Synttärit

synttärit

Synttärit Korkeasaaressa

Koronavirustilanteesta johtuvat alueelliset rajoitukset saattavat vaikuttaa sisäeväspaikkojen aukioloon. Kokoontumisrajoitus on 6 henkilöä, opastukselle mahtuu siis 5 juhlijaa sekä opas. Nykyisellään rajoitukset ovat voimassa 16.5. asti. Lue täältä Korkeasaaren koronaturvatoimista.

Synttärikierros

Suosittu synttärikierros Korkeasaaressa sisältää paljon kevyttä ja kiinnostavaa eläintietoa lapsille ikäryhmän ja synttärisankarin toiveiden mukaan räätälöitynä. Opas johdattaa seurueen tutustumaan synttärisankarin suosikkieläimiin ja tietysti muihinkin vastaan tuleviin hurjiin ja suloisiin eläintarhan asukkeihin, sekä leikittää 1-2 hauskaa eläinaiheista leikkiä. Lopuksi syntymäpäiväsankarille on luvassa myös pieni yllätys muistoksi hauskoista synttäreistä! Jätä tarjouspyyntö tämän sivun alareunasta!

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 124,00 € (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput (8 € / osallistuja)
Hinta sisältää yllätyksen yhdelle syntymäpäiväsankarille. Mikäli synttäreitään juhlistaa useampi lapsi, veloitamme lisäyllätyksistä 7,90 € / kappale.

“Opas oli pirteä ja asiansa osaava. Hänellä oli kiva leikki synttärivieraille!”

Maistuisiko kierroksen jälkeen synttäriherkut? Katso alta lisää tietoa saatavilla olevasta eväspaketista synttärijuhlijoille!

karhu

Tiedätkö miksi leijona karjuu tai mitä karhu syö? Entä mitä onkaan kamelin kyttyrän sisällä?
Nämä selviävät synttärikierroksella!

Synttäriherkkuja kierroksen jälkeen

Synttäreiden eväspaketti

Lasten synttärieväspaketin hintaan 5,90 € / hlö (sis. alv 14%) kuuluu kattaus sekä herkkutarjoilu: karkkia, sipsiä, mehua ja maittava donitsilajitelma. Lisämaksusta pakettiin saatavilla myös:

  • Kurkku/porkkanatikut, + 1,50 € / hlö
  • Hedelmiä, + 2,50 € / hlö
  • Pizza slice, + 2,50 € / hlö
  • Kakku, + 4,50 € / hlö
  • Kaakao kermavaahdolla, + 3,00 € / hlö

Omat eväät

Vaihtoehtoisesti on mahdollista tuoda omat evästarjoilut mukana saareen. Eväiden nauttimista varten alueella on lukuisia piknikpöytiä. Sisätiloissa voi ruokailla ympäri vuoden Amazonia-talon aulassa ja Karhulinnan evästilassa, joista molemmista löytyy mikro. Kota, laavu sekä Karhulinnan edustalla ja Ravintola Pukin vieressä sijaitsevat grillit hiilineen ovat myös asiakkaiden vapaassa käytössä.

Lataa synttärikutsu

Tallenna ja tulosta itsellesi valmiit Korkeasaari-synttärikutsut.
synttärikutsu

Pyydä tarjous!

Synttärikierroksella kierretään oppaan kanssa tutustumassa eläimiin, lapset ovat kuitenkin eläintarhassa vanhempien vastuulla.