Päiväkotiryhmät

päiväkotiryhmät

Tervetuloa retkelle Korkeasaareen!

Korkeasaari on elämyksellinen retkikohde ja oiva oppimisympäristö päiväkoti-ikäisille! Täällä voit tarkkailla eläimiä lähes jokaiselta maapallon kolkalta! Olemme avoinna ympäri vuoden ja eläintarharetki on antoisa jokaisena vuodenaikana. Tutustu Korkeasaaren ohjelmiin, saapumisohjeisiin ja eväsmahdollisuuksiin ja muista ilmoittaa ryhmäsi viimeistään viikkoa ennen vierailua.

Pääsyliput päiväkotiryhmille

Ennakkoon ilmoittautuneet päiväkotiryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia.

Vierailun ilmoittaminen

Kaikkien päiväkotiryhmien tulee ilmoittautua vähintään viikko ennen vierailua alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksen käsittelyn jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen vierailusta. Huomioithan, että ryhmät voivat aloittaa eläintarhavierailun tarvittaessa jo klo 9.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Saapuminen Korkeasaareen

Korkeasaareen pääsee maitse Mustikkamaan kautta joko Kalasatamasta tai bussilla Rautatientorilta. Reippaimmille retkeläisille suosittelemme Kalasataman kautta saapumista: kävelymatkaa metroasemalta Isoisänsiltaa pitkin Korkeasaareen on noin 1 km. Korkeasaareen löydät Kalasataman läpi seuraamalla vihreitä betonikilpikonnia. Bussi 16 Rautatientorilta liikennöi 20 minuutin välein ja voi vilkkaina aikoina kuten toukokuussa olla ruuhkainen. Vesibussit liikennöivät Kauppatorilta 1.5.-30.9. ja Hakaniemestä 1.6.-31.8., päivän ensimmäinen vuoro lähtee klo 10. Vesibussi on maksuton alle 18-vuotiaille, mutta aikuisten liput ja ryhmän paikkojen ennakkovaraus ovat maksullisia. Liput ostetaan vesibussissa. Lisätietoa Suomen Saaristokuljetuksen sivuilta.

Eväshetki Korkeasaaressa

Korkeasaaressa on useita piknik- ja grillauspaikkoja, jotka on merkitty karttaamme. Kodan käyttöä voit tiedustella saapuessasi lipunmyynnistämme. Grillausta varten ota omat tulitikut mukaan, tarjoamme hiilet. Sisätiloissa voi evästellä Karhulinnan evästilassa ja Amazonian aulassa, joiden yhteydessä on myös mikrot ja WC:t. Suosithan ekologisesti pakattuja eväitä – esimerkiksi pillimehut on helppo korvata mehutiivisteellä ja mukeilla. Ravintola palvelee Korkeasaaressa ympäri vuoden. Lisää voit kysellä tarvittaessa ravintoloitsijaltamme Marcante Oy:ltä: korkeasaarenravintolat.fi | myynti (a) korkeasaarenravintolat.fi

Ohjattua ohjelmaa päiväkodeille

Järjestämme Ahmaretket joka kevät maaliskuun alussa, ohjelmassa tutustumme ahmaan leikkien, sadun ja ahman ruokinnan avulla. Ahmaviikoille ilmoittaudutaan tammi-helmikuussa. Tarjoamme nyt myös päiväkodeille sopivia opastettuja kierroksia. Opastuksen hinta on 62 € / opas. Tunnin kierros sisältää eläinkierroksen ja eläinaiheisia leikkejä. Huhti-toukokuussa emme tee opastuksia ennen klo 14. Opastusta voi tiedustella yllä olevalla ilmoittautumislomakkeella tai sähköpostitse: opintoretket (at) korkeasaari.fi

Omatoimimateriaalit

Tässä uusimmat materiaalimme, joita voitte hyödyntää omatoimisella retkellänne.

  • Syksyllä, talvella ja keväällä voitte kiertää eläintarhaa Kurre-oravan tarinaa seuraten. Lue talvitarina täältä!
  • Katso myös esi- ja alkuopetukselle sopivat kamerakynätehtävät!
  • Lipunmyynnissä veloituksetta jaettava Suomen eläimiä -puuhavihko sopii hyvin retken jälkitehtäväksi, siinä on isommallekin pähkinää purtavaksi!

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

Korkeasaaren lipunmyynti: 050 352 5989
opintoretket (at) korkeasaari.fi

Tilaa uutiskirje kasvattajille!