Yritykset ja yhteisöt

yritykset

Työporukalla Korkeasaareen!

Järjestä työporukallesi tai asiakkaillesi päivä eläimellisessä saariympäristössä aivan Helsingin keskustan läheisyydessä. Korkeasaaresta saat omaleimaiset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin, asiakastilaisuuksiin ja juhlaillallisiin.

Ohjelmatarjonta

Näe kiehtovat kissapedot, lämpimät trooppiset talot, leikkisät karhut ja muut eläintarhan suosikkisi oppaan johdolla. Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa! Yhden oppaan kierrokselle mahtuu enintään 30 henkeä. Hinta määräytyy oppaiden määrän mukaan. Suuremmille ryhmille (yli 90 hlö) suosittelemme “Opastettuja pisteitä”.

Suomalainen Korkeasaari

Suomalainen Korkeasaari

Korpi on vain reilun vartin päässä Helsingin rautatieasemalta! Ilves, ahma, metsäpeura, karhu ja hirvi asuvat kaikki Korkeasaaressa. Milloin olet nähnyt ne viimeksi? Opastetulla kierroksella tutustut suomalaisiin eläinlajeihin.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 124 € (alv 24 %)

Eläinten yhteisöllisyys

Eläinten yhteisöllisyys

Suositulla eläinten yhteisöllisyys -opastuksella tarkkaillaan eläimiä ja peilataan eri lajien käyttäytymistä oman työyhteisön sosiaaliseen kanssakäymiseen – pilke silmäkulmassa, tietenkin! Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 124 € (alv 24 %)

Vuodenajan Korkeasaari

Vuodenajan Korkeasaari

Kierroksella opas esittelee ajankohtaisimpia, valovoimaisimpia ja kiinnostavimpia eläinlajeja sekä kertoo eläintarhojen tärkeästä tehtävästä lajien suojelussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 124 € (alv 24 %)

Opastetut pisteet

Opastetut pisteet

Kokoa oma opastuspaketti näistä pisteistä: uhanalaiset kissapedot, tropiikin eksoottiset otukset, villihevoset tarhoista luontoon, karhujen herkut, visentit eurooppalaisessa metsässä, tai pyydä lisää ehdotuksia. Kullakin pisteellä päivystää opas kertomassa lajeista ja vastaamassa kysymyksiin. Opastetut pisteet soveltuvat n. 150-3000 hengen tapahtumiin.
Kesto: ryhmän toiveiden mukaan
Hinta: 124,00 € / 1,5h / piste (sis. alv 24 %)

Trooppinen Korkeasaari

Trooppinen Korkeasaari

Opastus keskittyy sademetsien ja aavikon lajeihin. Amazonia-talon lämmössä esitellään pikkuapinoita, eksoottisia lintuja ja nuolimyrkkysammakoita. Africasia-talossa kuullaan tropiikin käärmeistä ja sammakoista sekä aavikon liskoista ja mangusteista.
Kesto: 1 h
Hinta: 124 € (alv 24%)


kokoustilat

Kokoustilat

Eläintarhasta löytyy kolo pienimmillään kuuden hengen pesueelle ja isoimmillaan 60 hengen laumalle. Karhulinnalla suorat näkymät ruskeakarhujen aitaukseen. Ravintola Pukki erillisine kabinetteineen luovat ihastuttavan tunnelmalliset puitteet kokouksellesi. Kodassa voit lämmitellä meren rannalla.

Karhusali
Sijainti: Karhulinna
Koko: 60-70 hengelle istuinpaikat. Max 6 x 6 hengen pöytäryhmä.
Varustelut: Videotykki, tietokone, DVD- ja CD-asemat, liittymä kannettavalle tietokoneelle, piirtoheitin, wifi.
Hinta: Sisältyy kokouspaketin hintaan, muuten koko päivä 248,00 € (sis. alv 24 %) ja puoli päivää 124,00 € (sis. alv 24 %).
Tarjolla: Ympäri vuoden varaustilanteen mukaan.
Ravintola Pukki
Sijainti: Ravintola Pukki
Koko: Kokoustila 16 henkeä, tilausravintola 60-70 henkeä.
Varustelut: Wifi, tilattavissa myös videotykki ja kangas.
Hinta: Sisältyy kokouspaketin hintaan.
Tarjolla: Keväästä syksyyn varaustilanteen mukaan.
Kota
Sijainti: Kota
Koko: Jopa 15 henkilölle.
Varustelut: Kodassa voit grillata makkaroita, paistaa lettuja ja nauttia muitakin omia tarjoiluita. Myös ravintoloista voit tilata tarjoiluja kotaan niin halutessasi.
Hinta: 124,00 € (sis. alv 24 %)
Tarjolla: Ympäri vuoden varaustilanteen mukaan. Kota ei ole varattavissa yksityiskäyttöön Korkeasaaren tapahtumapäivinä (mm. talviloma, Pääsiäissaari, Kissojen Yöt, syysloma)

Kokoustarjoilut

Kokoustarjoilut

Kokouspäivän hinta muodostuu valittujen ohjelma-, tarjoilu-, tila- ja saapumisvaihtoehtojen sekä henkilömäärän mukaan. Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta! Kokouspakettien hinnat ovat voimassa arkisin. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä hinnat eri sopimuksen mukaan. Kokonaisuudet sisältävät allergeeneja mutta huomioimme erityisruokavaliot ennakkotilauksella. Alle 25 henkilön ryhmille ruoka-annokset tarjoillaan lautasannoksina. Menuvalinnat viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutusperusteena on kolme arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistamanne henkilömäärä.

Kokopäiväpaketti 50 €/hlö

Kokopäiväpaketti sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin. Kokoustila on käytössä kahdeksan tuntia.

Puolipäiväpaketti 45,50 €/hlö

Puolipäiväkokouspaketti on sisältää aamu- tai iltapäiväkahvin sekä lounaan. Kokoustila on käytössä neljä tuntia.

Pyydä tarjous