Livekamerat

Livekamerat

Tämän sivun livekameroiden kautta voit seurata Korkeasaaren elämää suorana lähetyksenä ympäri vuorokauden. Kameroiden yhteys saattaa katketa ajoittain, mutta palaa yleensä hetken kuluttua.

Teemme myös Korkeasaaren Facebook-sivulla lyhyempiä livelähetyksiä, jotka tallennetaan lähetyksen jälkeen Facebook-sivulle jälkikäteen katsottavaksi. Voit seurata toimintaamme ja katsella videoita Facebookissa, Youtubessa, Instagramissa ja Twitterissä. Muista myös etäkoululaisille sopivat tehtävät!

Aavikkoketut

Hämärätaloissa asuu kaksi aikuista aavikkokettua, sekä niiden keväällä 2020 syntyneet poikaset. Ketut ovat hämäräaktiivisia.

Amazonia-talon apinat

Tässä tarhassa asuvat valkopääsakit ja pikkumarmosetit. Ne ovat liikkeellä valoisaan aikaan, mutta alkavat vetäytyä levolle alkuillasta. Ruokinta-ajat ovat arviolta klo 7.30-8 välillä, noin klo 13 ja klo 14.30-15.

Pikkumangustit

Saatat nähdä kuvassa pikkumangustien lisäksi Africasia-talossa vapaasti lentäviä kyläkutojia! Mangustit pyritään aina ruokkimaan myös kameran eteen, ruuaksi ne saavat esimerkiksi eläviä hyönteisiä.