Verkkokaupan käyttöehdot

Voimassa 2.5.2016 alkaen

1. Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.
Kauppiaana toimii Korkeasaaren kassa- ja kulunvalvontajärjestelmätoimittaja Enkora Oy Ltd (2073424-7). Asiakkaan kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Pankkimaksut tapahtuvat suojatulla yhteydellä suoraan pankkien omiin järjestelmiin. Verkkokauppias ei missään vaiheessa saa selville asiakkaan tilitietoja.

2. Ostaminen

Lippujen ostaminen verkkokaupasta edellyttää toimivaa sähköpostiosoitetta. Kaikki ostokset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan ostoksen hinta sekä toimitetut tuotteet. Ostettu lippu toimitetaan ostovahvistussähköpostin liitteenä PDF-tiedostona. Asiakas sitoutuu jokaisen ostoksen yhteydessä voimassa oleviin käyttöehtoihin.

3. Lippujen käyttö

Verkkokaupasta ostetut pääsyliput oikeuttavat vain Korkeasaaren sisäänpääsyyn. Pääsylippu ei pidä sisällään vesikuljetusmaksua.
Voit tulostaa sähköpostin liitteestä löytyvän PDF-ennakkolipun mukaasi, porttilukijat lukevat lipun viivakoodin myös suoraan älypuhelimen näytöltä. Mustikkamaan sisääntulossa viivakoodi osoitetaan porttilukijaan, jolloin lipulla pääsee kulkemaan kulkuporteista suoraan eläintarhaan ilman erillistä asiointia lipunmyynnissä. Tabletti on liian suuri mahtuakseen lukijaan, tabletilla olevat liput luetaan lipunmyynnissä.
Laivarannan sisääntulossa viivakoodi luetaan lipunmyynnissä tai lipunmyyntivirkailijan kannettavalla lukulaitteella. Lipun lukemiseen liittyvissä ongelmatilanteissa voi kääntyä Korkeasaaren lipunmyynnin puoleen.

4. Lippujen voimassaolo

Lipun voimassaoloaika lukee lipulla.

5. Lipun katoaminen

Korkeasaari ei vastaa kadonneista lipuista.

6. Alennusliput ja tarjoukset

Lapsi-, eläkeläis- tai opiskelijalipun haltijan on varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa Korkeasaaren sisäänkäynnin/lipuntarkistuksen yhteydessä. Alennuskelpoisuuden ehdot löytyvät kyseisiltä lipuilta.
Tarjousten kampanjaehdoissa kerrotaan alennuksen perusteet, sekä se, vaaditaanko alennuksen saamiseen todistusta.

7. Peruutusehdot

Käyttämättä jääneitä, väärälle päivälle tai väärälle hintaryhmälle ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Lippuja ei vaihdeta rahaksi.

8. Lippujen jälleenmyynti

Lippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena tai toisen tuotteen tai palvelun myynnin yhteydessä vastikkeellisesti tai vastikkeetta on kielletty ilman Korkeasaaren nimenomaista kirjallista suostumusta.

Korkeasaari pidättää oikeuden muutoksiin.