Livekamerat

Livekamerat

Tämän sivun livekameroiden kautta voit seurata Korkeasaaren elämää suorana lähetyksenä ympäri vuorokauden. Kameroiden yhteys saattaa katketa ajoittain, mutta palaa yleensä hetken kuluttua.

Ruutu-livet

Ruudussa, Nelosen suoratoistopalvelussa, voi seurata Korkeasaaren pikkupandojen, amurintiikereiden ja saukon elämää vuorokauden ympäri. Kullakin lajilla on oma livestreaminsa ja tarhassa on useita kameroita, joiden kautta eläinten elämää pääsee seuraamaan elokuulle saakka.
Avaa Ruudun livekamerat!

Pikkumangustit

Saatat nähdä kuvassa pikkumangustien lisäksi Africasia-talossa vapaasti lentäviä kyläkutojia! Mangustit pyritään ruokkimaan myös kameran eteen, ruuaksi ne saavat esimerkiksi eläviä hyönteisiä.

Mustamakit

Tästä kamerasta voit seurata Korkeasaaren mustamakeja. Maassa vipeltävät vaaleanruskeat otukset ovat pampa-aguteja.

Gundit

Korkeasaaren gundit asuvat Africasia-talon tropiikki- ja aavikkopuolen välissä. Saatat nähdä myös niiden poikasia!

Amazonia-talon apinat

Tässä tarhassa asuvat valkopääsakit ja pikkumarmosetit. Ne ovat liikkeellä valoisaan aikaan, mutta alkavat vetäytyä levolle alkuillasta. Ruokinta-ajat ovat arviolta klo 7.30-8 välillä, noin klo 13 ja klo 14.30-15.

Aavikkoketut

Ketut ovat hämäräaktiivisia. Niiden pesäkolo on ulkotarhan oikeassa reunassa sijaitsevan kannon alla.

Voit seurata toimintaamme ja katsella videoita myös Facebookissa, Youtubessa, Instagramissa, Twitterissä ja TikTokissa. Muista myös etäkoululaisille sopivat tehtävät!