Synttärit

synttärit

Synttärit Korkeasaaressa

Synttärikierros

Suosittu synttärikierros Korkeasaaressa sisältää paljon kevyttä ja kiinnostavaa eläintietoa lapsille ikäryhmän ja synttärisankarin toiveiden mukaan räätälöitynä. Opas johdattaa seurueen tutustumaan synttärisankarin suosikkieläimiin ja tietysti muihinkin vastaan tuleviin hurjiin ja suloisiin eläintarhan asukkeihin, sekä leikittää 1-2 hauskaa eläinaiheista leikkiä. Lopuksi syntymäpäiväsankarille on luvassa myös pieni yllätys muistoksi hauskoista synttäreistä! Jätä tarjouspyyntö tämän sivun alareunasta!

Kesto: 1,5 tuntia
Hinta: 124,00 € (sis. alv 24%) + eläintarhan pääsyliput (8 € / osallistuja)

Entä maistuisiko kierroksen jälkeen synttäriherkut? Katso lisää tietoa saatavilla olevasta eväspaketista synttärijuhlijoille!

karhu

Tiedätkö miksi leijona karjuu tai mitä karhu syö? Entä mitä onkaan kamelin kyttyrän sisällä?
Nämä selviävät synttärikierroksella!

Synttäriherkkuja kierroksen jälkeen

Synttäreiden eväspaketti

Lasten synttärieväspaketin hintaan 5,90 € / hlö (sis. alv 14%) kuuluu kattaus sekä herkkutarjoilu: karkkia, sipsiä, mehua ja maittava donitsilajitelma. Lisämaksusta pakettiin saatavilla myös:

  • Kurkku/porkkanatikut, + 1,50 € / hlö
  • Hedelmiä, + 2,50 € / hlö
  • Pizza slice, + 2,50 € / hlö
  • Kakku, + 4,50 € / hlö
  • Kaakao kermavaahdolla, + 3,00 € / hlö

Omat eväät

Vaihtoehtoisesti on mahdollista tuoda omat evästarjoilut mukana saareen. Eväiden nauttimista varten alueella on lukuisia piknikpöytiä. Sisätiloissa voi ruokailla ympäri vuoden Amazonia-talon aulassa ja Karhulinnan evästilassa, joista molemmista löytyy mikro. Kota, laavu sekä Karhulinnan edustalla ja Ravintola Pukin vieressä sijaitsevat grillit hiilineen ovat myös asiakkaiden vapaassa käytössä.

Lataa synttärikutsu

Tallenna ja tulosta itsellesi valmiit Korkeasaari synttärikutsut.
synttärikutsu

Pyydä tarjous!

Onnistuneiden juhlien sekä yleisen turvallisuuden kannalta suosittelemme kahta valvojaa per ryhmä, jos lapsia on yli 10. Mikäli mukana on erityishuomiota vaativia lapsia, tulisi heillä olla oma huoltaja mukana.