 300DPI

Korkeasaaren logot löydät täältä.
Yleisiä kuvia Korkeasaaresta sekä eläimistämme löydät Flickr-sivuiltamme ja videoita YouTube-kanavaltamme.

Uusimmat kuvat

Alta löydät tiedotteiden yhteydessä julkaistut kuvat. Flickr-sivujemme kuvia sekä YouTube-kanavamme videoita saa maksutta käyttöön Korkeasaaresta ja sen eläimistä kertovien juttujen kuvitukseksi, muusta käytöstä perimme maksun käyttötarkoituksen mukaan. Kuvia ja videoita julkaistaessa on aina mainittava Korkeasaaren eläintarha ja kuvaajan nimi.

Korkeasaaren karhut heräsivät lyhyiltä talviuniltaan

Julkaistu: 18.2.2020

Kevät on tullut, sillä karhut ovat taas hereillä Korkeasaaressa. 19- ja 14-vuotiaat naaraskarhut nukkuivat tavanomaista lämpimämmän talven vuoksi vain kahden kuukauden talviunet. Ne vetäytyivät talvipesiinsä poikkeuksellisen myöhään, vasta muutama päivä ennen joulua. Maa oli nyt yhtä lumeton kuin karhujen mennessä nukkumaan.
Lue lisää Lisää kuvia Video

Suru-uutinen Korkeasaaresta: Saimaannorppa Topias menehtyi

Julkaistu: 17.2.2020

Korkeasaaren nuori saimaannorppa löydettiin lauantaiaamuna menehtyneenä. Norppa oli kolme viimeistä päiväänsä eläinlääkärien hoidossa Korkeasaaren villieläinsairaalassa.
Lue lisää Lisää kuvia

Pelastettu saimaannorppa sai kodin Korkeasaaresta

Julkaistu: 31.1.2020

Korkeasaaren villieläinsairaalassa kuntoutunut nuori saimaannorppa siirrettiin eilen eläintarhaan väliaikaisiin tiloihin, jotka ovat sen käytössä uuden hyljetarhan valmistumiseen saakka.
Lue lisää Lisää kuvia Video

Korkeasaaressa kerättiin lähes 140 000 euroa suojeluhankkeille

Julkaistu: 17.1.2020

Korkeasaari kasvatti merkittävästi tukeaan luonnonvaraisten lajien suojelulle. Kuluneena vuonna Korkeasaaressa kerättiin yhteensä 139 442,04 euroa uhanalaisten eläinten suojeluhankkeille. Lahjoituksista 60 % tuli eläintarhalta ja 40 % Korkeasaaren ystävät ry:ltä. Vuosi sitten suojelua tuettiin 64 351 eurolla.
Lue lisää Lisää kuvia

Vanhemmat tiedotteet

Vanhempia tiedotteita löydät tiedotearkistostamme.