Yritykset ja yhteisöt

yritykset

Työporukalla Korkeasaareen!

Järjestä työporukallesi tai asiakkaillesi päivä eläimellisessä saariympäristössä aivan Helsingin keskustan läheisyydessä. Korkeasaaresta saat omaleimaiset puitteet kokouksiin, virkistyspäiviin, asiakastilaisuuksiin ja juhlaillallisiin.

Ohjelmatarjonta

Näe kiehtovat kissapedot, lämpimät trooppiset talot, leikkisät karhut ja muut eläintarhan suosikkisi oppaan johdolla. Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa! Yhden oppaan kierrokselle mahtuu enintään 30 henkeä. Kaikki kierrokset voidan järjestää myös englanniksi – kysy muista kielivaihtoehdoista! Hinta määräytyy oppaiden määrän mukaan. Suuremmille ryhmille (yli 90 hlö) suosittelemme “Opastettuja pisteitä”. Pyydä tarjous!

Suomalainen Korkeasaari

Suomalainen Korkeasaari

Korpi on vain reilun vartin päässä Helsingin rautatieasemalta! Ilves, ahma, metsäpeura, karhu ja hirvi asuvat kaikki Korkeasaaressa. Milloin olet nähnyt ne viimeksi? Opastetulla kierroksella tutustut suomalaisiin eläinlajeihin.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 124 € (alv 24 %) per opas

Eläinten yhteisöllisyys

Eläinten yhteisöllisyys

Suositulla eläinten yhteisöllisyys -opastuksella tarkkaillaan eläimiä ja peilataan eri lajien käyttäytymistä oman työyhteisön sosiaaliseen kanssakäymiseen – pilke silmäkulmassa, tietenkin! Ulkoilut ja reippailut saat huomaamatta siinä sivussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 124 € (alv 24 %) per opas

Vuodenajan Korkeasaari

Vuodenajan Korkeasaari

Kierroksella opas esittelee ajankohtaisimpia, valovoimaisimpia ja kiinnostavimpia eläinlajeja sekä kertoo eläintarhojen tärkeästä tehtävästä lajien suojelussa.
Kesto: 1,5 h
Hinta: 124 € (alv 24 %) per opas

Trooppinen Korkeasaari

Trooppinen Korkeasaari

Opastus keskittyy sademetsien ja aavikon lajeihin. Amazonia-talon lämmössä esitellään pikkuapinoita, eksoottisia lintuja ja nuolimyrkkysammakoita. Africasia-talossa kuullaan tropiikin käärmeistä ja sammakoista sekä aavikon liskoista ja mangusteista.
Kesto: 1 h
Hinta: 124 € (alv 24%) per opas

Opastetut pisteet

Opastetut pisteet

Kokoa oma opastuspaketti näistä pisteistä: uhanalaiset kissapedot, tropiikin eksoottiset otukset, villihevoset tarhoista luontoon, karhujen herkut, visentit eurooppalaisessa metsässä, tai pyydä lisää ehdotuksia. Kullakin pisteellä päivystää opas kertomassa lajeista ja vastaamassa kysymyksiin. Opastetut pisteet soveltuvat n. 150-3000 hengen tapahtumiin.
Kesto: ryhmän toiveiden mukaan
Hinta: 124,00 € / 1,5h / piste (sis. alv 24 %)


kokoustilat

Kokoustilat ja -tarjoilut

Kokouspäivän hinta muodostuu valittujen ohjelma-, tarjoilu-, tila- ja saapumisvaihtoehtojen sekä henkilömäärän mukaan. Pyydä tarjous haluamastasi kokonaisuudesta! Kokouspakettien hinnat ovat voimassa arkisin. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä hinnat eri sopimuksen mukaan. Kokonaisuudet sisältävät allergeeneja mutta huomioimme erityisruokavaliot ennakkotilauksella. Alle 25 henkilön ryhmille ruoka-annokset tarjoillaan lautasannoksina. Menuvalinnat viimeistään 7 arkipäivää ennen tilaisuutta. Laskutusperusteena on kolme arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistamanne henkilömäärä.
Kokopäiväpaketti 50 €/hlö sisältää aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvin. Kokoustila on käytössä kahdeksan tuntia.
Puolipäiväpaketti 45,50 €/hlö sisältää aamu- tai iltapäiväkahvin sekä lounaan. Kokoustila on käytössä neljä tuntia.

Eläintarhasta löytyy kolo pienimmillään kuuden hengen pesueelle ja isoimmillaan 60 hengen laumalle. Katso lisää tietoa kokoustiloistamme.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous

Lähetäthän tarjouspyynnön vähintään viikkoa ennen toivottua vierailua.