Päiväkotiryhmät

päiväkotiryhmät

Päiväkotiryhmän kanssa Korkeasaareen!

Korkeasaari on elämyksellinen retkikohde ja oiva oppimisympäristö päiväkoti-ikäisille! Täällä voit tarkkailla eläimiä lähes jokaiselta maapallon kolkalta! Olemme avoinna ympäri vuoden ja eläintarharetki on antoisa jokaisena vuodenaikana. Tutustu Korkeasaaren ohjelmiin, saapumisohjeisiin ja eväsmahdollisuuksiin ja muista ilmoittaa ryhmäsi viimeistään viikkoa ennen vierailua.

Pääsyliput päiväkotiryhmille

Ennakkoon tämän sivun kautta hyväksytysti retkeä hakeneet päiväkotiryhmät pääsevät eläintarhaan maksutta ympäri vuoden kotikunnasta riippumatta. Myös ryhmänohjaajat ja muut valvovat aikuiset ovat maksuttomia.

Opastukset päiväkodeille

Ilon ja leikin kautta eläimet ja luonto tutuiksi! Opastettu ohjelma päiväkodeille maksaa 62€. Opastukset ovat tarjolla ympäri vuoden huhti- ja touokuuta lukuun ottamatta. Tunnin kierros sisältää eläinkierroksen ja eläinaiheisia leikkejä. Opastetulle kierrokselle ryhmäkoko on maksimissaan 30 henkilöä.

Saapuminen Korkeasaareen

Korkeasaareen pääsee maitse Mustikkamaan kautta joko Kalasatamasta tai bussilla Rautatientorilta. Reippaimmille retkeläisille suosittelemme Kalasataman kautta saapumista: kävelymatkaa metroasemalta Isoisänsiltaa pitkin Korkeasaareen on noin 1 km. Korkeasaareen löydät Kalasataman läpi seuraamalla vihreitä betonikilpikonnia. Bussi 16 Rautatientorilta liikennöi 20 minuutin välein ja voi vilkkaina aikoina kuten huhti-toukokuussa olla ruuhkainen. Vesibussit liikennöivät Kauppatorilta 1.5.-30.9. ja Hakaniemestä 1.6.-31.8., päivän ensimmäinen vuoro lähtee klo 10. Vesibussi on maksuton alle 18-vuotiaille, mutta aikuisten liput ja ryhmän paikkojen ennakkovaraus ovat maksullisia. Liput ostetaan vesibussissa. Lisätietoa Suomen Saaristokuljetuksen sivuilta.

Eväshetki Korkeasaaressa

Korkeasaaressa on useita piknik- ja grillauspaikkoja, jotka on merkitty karttaamme. Kodan varaustilannetta voit tiedustella saapuessasi lipunmyynnistämme. Grillausta varten ota omat tulitikut mukaan, tarjoamme hiilet. Kodan voit myös varata omaan käyttöön päiväkotiryhmäsi kanssa hintaan 62€. Kodan varausta voit tiedustella etukäteen sähköpostiosoitteesta opintoretket(a)korkeasaari.fi tai numerosta 0503525989. Sisätiloissa voi evästellä Karhulinnan evästilassa ja Amazonian aulassa, joiden yhteydessä on myös mikrot ja WC:t. Suosithan ekologisesti pakattuja eväitä – esimerkiksi pillimehut on helppo korvata mehutiivisteellä ja mukeilla. Ravintola palvelee Korkeasaaressa ympäri vuoden. Lisää voit kysellä tarvittaessa ravintoloitsijaltamme Marcante Oy:ltä: korkeasaarenravintolat.fi | myynti (a) korkeasaarenravintolat.fi

Ahmaretket

Järjestämme eskareille ahmaretket joka kevät maaliskuun alussa, ohjelmassa tutustumme ahmaan leikkien, sadun ja ahman ruokinnan avulla. Ahmaviikoille ilmoittaudutaan tammi-helmikuussa. Lue lisää!

Omatoimimateriaalit

Tässä uusimmat materiaalimme, joita voitte hyödyntää omatoimisella retkellänne.

  • Syksyllä, talvella ja keväällä voitte kiertää eläintarhaa Kurre-oravan tarinaa seuraten. Lue talvitarina täältä!
  • Katso myös esi- ja alkuopetukselle sopivat kamerakynätehtävät!
  • Lipunmyynnissä veloituksetta jaettava Suomen eläimiä -puuhavihko sopii hyvin retken jälkitehtäväksi, siinä on isommallekin pähkinää purtavaksi!
 

Vierailun hakeminen

Kaikkien päiväkotiryhmien tulee hakea maksutonta retkeä vähintään viikko ennen vierailua alla olevan lomakkeen kautta. Hakemuksen käsittelyn jälkeen saat sähköpostiisi vahvistuksen vierailusta. Huomioithan, että päiväkotiryhmät voivat aloittaa eläintarhavierailun tarvittaessa jo klo 9. Suosituimpina aamupäivinä, kuten huhti-toukokuussa, eläintarhaan otetaan Mustikkamaan kautta vain rajoitettu määrä päiväkoti- ja kouluryhmiä.

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY

Lisätietoja vierailujen järjestämiseen

Korkeasaaren lipunmyynti: 050 352 5989
opintoretket (at) korkeasaari.fi