Livekamerat

Livekamerat

Tämän sivun livekameroiden kautta voit seurata Korkeasaaren pikkumangustien, Amazonia-talon pikkuapinoiden ja Coco-laiskiaisen sekä metsäpeurojen elämää suorana lähetyksenä ympäri vuorokauden. Kameroiden yhteys saattaa katketa ajoittain, mutta palaa yleensä hetken kuluttua.

Teemme lähes joka päivä Korkeasaaren Facebook-sivulla lyhyempiä livelähetyksiä, jotka tallennetaan lähetyksen jälkeen Facebook-sivulle jälkikäteen katsottavaksi. Voit seurata toimintaamme ja katsella videoita Facebookissa, Youtubessa, Instagramissa ja Twitterissä. Muista myös etäkoululaisille sopivat tehtävät!

Pikkumangustit

Saatat nähdä kuvassa pikkumangustien lisäksi Africasia-talossa vapaasti lentäviä kyläkutojia! Mangustit pyritään aina ruokkimaan myös kameran eteen, ruuaksi ne saavat esimerkiksi eläviä hyönteisiä.

Amazonia-talon apinat

Tässä tarhassa asuvat valkopääsakit, pikkumarmosetit sekä Coco-laiskiainen. Ne ovat liikkeellä valoisaan aikaan, mutta alkavat vetäytyä levolle alkuillasta. Ruokinta-ajat ovat arviolta klo 7.30-8 välillä, noin klo 13 ja klo 14.30-15.

Metsäpeurat

Korkeasaaren metsäpeuralaumassa on yksi aikuinen hirvas eli uros, muutama aikuinen vaadin eli naaras sekä näiden viime keväänä syntyneitä vasoja. Korkeasaaressa syntyneitä metsäpeuroja on lähetetty kantavanhemmiksi metsäpeuran luontoonpalautushankkeeseen: hankkeen aikana Korkeasaaressa syntyneet vasat siirretään vahvistamaan eteläisen Suomenselän metsäpeurakantaa.