Avoinna tänään 10-20

Miten voin olla mukana?

Miten voin olla mukana?

Eläintarhassa tapahtuvan lajiensuojelutyön ja valistuksen lisäksi Korkeasaari on osallistunut ja osallistuu eri puolilla maailmaa tapahtuvaan luonnonsuojelutyöhön. Suurin osa Korkeasaaren työstä on ollut taloudellista tukemista. Korkeasaari ja Korkeasaaren ystävät ry on lahjoittanut kymmenen viime vuoden aikana yli 500 000 euroa luonnonalueilla tapahtuvaan suojelutoimintaan. Muista, että pienilläkin teoilla voit vaikuttaa!

1. Vieraile Korkeasaaressa

Helpoin tapa olla mukana suojelutyössä on käydä Korkeasaaressa. Vierailemalla tuet työtämme luonnon monimuotoisuuden suojelussa, ympäristökasvatuksessa ja uhanalaisten lajien tutkimuksessa sekä luontoonpalautuksissa. Vuosikortilla pääset Korkeasaareen vaikka vuoden jokaisena päivänä!

Amurin kissapetojen suojelua tuetaan syyskuisissa Kissojen Yössä ja Viettelysten Illassa.

Osta liput tai vuosikortti

2. Lahjoita varoja suojelutyöhön

Korkeasaaren eläintarhan suojeluhankkeista löydät toivottavasti sydäntäsi lähellä olevan suojeluhankkeen ja itsellesi parhaan tavan lahjoittaa. Onko sinulle tärkeää esimerkiksi amurintiikerin säilyminen Itä-Venäjällä, vai haluatko lahjoittaa varoja kotimaisten luonnonvaraisten eläinten kuntouttamiseen?

Tutustu suojeluhankkeisiin ja lahjoita
e

3. Tue lajiensuojelua kannatusjäsenyydellä

Liity Korkeasaaren ystävät ry:n kannatusjäseneksi ja tue lajiensuojelun eteen tekemää työtämme. Kannatusjäsenenä antamasi tuki mahdollistaa olemassa olevien suojeluhankkeiden jatkuvuuden ja uusiin suojeluhankkeisiin sitoutumisen. Korkeasaari ja Korkeasaaren ystävät ry tekevät yhteistyötä lukuisten kansainvälisten suojelutoimijoiden kanssa, jotta myös sinun olisi helppoa osallistua omalla panoksellasi suojeluohjelmien tukemiseen. Yhdessä saamme paljon aikaan!

Kannatusjäsenyyden hinta on 30 €/vuosi, ja kannatusjäsenyys maksetaan vuodeksi kerrallaan. Hintaan kuuluu yksi kutsuvierastilaisuus vuosittain sinulle ja avecillesi Korkeasaaressa.

Lue lisää ja liity kannatusjäseneksi

4. Kuuntele Nextoryn äänikirjoja

Aloita 45 päivän ilmainen kokeilujakso sivulla www.nextory.fi/korkeasaari. Nextory lahjoittaa jokaisesta aloitetusta kokeilujaksosta 7,50 € Korkeasaaren suojeluprojektien kautta uhanalaisten lajien suojeluun.
Tarjous on voimassa Nextoryn uusille asiakkaille. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti, alk. 9,99€/kk. Ei sitoutumispakkoa.

Aloita kokeilujakso

5. Jaa tietoutta

Jaa tietoa Korkeasaaren eläintarhan suojeluhankkeista ystävillesi vaikka Facebookissa. Tilaa myös uutiskirjeemme, jolloin saat pienen infopaketin kerran kuussa. Opettele myös kohtaamaan villieläimiä ja nauttimaan Suomen luonnon harvinaisuuksista.

Tilaa uutiskirje

6. Hae vapaaehtoiseksi

Korkeasaaressa järjestetään vuosittain monia yleisötapahtumia, joiden toteutukseen osallistuu oman henkilökunnan ohella monipuolinen vapaaehtoisten joukko. Kissojen Yön lisäksi vapaaehtoiset ovat toimineet mm. Korkeasaaren Pääsiäissaaressa ja muissa pienemmissä tapahtumissa. Vapaaehtoisten tehtävät vaihtelevat onnenpyörän pyörittämisestä ja askartelun ohjaamisesta käsiohjelmien jakamiseen ja valvontaan sekä muuhun avustamiseen.

Emme valitettavasti ota Korkeasaareen tällä hetkellä uusia vapaaehtoisia. Voit kysellä mahdollisuuksista tehdä vapaaehtoistyötä esimerkiksi paikallisissa eläinsuojeluyhdistyksissä.

Uusia kuvia

Uusia videoita