Avoinna tänään 10–18

Miten voin olla mukana suojelussa?

Miten voin olla mukana suojelussa?

Korkeasaaren tehtävä on uhanalaisten lajien ja luonnon monimuotoisuuden suojelu. Eläintarhassa tapahtuvan suojelutyön lisäksi osallistumme eri puolilla maailmaa tapahtuvaan suojeluun. Haluamme saada sinut mukaan suojelijaksi – muista, että pienilläkin teoilla voit vaikuttaa!

Aasianleijona

1. Vieraile Korkeasaaressa

Helpoin tapa olla mukana suojelutyössä on käydä Korkeasaaressa. Vierailemalla tuet työtämme luonnon monimuotoisuuden suojelussa, ympäristökasvatuksessa ja uhanalaisten lajien tutkimuksessa sekä luontoonpalautuksissa. Vuosikortilla pääset Korkeasaareen vaikka vuoden jokaisena päivänä!

Osta liput tai vuosikortti

Berberiapina

2. Lahjoita varoja suojelutyöhön

Korkeasaaren eläintarhan suojeluhankkeista löydät toivottavasti sydäntäsi lähellä olevan suojeluhankkeen ja itsellesi parhaan tavan lahjoittaa. Onko sinulle tärkeää esimerkiksi amurintiikerin säilyminen Itä-Venäjällä, vai haluatko lahjoittaa varoja kotimaisten luonnonvaraisten eläinten kuntouttamiseen?

Tutustu suojeluhankkeisiin ja lahjoita

Siili Villieläinsairaalassa

3. Perusta oma keräys ja kutsu ystäväsi lahjoittamaan

Voit perustaa oman keräyksen valitsemallesi Korkeasaaren suojeluhankkeelle vaikkapa syntymäpäiviesi kunniaksi, tai haasta työkaverisi mukaan luomalla tiimi. Voit kutsua kaverisi lahjoittamaan jakamalla keräystäsi esimerkiksi somessa tai sähköpostilla, näet keräämäsi lahjoitukset omalla sivullasi. Korkeasaari ohjaa varat lyhentämättömänä lajien suojeluun luonnossa.

Perusta oma keräys

Kameli

4. Jaa tietoutta

Jaa tietoa Korkeasaaren eläintarhan suojeluhankkeista ystävillesi vaikka Facebookissa. Tilaa myös uutiskirjeemme, jolloin saat pienen infopaketin kerran kuussa. Opettele myös kohtaamaan villieläimiä ja nauttimaan Suomen luonnon harvinaisuuksista.

Tilaa uutiskirje

Amurintiikeri

5. Hae vapaaehtoiseksi

Korkeasaaressa järjestetään vuosittain monia yleisötapahtumia, joiden toteutukseen osallistuu oman henkilökunnan ohella monipuolinen vapaaehtoisten joukko. Vapaaehtoisten tehtävät vaihtelevat käsiohjelmien jakamisesta onnenpyörän pyörittämisestä ja askartelun ohjaamiseen sekä muuhun asiakaspalvelussa avustamiseen. Emme aina voi ottaa uusia vapaaehtoisia, mutta kerromme hausta oheisella sivulla.

Lue lisää vapaaehtoisena toimimisesta

Pikkupanda

6. Liity kannatusjäseneksi

Liity Korkeasaaren ystävät ry:n kannatusjäseneksi ja tue lajiensuojelun eteen tekemää työtämme. Kannatusjäsenenä antamasi tuki mahdollistaa olemassa olevien suojeluhankkeiden jatkuvuuden ja uusiin suojeluhankkeisiin sitoutumisen. Korkeasaari ja Korkeasaaren ystävät ry tekevät yhteistyötä lukuisten kansainvälisten suojelutoimijoiden kanssa, jotta myös sinun olisi helppoa osallistua omalla panoksellasi suojeluohjelmien tukemiseen. Yhdessä saamme paljon aikaan!

Kannatusjäsenyyden hinta on 30 €/vuosi, ja kannatusjäsenyys maksetaan vuodeksi kerrallaan. Hintaan kuuluu yksi kutsuvierastilaisuus vuosittain sinulle ja avecillesi Korkeasaaressa.

Lue lisää ja liity kannatusjäseneksi

Uusia kuvia

Uusia videoita